lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lenovo predstavuje svoje doteraz najlepšie tablety pre zábavu

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 25.10.2015
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Lenovo dňa 22. októbra 2015 na Slovensku predstavila najnovší rad svojich oceňovaných tabletov YOGA, YOGA Tab 3 Pro a YOGA Tab 3. Táto nová séria, navrhnutá s cieľom priniesť na trh tie najlepšie video tablety, ponúka tie najlepšie multimediálne zážitky vo svojej triede, pričom si zachováva svoj charakteristický multirežimový dizajn.

Nosný produkt tejto série - YOGA Tab 3 Pro – sa môže popýšiť zabudovaným 70” projektorom a je optimalizovaný pre službu Netflix. YOGA Tab 3 je vybavený štyrmi výkonnými prednými JBL reproduktormi, ktoré reprodukujú vysokooktánový zvuk a úplne po prvý krát je tu tiež virtualizovaný zážitok z Dolby Atmos®[1] vďaka zabudovaným reproduktorom, ktoré vytvárajú pocit, že zvuk sa okolo poslucháča šíri všetkými tromi dimenziami.

 

YOGA Tab 3 Pro: Špičkový video tablet s integrovaným 70“ projektorom

 

Otvorte oponu pred tou najlepšou zábavou s prvým multimediálnym tabletom s integrovaným projektorom a celým radom funkcií! Akúkoľvek stenu alebo strop premení na žiarivú 70“ obrazovku. Tablet sa pýši lepšie optimalizovaným umiestnením projektora a je teraz otočný o 180 stupňov, aby sa zábery v životnej veľkosti dali premietať na stenu alebo plafón, pričom sa premietajú výrazne jasnejšie aj kinematografické zábery až do šírky 70”. S hustotou 299 pixelov na palec je 10.1” QHD (2560x1600) obrazovka výrazne ostrejšia a prináša bohatšie farby vďaka technológii Smart Display. 

 

Podeľte sa o zážitok z domáceho kina s priateľmi pomocou pohodlných hlasových povelov a integrovaného zvukového panelu JBL® so 4 reproduktormi. Užívatelia tabletu sa môžu ponoriť do zvuku v kinematografickej kvalite bez slúchadiel vďaka výkonnej zabudovanej JBL zvukovej lište a technológii Dolby Atmos® – v rámci odvetvia po prvý krát použitej v tabletoch. Na dosiahnutie ešte väčšej jasnosti a hlasnejšieho výstupu je zvuková lišta tiež vybavená 4 prednými reproduktormi a zvuk ešte viac vyladí technológia Wolfson Master Hi-Fi. Až s 18 hodinami bežného používania na jedno nabitie, ktoré zabezpečuje 10200 mAh kapacita batérie, môžete dokonca usporiadať svoj domáci filmový festival.

 

Elegantný a exkluzívny tablet YOGA Tab 3 Pro je starostlivo zostavený z prémiových materiálov, ako je hliník a tkanina koženého vzhľadu na zadnej strane, popri tom si zachováva svoj ultra tenký dizajn. Je odolný proti ostriekaniu, dokonale vyvážený pre bezproblémové držanie a tento tablet skutočne vytŕča v mori tabletov svojej triedy, vzhľadom na jeho všestrannosť a dlhú výdrž batérie, ktorá zabezpečí dostatok energie pre celodenný výkon.

 

Je vybavený funkciou Smart Window 2.0 pre lepšie plnenie viacerých úloh naraz[2], vďaka čomu užívatelia teraz môžu robiť viac vecí a rýchlejšie. YOGA Tab 3 Pro umožňuje súbeh aplikácie na pozadí ako aj dvoch ďalších okien, pričom je tu dodatočná výhoda rozloženia aplikácií telefónu, s ktorým sa všetko zmestí na jednu obrazovku. Email, správy, YouTube – užívajte si to všetko naraz!

 

 

YOGA Tab 3: skvelé fotografie, vynikajúci zvuk a batéria

 

Pripravte sa na nonstop zábavu po celý deň s týmto ultra prenosným tabletom YOGA Tab 3. Ponorte sa do hudby, hrajte hry s priateľmi alebo sledujte filmy a seriály na žiarivom 8“, či veľkom a krásnom 10,1“ HD displeji. Vďaka výdrži batérie až do 20 hodín vydrží celý deň a podpora LTE znamená, že budete vždy v spojení so svetom.

Vďaka 8 Mpx fotoaparátu, ktorý je otočný o 180 stupňov užívatelia môžu popustiť uzdu svojej  kreativite pri selfie záberoch a sviežich fotografiách fotených z doteraz nedosiahnuteľných uhlov a jedinečných perspektív. So zabudovanou funkciou ovládania gestom je zachytenie dokonalého záberu ľahšie ako kedykoľvek predtým. Stačí otvoriť a zavrieť dlaň a záber je hotový.

Najnovšia séria YOGA Tab 3 je stelesnením zábavy pre užívateľov na cestách ako aj doma, spĺňa úplne novú úroveň vizuálnych a audio zážitkov, ktoré nikdy predtým vo formáte tabletu neboli možné. Užívateľom dáva flexibilitu v tom, aký prístup k vybranému obsahu si zvolia, kedykoľvek a kdekoľvek.

Oba modely, vážiace len 466/655 gramov, sú pripravené pre multimediálne a video aplikácie a bezkonkurenčnú prenosnosť, disponujú HD (1,280 x 800) displejom, prednými stereo reproduktormi a technológiou Dolby Atmos®.

 

Cena a dostupnosť

 

YOGA Tab 3 8” sa predáva od 189 EUR (WiFi) od septembra; YOGA Tab 3 10” bude dostupný za cenu 249 EUR (WiFi) na konci októbra a YOGA Tab 3 Pro v cene od 499 EUR (len WiFi) v polovici novembra, dostupné v sieti maloobchodných predajcov.



[1] Dolby Atmos, a symbol dvojitého D sú registrované obchodné známky spoločnosti Dolby Laboratories. Dolby Audio je obchodná známka Dolby Laboratories.

[2] dostupné po OTA aktualizácii 30.októbra


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!