lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hviezdy v znamení Škorpióna

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 30.11.2000
späť
Späť

Poslať
 



MEG RYANOVÁ

Dobre platená samaritánka
Táto nežná dáma s detským výrazom s dušou tvrdého obchodníka sa pomaly, ale isto presúva na rebríčku najlepšie platených hviezd na vrchol. Za úlohu vo filme Proof Of Life, jej producenti ponúkli už osem miliónov libier a čakalo na ňu, kým dokončí svoj rozrobený a nemenej dobre platený film This Man, This Woman. Vraví sa, že Škorpióni vidia do ľudí lepšie ako ostatné znamenia a to im dáva vlastne veľkú silu pri rokovaní o financiách. Meg Ryanová a ešte lepšie platená Julia Robertsová sú toho jasným dôkazom. Vo svojich tridsiatichsiedmich rokoch, keď iné herečky plačú nad príchodom vrások, Meg stúpa na päty Júlii Robertsovej. Dokonca aj ako producentka. Za Lásku cez internet dostala 10,5 milióna dolárov...V súkromnom živote si ale Meg neužíva iba šťastia, užila si už aj dosť starostí. Mnoho energie dala na to, aby v roku 1990 úspešne pomohla svojmu budúcemu manželovi Dennisovi Quaidovi od závislosti na kokaíne. Aj tu jej pomohla Škorpiónia povaha, ktorá jej nedovolila vzdať sa a dala jej silu vášnivej lásky. Tento rok sa klebetí o nej najmä v súvislosti so sex škandálom, alebo milostným príbehom, ktorý chvíľu potvrdzuje a chvíľu vyvracia. Ktorý však jasne vykresľuje jej škorpióniu dušu. Tento príbeh lásky sa začal neočakávane a vášnivo / ako napokon všetky škorpiónie príbehy lásky.prsa stal na filmovačne, naplnil jej dušu i telo do prasknutia a takmer ju stál manželstvo. Nič, to! Hlavne, že na filmových políčkach jej života sa bude navždy zaznamenaný veľký príbeh lásky s gladioátorom Russellom Croweom.

JODIE FOSTEROVÁ

Žena bez muža

Majiteľka dvoch Oscarov a mimoriadne vysokého IQ sa vo svojich tridsiatichpiatich rokoch konečne rozhodla, že bude mať vlastné dieťa.
Po dlhých úvahách dospela k názoru, že nemusí byť iba oscarovou herečkou, úspešnou režisérkou a dobrou producentkou, ale aj skvelou matkou. Obkľúčila svoje súkromie nepreniknuteľným múrom tajomstva a dala život synovi, Charliemu bez toho, aby si nechala šepkať do ucha nežné slová od otca svojich detí. Dieťatko je výlučne záležitosťou rozvoja medicíny a ona naďalej žije vo svojom dome iba so svojou priateľkou a tvrdí, že muž im v domácnosti nechýba a ani do nej nepatrí. Dokonca si ani nevie predstaviť, čo by tam robil.
Myslí tým svoju domácnosť, ktorú takmer vôbec neopúšťa. Hollywoodske večierky sa musia zaobísť bez nej. O svojom terajšom živote Jodie tvrdí: ”Hlavné je, že sme všetci zdraví a šťastní.” Jodie tento štýl života mimoriadne vyhovuje, lebo dodnes patrí medzi supermozgy , čo ju vlastne prirodzene predurčuje k samote uprostred ľudí. Už v detstve prejavovala veľký talent a neskonalú túžbu učiť sa a dosahovať v učení dobré výsledky.
Dnes sa venuje hlavne výchove svojho syna. Ako vraví, výchova jej pripomína vzťah so psíkom. Tiež potrebuje veľa lásky, ľudské teplo, pravidelnú stravu a veľa spánku...” Napriek týmto takmer prízemným radostiam s starostiam, patrí Jodie Fosterová medzi 50 najvplyvnejších ľudí Hollywoodu. A ak zoberieme do úvahy, že vysoká politika a mesto snov sú spojené nádoby, zistíme, že jej vplyv vôbec nie je malý. V poslednom období sa veľa šepká o tom, že sa Jodie rozhodla pre druhé dieťatko. Meno otca sa samozrejme nedozvieme ani teraz. Dajme sa teda prekvapiť aspoň pohlavím dieťatka. Možno ho naplánuje rovnako dôkladne ako jeho genofond.


INGRID BERGMANOVÁ

Dokonalá hriešnica

Predstaviteľkou odhodlaných žien, ktoré dokážu ísť odvážne za svojím cieľom, žien, ktoré sú poháňané zvláštnym vnútorným motorom, ktorému sa hovorí vášeň a cit bola škandinávska herečka Ingrid Bergmanová.
Nie nadarmo patrila úloha Johanky z Arcu k jej najlepším postavám, ktoré stelesnila ako na divadelnom tak aj na filmovom plátne. V roku 1948 ju Američania uctievali ako bohyňu. Bola pre nich stelesnením severskej čistoty.
Ako Johanka z Arcu ich fascinovala krehkosťou svojej pravidelnej tváre a dojímala svojimi nevinnými očami. Potom sa obdiv divákov zmenil na nenávisť. Ingrid sa totiž presne podľa filozofie Škorpiónov vášnivo zamilovala a opustila svojho dobrého švédskeho lekára Pettera Arona Lindstroma. Po trinásť ročnom manželstve odišla do Ríma. Bola ešte vydatá, keď otehotnela a stala sa pre Ameriku stelesnením hriechu. Zatratil ju dokonca aj Vatikán, americké ženské spolky a ešte aj Červený kríž. Kto pozná Škorpiónov vie, že jej tieto veľkolepé gestá rôznych spolkov netrhali žili. Išla za svojím šťastím a dosť. Aj keby dopredu vedela, že ostane nenaplnené alebo tragické, urobila by to znova, Láska a vášeň hrajú v živote Škorpiónov hlavnú úlohu. Po rokoch sa však do Hollywoodu vrátila.
V roku 1957 konečne získala za film ”Anastázia” vytúženého Oscara. Neskôr k nemu pridala ďalšieho. V poslednom jej filme Jesenná sonáta sa už na plátne ukázala s tvárou plnou smútku, zúfalstva a túžby po živote. Ingrid bola ťažko chorá. Kameramani vtedy pracovali so slzami v očiach. O osem mesiacov neskôr Ingrid Bergmanová zomrela. Dnes kráčajú v jej stopách jej dcéry dvojičky. Známejšia z nich Isabelle Rosselliniová.
Tá už zvíťazila nad Hollywoodom. Napriek tomu, že sa narodila v júni, má za sebou niekoľko tajomných, ohnivých lások.
Je rozvedená a napísala krásnu a vtipnú knihu. Darmo, gény sa nezaprú.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!