lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kto chce kam...

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 22.11.2000
späť
Späť

Poslať
 




Mnoho žien, ktoré majú o pár kíl naviac, celé dni nemyslí na nič iné, len ako zohnať najnovšie prostriedky na chudnutie. Robia to od chvíle, kedy sa náhodou uvideli v zrkadle, ktoré im odhalilo to, čo pri pohľade doma nevideli. Vystupujúce bruško, pneumatičky okolo pása a pozadie hodné Rubensovho štetca.

Niekedy situácia vôbec nie je taká hrozná, ako sa javí pri pohľade na anorektičky navlečené do drahých šiat svetových módnych salónov, ktoré sa usmievajú zo stránok módnych žurnálov. Človek by si mal uvedomiť, že v živote má aj iné poslanie, ako byť chodiacim vešiakom pre zväčša homosexuálne ladených módnych tvorcov, ktorých pri ich štvorpercentnej orientácii rušia široké boky alebo kypré prsia.
Môžem vás ubezpečiť, že väčšinu normálnych mužov, naopak, veľmi tešia a preto sú ochotní odpustiť nám, že v nových šatách, vyzeráme o niečo horšie ako Kate Mossová alebo Naomi Campbelová v žiari reflektorov, namaľované profesionálnym vizážistom. Možno by boli dosť zhrození, keby sa zobudili pri týchto dámach, keď sú bez mejkapu a krásnych rób.
Našťastie, našim mužom to nehrozí. Napriek tomu, že to vieme takmer všetci, ešte neustále je dosť žien, ktoré si kvôli pár kilogramom navyše, ničia život.
Zabudnú sa z neho tešiť, zabudnú sa smiať, zabudnú žiť. Od rána do večera sledujú svoju váhu a začínajú neustále nové a nové diéty, ktoré im síce dočasne pomôžu, ale po ktorých o pár mesiacov majú opäť pôvodnú váhu a k nej ešte nejaké to kilo navyše.

Ak nemáte desať kíl nadváhy netreba podliehať panike a myslieť celý deň iba na jedlo a na chudnutie. Táto psychická pasca totiž môže priniesť ďalšie kilo navyše.
Naopak. Treba sa začať trochu viac pohybovať, občas si zatancovať, trocha plávať, ísť si zahrať s kamarátkami volejbal, alebo sa každé ráno rýchlou chôdzou poprechádzať po okolitej prírode.
Dobré je občas ignorovať výťah a sladkosti. A hlavne, nemyslieť na jedlo, jesť, iba keď sme hladné, jesť malé porcie, ale častejšie a po osemnástej hodine nejesť nič.
Urobila to aj švédska princezná Viktória, ktorá pridala ešte veľa smiechu. Severania veria, že pomáha chudnúť, my tvrdíme, že od smiechu sa tlstne.
Isté je, že je lepšie životom sa presmiať, ako preplakať. Bez ohľadu na to, koľko vážime.
Ak som vás ani týmito slovami nepresvedčila, tak si skúšajte svoje diéty naďalej.
Niekoľko som ich pre vás pripravila, ale najskôr si prečítajte, aké sú rizikové faktory nesprávnej výživy.
Srdcovocievne ochorenia, infarkt, obezita, cukrovka, porucha menštruačného cyklu, sexuálne problémy, bolesti hlavy, problémy s kĺbami...


DIÉTA č.1

Starcaps

Podriadila sa jej monacká princezná Carolina, Goldie Hawnová, Jack Nicholson a ďalšie hollywoodske hviezdy. Založená je na rátaní kalórií a používaní tabletiek Starcaps. Skladajú sa z papáy a z cesnakového extraktu pochádzajúceho z Peru. Tieto pilulky významne ovplyvňujú látkovú výmenu a vylučovanie jedov z organizmu. Odporúčaná dávka sú dve tabletky na deň a k tomu 800 kalórií. Žalúdok sa najskôr musí stiahnuť, aby
mohol potom dostať o trošku viac. K prejedaniu sa však už človek nesmie vrátiť. Jesť treba prestať o 18. hodine. Diétu odporúča Nikki Haskellová, ktorú v Hollywoode považujú za kráľovnú diét. Podobný účinok majú aj tabletky Slim down. Úbytok na hmotnosti môže byť

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!