lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pripravte sa na Vianoce plné zázrakov so sladkými prekvapeniami od spoločnosti Kraft Foods

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 3.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Blíži sa december, mesiac, na ktorý sa už všetci veľmi tešíme. Určite nám dáte za pravdu, že sviatok svätého Mikuláša a dlho očakávané Vianoce sú tie najkrajšie sviatky počas roka. Bývajú plné nezabudnuteľných okamihov, na ktoré spomíname ešte dlhé roky. Pre každého tieto sviatky znamenajú niečo iné a každý si z nich vezme to, čo je pre neho vzácne. Vône a chute, tradície a zvyky, žiarivé detské oči či hrejivý pocit pri srdci z možnosti robiť radosť niekomu inému, sú neklamnými znakmi toho, že Vianoce sa k nám po roku opäť vrátili. Nechajte sa zlákať magickým čarom vianočných sviatkov a podľahnite pokušeniu byť opäť o niečo lepší. K ich výnimočnosti prispeje aj nová kolekcia cukroviniek od spoločnosti Kraft Foods, ktorá je plná prekvapení a špeciálnych produktov.

 

Tak ako každý rok, ani tento rok na 6. decembra nesmie Svätý Mikuláš so svojimi pomocníkmi zabudnúť na žiadne z detí a postarať sa o to, aby ich očká plné očakávaní zažiarili šťastím. Keďže bude mať plné ruky práce, určite ocení vašu pomoc a zároveň i vy budete mať istotu, že vyčistené čižmičky vašich ratolestí neostanú prázdne. Ak máte doma malého športovca, istotne sa poteší vianočnej edícii BeBe Brumíka Mini s vystrihovačkou Brumíka Snowboardíka. Súčasťou každého balenia je i darček v podobe veselej svietiacej Brumíkovej samolepky, pričom nazbierať môžete sériu až štyroch rôznych samolepiek. Tie si váš malý objaviteľ môže opakovane lepiť a kedykoľvek sa s BeBe Brumíkom vydať na zimnú sánkovačku či lyžovačku. Šikovné prstíky vašich detí určite zvládnu aj vystrihovanie vianočnej gule, hviezdy či zvončeka zo zadnej strany špeciálneho vianočného balenia BeBe Brumíka. Po vystrihnutí všetkých ozdôb na vianočný stromček môžete spolu vyplniť i kartičku s odkazom pre Ježiška, kde je priestor na všetky tajné vianočné priania detskej dušičky.

Aby bol Mikulášsky balíček kompletný, nesmie v ňom chýbať ani sladká maškrta od Milky v podobe Mikuláša Naps, plného skvelých mini čokoládok, či lahodná Marcipánová tyčinka poliata jemnou horkou čokoládou.

S predvianočným obdobím je neodmysliteľne spojené netrpezlivé odpočítavanie dní do Štedrého dňa a príchodu Ježiška. Vychutnajte si spolu s deťmi čaro otvárania papierových okienok, ktoré ukrývajú sladkú dobrotu v podobe lahodnej mliečnej čokolády. S Milka Adventným kalendárom sa ani nenazdáte a deň po dni sa dočkáte i vytúžených vianočných dní.

Obdobie príprav na najkrajšie sviatky v roku býva často plné zhonu spojeného                s nakupovaním darčekov pre najbližších, prípravou vianočných jedál či výzdoby. Aby vás únava a predvianočný zhon nepremohli a nepokazili vám vianočnú náladu, skúste si aspoň na chvíľu sadnúť a pri zvuku vianočných kolied si vychutnať jemnú oblátku Fidorka, s ktorou si užijete momenty sladkého ničnerobenia. Vybrať si môžete z troch príchutí – horkej s orieškovou náplňou, mliečnej s kokosovou náplňou či bielej s čokoládovou náplňou. Špeciálny Zimný multipack Fidorka v tvare snehovej vločky vám prinesie chvíľu pokoja a oddychu do hektických predvianočných dní. Vyskúšajte šťastie a zapojte sa aj do súťaže s vianočnou Fidorkou, ktorá prebieha od 18. 10. do 12. 12. a vyhrajte víkendový pobyt pre dve osoby v horskom hoteli alebo praktickú deku s rukávmi ako stvorenú na zimné večery, priamo pod vianočný stromček.

Vedeli ste, že história ozdobovania stromčekov na Vianoce siaha do roku 1507 a svoje korene má v Nemecku? Na naše územie sa táto tradícia dostala až koncom 18. storočia a najprv bola typická skôr pre mestá, pričom až v 60-tych rokoch 19. storočia začala prenikať na vidiek. Kedysi sa vianočné stromčeky zdobili perníkmi, sušeným ovocím, jabĺčkami či rôznymi ozdobami z papiera a slamy. Pred viac ako 100 rokmi sa stala ozdobou stromčeka i sklenená vianočná guľa, ktorej autorom je Francúz Pierre Dupont. Ligotavý vianočný stromček sa postupne stal jedným z hlavných symbolov Vianoc a dnes nemôže chýbať v žiadnej domácnosti. Zapojte do jeho ozdobovania celú rodinu a vďaka Milka salónkam z neho vykúzlite nie len pastvu pre oči, ale aj pre maškrtné jazýčky. Tie si môžu pochutiť na salónkach v štyroch príchutiach - mandľovej, marcipánovej, jogurtovej a orieškovej. Ak si nebudete vedieť vybrať, môžete zvoliť Milka salónky Mix, ktoré sú kombináciou všetkých štyroch príchutí.  

Obdobie Vianoc je časom, kedy myslíme viac ako inokedy počas roka na druhých. Či už je to naša rodina, priatelia alebo len známi, všetci majú k nášmu srdcu bližšie. Nie nadarmo sa hovorí, že Vianoce sú sviatkami pokoja, lásky a štedrosti. Ak k vám príde návšteva, prekvapte svojich hostí lahodnými bonbónmi, ktoré sú súčasťou Milka vianočného taniera vždy pripraveného na elegantné servírovanie.

Zimné dni sú pomerne krátke, večer sa vkráda do príbytkov o niečo skôr a mráz a vietor nútia človeka ostať vo vnútri. Využite túto príležitosť a doprajte si romantické chvíle pri plameni sviečky, pod dekou a s dobrou knihou. Spolu so sladkým pôžitkom v podobe jemnej Milka čokolády plnenej mliečnym krémom, karamelom a drvenými lieskovými orieškami, ktorú počas zimných dní nájdete v špeciálnom zlatom obale a papierovej škatuľke so zimným dizajnom, vám zima a mráz už nebudú pripadať také neznesiteľné.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!