lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Samsung GALAXY Tab prichádza na Slovensko a otvára novú kapitolu mobilného priemyslu

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 9.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Nové zariadenie Smart Media prekonáva súčasné hranice mobilných zariadení a prináša viac príležitostí pre užívateľov

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd, globálny líder v oblasti mobilných technológií, dnes uviedla na slovenský trh Samsung GALAXY Tab (Model: GT-P1000). GALAXY Tab s operačným systémom Android 2.2 je prvým tabletom, ktorý predstavuje novú kategóriu mobilných produktov Samsung.


Samsung GALAXY Tab v sebe spája všetky inovácie spoločnosti Samsung. Vďaka nim môže ponúknuť viac príležitostí aj užívateľom v neustálom pohybe. Užívatelia ocenia prehliadanie internetu ako v PC tak i možnosť vychutnať si aj na cestách všetky formy multimediálneho obsahu na displeji s ideálnou veľkosťou 7 palcov. Navyše môžu užívatelia nepretržite komunikovať prostredníctvom e-mailu, hlasových a video hovorov, SMS / MMS alebo sociálnych sietí s optimalizovaným používateľským rozhraním.


„Spoločnosť Samsung si uvedomuje obrovský nárast potenciálu v tomto novovznikajúcom segmente trhu a verí, že GALAXY Tab prinesie na trh unikátnu a otvorenú ponuku. Keďže má Samsung mobilné komunikácie zakódované priamo vo svojej DNA, dokážeme tieto novo sa objavujúce požiadavky zákazníkov uspokojiť. Tieto požiadavky sa neustále rozvíjajú a rastú s tým, ako používatelia čoraz viac čerpajú z jej neobmedzeného potenciálu,“ povedal JK Shin, prezident a riaditeľ divízie Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Tab bol navrhnutý s cieľom umožniť zákazníkom, aby si maximálne užili možnosť byť online bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzajú. Samsung GALAXY Tab posúva trh do nových dimenzií a sme presvedčení, že ide len o začiatok inovácií a novátorstvo spoločnosti Samsung v oblasti inteligentných mediálnych zariadení,“ dodal Shin.

 

Nový koncept mobility médií

Ako nová kategória zariadení ponúka Samsung GALAXY Tab množstvo mobilných zážitkov. Jeho 7" TFT-LCD displej prináša vynikajúci obraz pri sledovaní filmov, prezeraní obrázkov, čítaní elektronických kníh alebo zdieľaní dokumentov v pohybe. Pokiaľ ide o dizajn, je vďaka ľahkej konštrukcii s hmotnosťou iba 380 g dokonale prenosný a vďaka štíhlym rozmerom sa aj počas chôdze vynikajúco drží. S podporou najnovšej verzie Adobe Flash Player 10.1 umožňuje Galaxy Tab pohotové a bezproblémové prezeranie akejkoľvek stránky na webe.


Unikátna čitateľská aplikácia Samsung Readers Hub poskytuje ľahký prístup k rozsiahlej digitálnej knižnici s bohatým obsahom, od klasickej literatúry po najnovšie bestsellery a praktické príručky. Samsung zároveň predstavuje aj Media Hub, bránu do sveta filmov a videoklipov a Music Hub, aplikáciu poskytujúcu prístup k širokej škále hudobných súborov.

 

Bohaté komunikačné prostriedky Samsung GALAXY Tab ponúkajú skutočnú mobilitu a posunutím úrovne konvergovaných technológií za hranice bežných mobilných zariadení alebo PC definujú úplne novú kategóriu zariadení. Používateľom sa tak otvárajú nové možnosti, ako využívať, vytvárať a komunikovať obsah prakticky odkiaľkoľvek a spôsobom, ktorý bol až do tejto chvíle nemožný.


Výkonná a vždy dostupná komunikácia

S konektivitou 3G HSUPA, 802.11n Wi-Fi a Bluetooth 3.0 rozširuje Samsung GALAXY Tab mobilné komunikačné možnosti užívateľov. Videokonferencia a push-email na veľkom 7-palcovom displeji zvyšujú prívetivosť a efektivitu komunikácií. Samsung GALAXY Tab sa dokáže premeniť na vašom pracovnom stole v dokonalý telefón s hlasitým odposluchom. Vďaka procesoru Cortex A8 1.0 GHz ponúka Samsung GALAXY Tab vždy a všade perfektný výkon. Zároveň obrazovka s plným HD rozlíšením a podporou radom kodekov (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 a ďalších) umožňuje dokonalý multimediálny zážitok.


