lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
STORM

  Spracoval(a) : STORM
Dátum : 25.11.2009
späť
Späť

Poslať
 

Londýnska módna značka STORM je známa svojimi osobitými, modernými hodinkami, šperkami a ďalšími štýlovými doplnkami. Každá rada STORMU je iná – a všetky sú unikátne, rovnako ako ľudia, ktorý STORM nosia. Či už je váš štýl dramaticky nekonvenčný alebo uhradene rafinovaný, hodinky , šperky a doplnky STORM vyzdvihnú vašu individualitu a osobnosť.

Jedinečný príbeh značky STORM sa začal písať pred 20-timi rokmi v Londýne, kde sa majitelia rozhodli preraziť so svojou víziou nekonvenčného prístupu k dizajnu hodiniek. Rovnako nápadité a ojedinelé sú aj šperky a ostatné doplnky.

Na slovenskom trhu je značka STORM od roku 1995. Dnes sú otvorené 3 exkluzívne značkové predajne v Bratislave a Trenčíne. Prostredníctvom viac ako 30 predajcov je značka STORM dostupná po celej republike. Každý rok kúzlo značky očarí čoraz viac Slovákov...

 

Nové vône STORM - v predaji od novembra

STORM fragrance for men

STORM vôňa pre neho vás jednoducho očarí. Je svieža, elektrizujúca, mužná a sexy. Skrátka presne taká, akú ju chceme cítiť na mužoch, ktorí nás obklopujú. Najskôr vás očaria tóny čerstvej, ako morský vzduch zmiešaný  vôňou citrónového hája, najdlhšie však na pokožke zostane korenistá stopa.

STORM  fragrance je pre mužov, ktorí sa neboja vysloviť svoj názor, pre mužov, ktorí udávajú štýl a neboja sa meniť  zabehnuté pravidlá.

 

STORM fragrance for woman

STORM vôňa je rafinovaná, feministická až eroticky ženská. Získa si vás svojimi akordmi mandarínky a pergamotu, ktoré sú premiešané s notami kvetov, za všetky spomenieme najvýraznejší jasmín a ružu. Základ toaletnej vody tvorí esencia musku a nežnej vanilky.

STORM vôňa pre ňu je skutočne luxusná. Jej tajomnosť vo vás vyvolá túžbu a vibrujúce vzrušenie, že už nechcete voňať inak len parfémom STORM.

 

Obidve vône STORM pre ňu a pre neho , sa veľmi hodia do pretancovanej noci, na romantickú večeru, rozbehnutý mejdan a a distingovanú pracovnú schôdzku. Je len na vás, kam si vôňu zoberiete so sebou.

 

STORM verí na kult individuality. Štýlovo športový, alebo dravo moderný, všetky kolekcie od STORMU skrývajú spoľahlivé mechanizmy so zaujímavými technickými prvkami, atraktívne zabalené do širokej vrstvy tvarov.

STORM  nikdy neprestáva hľadať nové podnety a nové výzvy dizajnu. Dizajnéri STORMU, zapálení , skúsení a nekonformní, sa inšpirujú svetom okolo seba a kombinujú netradičné materiály s precíznym spracovaním.

Osobité kolekcie od STORMU sa neustále  rozširujú, rozvíjajú a zdokonaľujú – a sú navrhované vždy tak, aby splnili očakávania zákazníkov a podčiarkli ich vlastnú individualitu. Každý dizajn je náš vlastný, registrovaný a chránený priemyselným vzorom. Len pravé výrobky STORM majú potom známku zaručujúcu originalitu ich pôvodu.

Hodinky STORM sú skôr umelecké dielo, než len merač času a ich dizajn často priznáva až architektonickú kvalitu. STORM neprestáva byť priekupníkom v razení za individuálny štýl jedinca – a preto je po celom svete vo svojom segmente nielen obyčajnou značkou, ale ikonou štýlu a osobnosti.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!