lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kúzelné zmeny

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 6.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

Kruhy pod očami.
Najlepším spôsobom ako zakryť alebo zosvetliť kruhy pod očami je naniesť korektor alebo polotekutý špeciálny make-up. Mal by byť o tón svetlejší, ako make-up, ktorý používate. Potom nanášame make-up na celú tvár a snažíme sa jemne zakryť skok medzi tmavým a svetlým odtieňom. Najčastejším problémom pri zakrývaní kruhov make-upom je usadzovanie farby v mimických vráskach. Preto tu platí, že menej môže byť viac. Pokiaľ máte výrazné vrásky radšej sa vyhnite používaniu púdru.

Pehy
Pri problémoch s pehami zásadne nepoužívame krycí a ani príliš svetlý make-up. V prípade, že sú pehy veľmi blízko pri sebe by mohli nabrať špinavo sivé sfarbenie. Pehavá pokožka pôsobí najprirodzenejšie, ak na ňu nanesieme tónovací denný krém alebo fluidný make-up teplej béžovej farby, môže byť aj na zelenom kamilkovom podklade ,ktorý vytvára krásnu porcelánovú pleť. Treba však dať pozor, aby farba nebola príliš tmavá, lebo by to mohlo spôsobiť veľký skok medzi farbou tváre a farbou krku.

Červené oči
V tomto prípade sa vyhýbajte čiernym a dočervena sfarbeným tieňom a linkám. Tie totiž vaše začervenané oči iba zvýraznia. Naopak, použitie mäkkej bielej linky na vnútorný okraj spodných viečok, tento problém neutralizuje. Pozornosť od vašich očí, ktorými sa nechcete chváliť, odvedú farby ladené do béžových a sivých tónov. Kvapky do očí používajte len v nevyhnutných prípadoch, lebo ich trvalé užívanie stav ešte zhorší. Posledným riešením môžu byť už len slnečné okuliare s čo najčiernejšími sklami.

Pigmentové škvrny
Po nanesení make-upu jednotlivé škvrny systematicky poklepkávame nažltlým make-upom. Konečný výsledok starostlivo prepudrujeme.

Akné
Čerstvo vytlačený pupienok najprv dezinfikujeme antiseptickým púdrom, ktorý nanášame čistou vatou, potom počkáme kým nezaschne. Zapálené miesta zakryjeme antiseptickým korektorom, ktorý by mal mať farbu kože alebo maximálne o jeden tón svetlejšiu. Keď nám náhodou pupienok extrémne sčervenie použijeme zelený korektor.

Vrásky
Pokiaľ sa vám na tvári začali objavovať vrásky určite nepoužívajte ani krémový make-up, ani púder, pretože ten spolu s pigmentom nerovnosti len zvýrazní. Pre takúto pokožku je ideálny fluidný make-up, ktorý je tak isto vhodný aj na pleť s rozšírenými pórmi a uhrami. Pri pokožke s nerovnosťami sú vhodné svetlé, perleťové odtiene make-upu. Tieto make-upy odvedú pozornosť od drobných nerovností vašej pleti. Tmavé a výrazné hnedé tiene nie sú vhodné pre tento typ pleti.



Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!