lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rozchody aj nové začiatky sú ťažké

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 8.11.2002
späť
Späť

Poslať
 

Rozchod s partnerom patrí k najťažším obdobím života. Psychológovia ho hodnotia ako jeden z najväčších stresov. Často je to horšie, ako sme si sami ochotní priznať. Tvárime sa že  sme nad vecou, ale potajomky sa trápime.
Keď sa skončí vzťah, spolu s ním väčšinou končí aj pravidelný sexuálny život. Odborníci považujú tento problém skôr za  mužský ako ženský. Sú totiž presvedčení, že žena miluje viac srdcom a hlavou ako telom. Sex vraj dokonca funguje ako lakmusový papierik. Práve podľa neho sa dá zistiť,  že to medzi partnermi veľmi nefunguje. Situácie, keď muž ostane pre ženu zaujímavý ako priateľ, ale je neprijateľný ako milenec, väčšinou veštia koniec vzťahu. Telo sa skrátka vzoprie skôr ako duša. Na druhej strane asi každá z nás vie, akou príťažou môže byť nútený celibát. Keď sme si zvykli každý večer zaspávať vedľa milovaného človeka a ráno sa vedľa neho prebúdzať, ťažko si zvykáme, že sme v posteli odrazu samé. Lenže aj keď sa v nej po čase znova objaví nejaký ,,spolu nocľažník“, nie je ľahké zabudnúť na minulosť.

Nový začiatok
Na začiatku každého nového vzťahu sa môžu objaviť problémy, s ktorými treba počítať. Ľudská psychika vie telo poriadne potrápiť. K najčastejším problémom patria problémy s orgazmom alebo erekciou.  Môžeme si s nimi poradiť dodržiavaním určitých zásad.
►Nesnažte sa nič urýchliť.  Do nových začiatkov vstupujte až vtedy, keď sa vyrovnáte s minulosťou. Doprajte si čas, aby ste mohli svojho bývalého priateľa oplakať. Nová láska sa môže začať, až keď stará skončí.
►Na odporúčaný recept: ,,Starý vzťah treba prebiť novým“ a ,,Nezáväzný sex ťa vylieči“ radšej zabudnite.  Väčšinou sa neosvedčuje a najmä citlivým ľuďom môže k jestvujúcim problémom pridať aj ďalší – bože, ako hlboko som klesla!
►Krok za krokom – to je omnoho lepší návod.  Dvojica sa často ocitne v posteli hneď v prvý večer najmä preto, že obaja majú pocit, že to ten druhý očakáva. Niet divu, ak sa potom hneď prvé milovanie skončí fiaskom. Prečo si najprv neužijete obdobie prechádzok, sedenia v parku a kaviarňach a prvé letné dotyky? Postupná cesta do postele je obvykle tá najlepšia.
►Veľmi dôležitá je komunikácia. Pokojne sa partnerovi zverte, že je vám všelijako. Že máte strach zo zlyhania. Nie je to žiadna hanba, ale najlepšia prevencia, ako zabrániť trapasom a výčitkám.
►Nehrajte sa na Šípkovú Ruženku a nečakajte, že vás partner svojou sexuálnou dokonalosťou presvedčí, že je ten pravý. Pozorovať nového partnera, hodnotiť a porovnávať s tým minulým nepatrí k najšťastnejším nápadom. Skúste mu v sexuálnej aktivite  trocha pomôcť. Všeličo ho môžete naučiť a on môže všeličo naučiť vás.
►Neidealizujte si partnera. Žiadny vzťah nie je dokonalý. Ani tento, ani ten druhý. Jeden bol dobrý v posteli, Ďalší je zase úžasný partner v každodennom živote. Berte, čo vám život ponúka.


Diskusia k článku:

Big help, big help. And superlative news of cuosre.
Neregistrovaný - LxMiFSzlzSExGkg, 6.10.2011 04:55, returns(`na`)nwrealdeals.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!