lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
REPORTÁŽ: Keď módna rada, tak jedine od profíka!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 16.10.2015
späť
Späť

Poslať
 

Nie každá módna rada je nad zlato. Keď sa partnera opýtate, ktoré sako si máte kúpiť, za jeho podozrivo promptnou odpoveďou môže byť obyčajná chlapská túžba okresať čas nákupov na minimum. A nepomôže ani kamarátkina prehnaná diplomacia, keď u nej vyzvedáte, či vám tie nové super džínsy nezväčšujú zadok alebo či karmínový rúž nie je až príliš vulgárny.

 

Komu teda veriť?! Jednoznačne niekomu s nestranným názorom. A ak je to navyše názor odborníka na ženskú krásu, nemôžete trafiť vedľa.

 

Uplynulé dni sa v Polus City Center krášlilo, a vo veľkom! Polusácky profesionálny tím splnil v rámci Módnych dní sen mladým študentkám aj zrelým dámam, keď z nich na počkanie vyčaril magazínové krásky a do ďalších nákupov ich zásobil trikmi, ako povýšiť svoj štýl na vkusný, invenčný a lichotiaci každej krivke. Ženám sa celý týždeň neúnavne venovali zručné vizážistky z parfumérií Marionnaud, popredná stylistka Mirka Dobiš Michalková a dvorná fotografka Polusu Daša Šimeková. Každá z účastníčok dostala komplexný módny upgrade úplne zadarmo – od rád pri výbere oblečenia a správneho know-how v líčení až po fotografiu premeny na pamiatku.

 

Mnohé dámy priamo na mieste využili príležitosť inšpirovať sa ponúknutými outfitmi a doplnili šatník o  trendy kúsky, čo viedlo k viacerým kurióznym situáciám. „Čakali sme, že módne poradenstvo k nám priláka viac zákazníčok, ale že sa v priebehu dňa kompletne vypredajú niektoré kusy z novej kolekcie, na to sme pripravení neboli,“ povedala so smiechom vedúca jednej z predajní, zapojených do akcie.

 

Polus má s premenami imidžu bohaté skúsenosti, už druhý rok vedie rubriku Radosť zažiariť v známom ženskom on-line magazíne, no Módne dni boli výzvou aj pre samotných organizátorov – tímu sa dokonca podarilo prekonať rekord v dennom počte premenených účastníčok v porovnaní s minulým rokom. „Nezastavili sme sa a netrúfam si ani odhadnúť, koľko vešiakov prešlo mojimi rukami, ale vďaka skvelej atmosfére a širokej ponuke módnych kolekcií nám nedostatok energie ani nápadov nehrozil,“ pochvaľovala si stylistka Mirka Dobiš Michalková. Oku fotografky Daši Šimekovej zasa neuniklo, že medzi absolventkami premeny sa našli aj také,  čo si došli „po dupľu“, pretože keď je predmetom otázky ženská krása a opýtate sa, čo vám pristane, neexistuje skrátka jedna krátka odpoveď. „Stalo sa, že niektoré zákazníčky sa k nám vracali. V pondelok sme sa s nimi stretli v jednej predajni, vo štvrtok v ďalšej.“

 

Módne dni v Poluse nabádali ženy k odvahe nebáť sa ísť mimo svojich vychodených módnych chodníčkov. „Keď mi stylistka priniesla outfit, ostala som trochu zaskočená – sama by som si také farby a kombinácie určite nevybrala,“ opísala svoju skúsenosť pani Katka z Bratislavy, „no pri pohľade do zrkadla som sa zmohla len na – woow, paráda, že mi to predtým nenapadlo!

 

Privítala by som takýchto akcií aj viac,“ skonštatovala pani Jana, ktorú Módne dni prilákali až z Pezinka. „Bol to príjemný relax a manželovi padla sánka, keď som sa mu vrátila nalíčená ako filmová hviezda.“

 

Poklady z jesenných a zimných kolekcií v Poluse našlo viac ako 100 účastníčok Módnych dní vo vybraných prevádzkach nákupného centra: Lindex, Mango, Jasmine, Promod, Orsay a Yaya.

 

Módne dni nadviazali na úspech minuloročnej akcie a už dnes môžem potvrdiť, že druhý ročník prekonal naše očakávania,“ uviedla marketingová manažérke Polusu Andrea Kováčiková. „Vidieť radosť našich zákazníčok bolo veľkou satisfakciou, presne v tomto duchu sa totiž nesie kľúčová filozofia celého nášho nákupného centra – Radosť každý deň. Módne dni v ničom nezaostali za našimi ďalšími úspešnými projektmi a naplnili ambíciu ponúknuť zákazníkom prvotriedny osobný servis.“

 

Nestihli ste si prísť po radu a zrkadlo vám napovedá, že by to chcelo nejakú šik zmenu? Ľahká pomoc! Obľúbené bratislavské nákupné centrum rozdáva krásu celoročne. Ak máte chuť užiť si na účet Polusu deň plný relaxu a večer odísť domov po sviežej úprave imidžu, neváhajte a napíšte na radostzaziarit@poluscitycenter.sk, uveďte svoje meno, bydlisko, vek a pripojte svoju fotografiu. Módnych rád predsa nikdy nie je dosť!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!