Kým predná kamera slúži pre videohovory v sieťach 3G, zadná kamera umožňuje fotografovanie a nahrávanie videí, ktoré môžete upravovať, odosielať a zdieľať priamo z tohto prístroja. Vo svete explozívneho rozmachu online obsahu a kreativity predstavuje GALAXY Tab prenosné riešenie pre tých, ktorých životný štýl si vyžaduje neustále pripojenie.

 

Aplikácia GALAXY Tab – Samsung GALAXY Tab je dodávaný so službami, ktoré obohatia váš každodenný život. Prístup na Android Market umožní užívateľom sťahovanie aplikácií a prakticky neobmedzené možnosti prispôsobenia prístroja. Okrem toho sú v prístroji už uložené aplikácie špeciálne vyvinuté pre inteligentné telefóny Samsung a smart media zariadenia Samsung.

Readers Hub – Samsung Readers Hub zlučuje aplikácie pre elektronické čítanie, ako sú elektronické knihy eBooks, noviny a magazíny. Užívatelia pri prezeraní zložiek "My Library", "Store" a "Reading" ocenia "čítanie" v unifikovanom a intuitívnom užívateľskom prostredí.

Špecialitou pre slovenský trh je aplikácia Zlatý fond denníka SMEdigitalizovaná zbierka diel klasikov slovenskej literatúry, ktorá bude dostupná len na zariadeniach značky Samsung s operačným systémom Android.

Social Hub - Udržuje užívateľa neustále v spojení s blízkymi a priateľmi. Unikátny integrovaný telefónny zoznam Samsung združuje adresár kontaktov, email, účty všetkých hlavných sociálnych sietí (SNS), služby instantných správ a kalendár do jednej ľahko použiteľnej platformy. Užívatelia môžu jednoducho kontrolovať stav SNS a zvoliť najvhodnejší komunikačný kanál – či už email, SMS, instantné správy alebo hlasový hovor.

Media Hub - Rýchle a jednoduché doručenie najnovších kasových trhákov, klasických a kultových filmov alebo obľúbených televíznych relácií priamo do Samsung GALAXY Tab. Samsung Media Hub sa stará o nepretržitú zábavu svojich užívateľov. 7-palcová TFT-LCD WSVGA obrazovka uchváti skvelým podaním obrazu a katalóg s tisíckami filmov a televíznych seriálov ponúkne zábavu pre každý vkus. Služba Media Hub odštartuje v USA a čoskoro tiež zavíta aj na globálne trhy.

Music Hub - Postará sa o vašu nepretržitú zábavu. Music Hub premení váš Samsung GALAXY Tab v prenosný jukebox s prístupom k viac ako 10 miliónom skladieb od autorov a interpretov všetkých žánrov. Ku všetkým funkciám súvisiacich s hudbou, ako je napríklad unifikovaný hudobný prehrávač, úložisko a súvisiace aplikácie, možno pristupovať z jedného miesta. Služba ponúka aj vydanie nových aktualizácií, informácie o rebríčkoch a odporúčané tipy. S rozšíreným hudobným prehrávačom si môžu používatelia vytvárať playlisty s obľúbenými pesničkami alebo si označiť svoje obľúbené skladby v hudobnom obchode. Rozhodnutie o dostupnosti Samsung Music Hub bude na základe preferencií trhu.

Google Mobile Services - Služby ako Google Maps™ Navigation (Beta) a Google Goggles sú k dispozícii vďaka platforme Google Android. S užitočnými službami využívajúcimi informácie o mieste, ako napríklad Google Maps, môžu užívatelia namiesto zadávaní presnej adresy vyhľadávať v štandardnej angličtine. Funkcia vyhľadávania hlasom je rovnako intuitívna, takže vyhľadávanie je rýchle a jednoduché aj počas pohybu v teréne. Google Goggles je výkonný vizuálny vyhľadávací nástroj, ktorý na zistenie informácií využíva kameru Galaxy Tab - na vyhľadávanie je automaticky použitý obrázok pamätihodnosti alebo umeleckého diela a výsledkom vyhľadávania je relevantný obsah, ako napríklad popis alebo história objektu. Okrem toho môžu používatelia využiť kameru prístroja na ďalšie užitočné funkcie služieb rozšírenej reality, ktoré sú v elektronickom obchode k dispozícii na prevzatie.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!