lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dáma z dobrej spoločnosti – Vinea Limitovaná Edícia

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 11.11.2009
späť
Späť

Poslať
 

Milovníci obľúbeného hroznového nápoja Vinea by sa mali mať na pozore. Už o niekoľko dní totiž vstúpi do spoločnosti dáma, ktorá má ambíciu získať si naše srdcia. Jedinečná, neopakovateľná a šťavnato hroznová, to všetko je Vinea Limitovaná  Edícia – Vinea v exkluzívnej sklenej 0,75 l fľaši, ozdobenej motívmi z malokarpatskej vinárskej oblasti.

 

Napriek svojmu veku je Vinea stále vo výbornej kondícii. Patrí k najobľúbenejším nealkoholickým nápojom na našom trhu, s dlhoročnými skúsenosťami a tradíciou. Spoločnosť Kofola sa preto rozhodla odmeniť nielen verných zákazníkov a spotrebiteľov, ale aj všetkých fanúšikov značky Vinea. Počas blížiacich sa vianočných sviatkov si mnohí radi vychutnáme oslavy a stretnutia s  rodinou a priateľmi. Po niekoľkomesačnom úsilí tímu ľudí z Kofoly a tiež viacerých odborníkov tak spoločnosť uvádza na trh limitovanú edíciu obalu tohto nápoja, ktorý chce byť ozdobou každého stola. „Značku Vinea máme radi. Je to nápoj, ktorý odzrkadľuje minulosť a tradíciu, ale zároveň sa v nej odráža aj doba, v ktorej spolu žijeme. Výsledkom práce na limitovanej edícii je exkluzívna fľaša, ktorá má spolu s lahodnou Vineu ambíciu spraviť z každého dňa malú oslavu. Mám radosť, že vám môžem predstaviť historicky prvú sériu limitovanej edície fliaš Vinea!“ hovorí Mikuláš Šranko, senior brand manažér pre značku Vinea, Kofola Holding.

 

Podobne ako majú dámy svojich módnych návrhárov, tak aj limitovanú edíciu Vinea obliekli skutoční odborníci. Inšpiráciu pre jej nové šaty našli v ornamentoch slovenského ľudového umenia charakteristických pre vinárske oblasti Slovenska. Náhrdelník z vtáčika, tulipánu, hrozna, klinčeka, srdiečka, kvetov a granátového jablka zdobí štíhle hrdlo tejto fľaše. „Vo svojej práci často používam motívy zo slovenského ľudového umenia, ale až práca na limitovanej edícii fľaše Vinea mi dala možnosť spoznať tieto motívy omnoho hlbšie. Symboly, ktoré som použila nie sú len symbolmi tradície, ale hlavne tvorivosti, fantázie, lásky a priateľstva,“  hovorí Sylvia Jokelová, autorka dizajnu.

 

Vinea Limitovaná edícia chce byť skvostným spoločníkom na vašich stretnutiach, posedeniach a oslavách. Preto neváhajte a vezmite ju so sebou aj vy, do vašej spoločnosti priateľov a známych. Unikátnu 0,75l fľašu Vinea nájdete v známych obchodných sieťach, ale aj v podnikoch a reštauráciách, odkiaľ si ju dokonca môžete vziať k sebe domov. „Veríme, že vďaka exkluzívnemu dizajnu si limitovaná edícia fľaše Vinea nájde aj po konzumácii svoje ďalšie uplatnenie v interiéri, či už ako váza alebo iný bytový doplnok. Už teraz môžem sľúbiť, že aj v budúcnosti sa budeme snažiť prinášať podobne krásne veci na stôl našich spotrebiteľov,“ dopĺňa Mikuláš Šranko.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!