lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurz amatérskych čarodejníc III. Láska

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 16.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

Prvým bodom je, rozpoznať toho pravého. Magická metóda velí, keď sa vám spoja oči s nádejným partnerom a zacítite, že preskočila iskra, čo najskôr v pokoji zatvorte oči, pomyslite na toho muža a požiadajte vášho anjela lásky / každá z nás ho má /, aby vám zoslal signál. Ak sa vám zjaví ruža, srdce, holubica, zlaté jablko... a podobné symboly lásky, je vhodné „spoznaného“ vyskúšať. Ak sú symboly čierne, nepríjemné alebo zanesené šumom, mali by ste sa obzrieť po inom princovi. Ak sa vám pri každom novom objekte objavia symboly lásky, ste už tak nadržaná na vzťah, že prestávate rozlišovať. V tom prípade si dajte prestávku v hľadaní partnerov a hľadajte seba samu.

Na to aby ste sa stala neodolateľnou, si zaobstarajte čo najskôr svoj ruženín. Dajte si na ruku ruženínový náramok, alebo pri sebe noste ruženínovú guľôčku, či srdiečko. Ak sa nehodí k vášmu štýlu, dajte si ruženínovú homôlku, hrudu, budhu...na nočný stolík.

Pre ľúbostné čary sa najlepšie hodia dni pred Veľkou nocou, celý máj, 14 február a hodiny zasvätené Venuši. To sú v nedeľu 2 a 16 a 23 hodina, v pondelok 6, 13 a 20 hodina, v utorok 3, 10, 17 a 24, v stredu 7, 14 a 21, vo štvrtok 4, 11 a 18, v piatok 1, 8, 15, 22 /ideálne na čary lásky medzi 20- 22/, v sobotu 5, 12 a 7. V tomto čase môžete ležať sama v tichu na posteli, pri dvoch zapálených sviečkach a predstavovať si seba a svojho vyvoleného ruka v ruke uzavretých v kruhu / v guli / ako šťastný a harmonický pár.

Ak ste presvedčená o tom, že túžite práve po láske konkrétneho muža a vaša túžba je skutočná, pozvite k sebe veľkých archanjelov a na biely ručne vyrobený pergamen napíšte „Gabriel, Rafael, Michael, ja /svoje meno/ vás prosím , nech muž /jeho meno/ zahorí ku mne láskou večnou a úprimnou. Budem mu dobrou a starostlivou ženou v duchu vyšších zákonov. Amen.“ S touto modlitbou pod vankúšom si líhajte spať a opakujte si ju trikrát kým zaspíte. Bolo by dobré, keby na tom istom vankúši občas spával aj váš vyvolený.

Na pomoc si môžete pozvať aj silu amuletov. Najlepší je pre vás ten, ktorý sa vám prihovorí v obchode svojou žiarou, keď požiadate univerzálne vedomie o vyhľadanie amuletu na lásku. Pomýliť sa nemôžete, lebo to bude prvý ktorý bude priťahovať váš zrak. Ak vás nič neosloví. Choďte do iného obchodu, alebo počkajte, kým budú mať tovar.

Keď je vám už váš vyvolený dostatočne blízky, spútajte ho silou prsteňa, ktorý budete po tri noci nabíjať myšlienkou na vašu spoločnú, peknú a vernú lásku.

Ak si nie ste celkom istá, či je muž, s ktorým práve trávite svoje dni, či noci ten pravý, zaveste svoj prsteň na svoj vlas a po zavesení nad ľavú ruku predložte svoju pochybnosť. Ak sa prsteň roztočí proti smeru hodinových ručičiek, všetko je v najlepšom priadku, ak sa roztočí naopak je lepšie hľadať inde.

Na to, aby mohol byť váš terajší vzťah dobrý, musíte preťať nepotrebné putá z minulosťou. Ak existuje muž, s ktorým ste boli spojené láskou a váš vzťah sa neukončil najideálnejšie, musíte si ležiac vo vonnom kúpeli predstavovať, ako tento muž navždy spokojne odchádza z vášho života. rozlúčte sa s ním v duchu, poďakujte mu za to čo bolo vo vašom vzťahu pekné a úplne sa vzdajte neprajných a zlých myšlienok pojacich sa k tomuto vzťahu. Vaša rozlúčka musí byť natoľko úprimná, že prenikne z vašej mysle do vášho srdca. Ak si želáte, aby vás po celý život považoval za najlepšiu ženu, akú kedy stretol, sama si zviažete ruky. Ak sa nerozvediete, aby sa nemohol oženiť, sebe staviate prekážku k ďalšiemu vzťahu. A keď ho aj napriek tomu nájdete, nezískate z neho toľko radosti, koľko by ste mohli.

Skôr, ako sa vydáte do sveta mágie tu je sedmoro mága:
1. Robte len to, čo ste ochotní prijať od iných / ak manipulujete, budete manipulovaní/
2. Nesúďte iných
3. Konajte presne a cieľavedome
4. Neberte nikomu jeho vieru
5. Zotrvajte vo vlastnej viere a na vlastnej ceste
6. Nepristupujte k mágii ľahkovážne
7. Nikdy neberte drogy a nečarujte pod ich vplyvom



Diskusia k článku:

7. bod ma uputal: Nenaklepem sa, aby som sa neobesila na vlastnom vlase?!<BR>Dik.-:)
Neregistrovaný - Ada, 16.11.2001 12:24
:-)))))))
Neregistrovaný - mato, 16.11.2001 15:33
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!