lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Drahocenná výživa pre suché a namáhané vlasy

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 19.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Každá žena sníva o nádherných a zdravo vyzerajúcich, dlhých vlasoch, ktoré sú hebké na dotyk. V priemere dve z piatich žien však trápia suché a poškodené vlasy, ktoré sú výsledkom nášho hektického štýlu života. O to viac ženy túžia po krásnych vlasoch a účesoch, ktoré držia svoj tvar tak dlho ako je len možné. Vďaka skvelým novinám od spoločnosti Schwarzkopf & Henkel doprajete vašim vlasom drahocennú výživu – od korienkov až po končeky.

 

Styling tvorí neodmysliteľnú súčasť každodenného vlasového rituálu. Pomáha skrotiť nepoddajné vlasy či jednoducho vytvoriť účes vašich snov. Ultra silná fixácia však bez potrebnej starostlivosti vlasy poškodzuje. Vlasoví experti zo Schwarzkopf preto vytvorili rad vlasového stylingu – Taft Ultra s výťažkom z Arganového oleja, ktorý sa stará o suché a lámavé vlasy.

 

Inovácia od Taft kombinuje mikrovlákna obsiahnuté vo vysokoúčinnej receptúre pre ultra silnú fixáciu s výťažkom z Arganového oleja pre potrebnú starostlivosť. Výsledkom je dokonalá 24-hodinová fixácia a nádherne vyzerajúce vlasy, ktoré sú neuveriteľne príjemné na dotyk. Budete sa tak cítiť krásna vždy a všade.

 

Tajomstvo krásy – arganový olej

 

Arganový olej je špeciálne vyživujúca zložka pochádzajúca z orechov stromu arganového, ktorý rastie výlučne v juhozápadnej časti Maroka. Arganové stromy pochádzajú z obdobia treťohôr. Kedysi rástli po celej severnej Afrike, avšak dnes už sú ohrozené a chránené organizáciou UNESCO. Plocha, na ktorej rastú, je niečo málo cez dva a pol milióna hektárov. Ojedinelosť výskytu robí z arganového oleja jeden z najvzácnejších olejov na svete. Po stáročia získavali ženy tento vysoko vyživujúci olej pre potreby tradičnej marockej medicíny. V súčasnosti sa ľudia čoraz viac zaujímajú o arganový olej pre jeho kozmetické a medicínske vlastnosti – obsahuje totiž vysokú koncentráciu vitamínu E, ktorý obnovuje mladosť a vitalitu vlasov. Obsahuje tiež prírodné fenoly a fenolové kyseliny, karotén, squalene, esenciálne mastné kyseliny (80% nenasýtených mastných kyselín) a je odolnejší voči oxidácii ako iné oleje. Arganový olej je vhodný na všetky typy pokožky - pre ženy, mužov aj deti. Zlepšuje kvalitu vlasov a znižuje ich lámavosť, redukuje vrásky a jazvy, stopy po akné, vyživuje pokožku a dodáva jej pružnosť. Produkty s obsahom tejto účinnej látky pôsobia priaznivo nielen na krásu (vypnutie ochabnutej pokožky, regenerácia poškodeného vlasu), ale rovnako aj na zdravie.

  

Plnohodnotný arganový olej sa získava veľmi náročným lisovaním semien plodov tohto stromu. Je dokonca niekoľkonásobne drahší ako ten najkvalitnejší panenský olivový olej. Kulinári si ho cenia pre jeho nezameniteľnú arómu a liečitelia pre priaznivé účinky na zdravie.    

 

Predáva sa výhradne pod hlavičkou ženskej organizácie, ktorá rozdeľuje zisk medzi miestne ženy berberských kmeňov. Organizácia založila projekt revitalizácie arganových lesov na podporu a udržania príjmov na podporu miestnych žien a celého spoločenstva. Po stáročia patril arganový olej medzi dobre strážené tajomstvo Barbarských žien v Maroku, ktoré im pomáhalo v starostlivosti o kožu, nechty a vlasy.

 

Nový Taft Ultra s výťažkom z Arganového oleja, dostupný v podobe laku (250ml) a tužidla (200ml), predstavuje ideálne riešenie pre všetky ženy s poškodenými vlasmi ( z dôvodu neustáleho česania, stylingu, fénovania a natáčania), ktoré si chcú vytvoriť tie najtrendovejšie účesy a zároveň dopriať svojim vlasom aj potrebnú starostlivosť.

 

Európska jednotka na trhu stylingu - značka Taft prináša na jeseň viacero dôvodov na úsmev v podobe inovácií, vďaka ktorým hravo skrotíte aj tie najdivokejšie vlasy a vytvoríte si účes snov. Nový Taft Ultra s výťažkom z Arganového oleja je od septembra dostupný vo väčšine predajní.

 

 

Ženy s dlhými vlasmi vedia, že udržať kúzelný vzhľad ich vlasov je veľmi náročná úloha. Navyše sa sťažujú, že ich vlasy strácajú svoj prirodzený lesk kvôli častému fénovaniu a používaniu stylingu potrebného na ich skrotenie. Dlhé vlasy tak často končia suché a poškodené s rozštiepenými končekmi. Vyzerajú unavene a matne a treba ich ostrihať. Našťastie, pomoc v podobe Gliss Kur expertov je nablízku. Tí totiž vytvorili fantastický rad vlasovej starostlivosti so 7 vyživujúcimi olejmi, ktoré poskytujú intenzívnu starostlivosť suchým a poškodeným vlasom so sklonom k štiepeniu končekov. Nový, vylepšený rad Gliss Kur Oil Nutritive obsahuje skvelú novinku – kúru v spreji Gliss Kur Wonder-Serum, ktorá vlasom poskytuje intenzívnu starostlivosť a lesk bez toho, aby ich zamastila. 

 

Vylepšený rad Gliss Kur Oil Nutritive ponúka, suchým a poškodeným vlasom, drahocennú výživu – od korienkov až po končeky. Je to prvá regeneračná vyživujúca starostlivosť od Gliss Kur so 7 vyživujúcimi olejmi – okrem už spomínaného arganového oleja ďalej obsahuje aj maruľový olej, olivový olej, olej z marhuľových jadier, makadamiový olej, olej zo sladkých mandlí a olej zo sezamových semiačok. Receptúra s vyživujúcimi olejmi hĺbkovo a účinne regeneruje a obnovuje vlasové vlákna a končeky vlasov -  pre až o 85% menej rozštiepených končekov a krásny lesk vlasov.        

 

Rad vlasovej starostlivosti Gliss Kur Oil Nutritive ponúka bohatý sortiment produktov, ktoré boli vyvinuté s cieľom navrátenia prirodzeného lesku suchým a poškodeným vlasom náchylným na štiepenie končekov: šampón, kondicionér, expresný regeneračný kondicionér, okamžitá regeneračná kúra, okamžitá regeneračná maska, intenzívna regeneračná maslová maska, kúra na rozštiepené končeky a úplne nová - kúra v spreji Wonder-Serum. 

 

Vysoko-koncentrované sérum je napustené do jedinečnej sprejovej ošetrujúcej receptúry. Vlas ho okamžite absorbuje, čím získa potrebnú hebkosť a zdravý lesk. Kúra v spreji Gliss Kur Wonder-Serum je ľahká ako sprej a intenzívne ošetrujúca ako sérum. Vlasom poskytuje koncentrovanú starostlivosť a lesk bez toho, aby ich zamastila. Je jednoducho aplikovateľná a dostupná aj v ďalších dvoch úspešných radoch vlasovej starostlivosti od Gliss Kur: Gliss Kur Shea Cashmere a Gliss Kur Total Repair 19.   

 

Už vyše 50 rokov ponúka značka Gliss Kur, európska jednotka v starostlivosti o vlasy, inovatívne riešenia pre všetky typy vlasov – od šampónov a kondicionérov až po vlasové kúry a masky. Nový, vylepšený rad Gliss Kur Oil Nutritive a nové kúry v spreji Wonder-Serum sú dostupné od septembra 2010. Doprajte vašim dlhým vlasom drahocennú výživu od korienkov až po končeky!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!