lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dajte si poradiť!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 3.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Zdravá výživa a otázky s ňou súvisiace sú v súčasnosti veľmi častou témou rôznych internetových diskusií a webových fór. Informácie prameniace z týchto debát sú však často skreslené a niekedy aj úplne nepravdivé.

Pre mnohých z nás je dodržiavanie správnej životosprávy ešte stále len túžobným prianím. Niet sa ani veľmi čomu čudovať. Častokrát nie len, že sa málo pohybujeme a nezdravo jeme, ale máme aj nedostatok informácií o tom, ako má vyvážený životný štýl v skutočnosti vyzerať. Čo nám škodí, čo si naopak dopriať môžeme, ktorá diéta je zdravá a podobne? Toto všetko sú otázky, ktoré sa na prvý pohľad zdajú nenáročné, no v skutočnosti na ne poznajú naozaj pravdivé odpovede len výživoví odborníci. V minulosti bolo problémom nejaké informácie na tému zdravý životný štýl vôbec nájsť. V súčasnosti ich je prebytok a nie všetky sú naozaj hodnotné. No a rozlíšiť ich je čoraz ťažšie.

Poradňa sladkého života

Pre všetkých tých, ktorí chcú zdravo žiť, ale chýbajú im neskreslené informácie šité presne na mieru konkrétnym otázkam, prichádzajú Slovenské cukrovary s jedinečným projektom - Poradňa sladkého života. Ak si neviete rady s cvičením, alebo vás zaujala nová diéta, či chcete schudnúť, alebo pribrať, táto poradňa je určená práve vám. Na všetky otázky odpovedajú odborníci na riešenie problémov v oblasti nadváhy, obezity dospelých i detí Martina Turnerová a Vlado Zlatoš. „Ľudia sa ma často pýtajú, prečo sa im nedarí schudnúť, čo sú najväčšie prehrešky v strave a ako nájsť rovnováhu medzi príjmom a výdajom energie. Sú pravidlá, ktoré platia pre všetkých. Zo skúsenosti však viem, že existujú špecifiká u každého človeka a to čo zaberie u jedného nemusí pri druhom človeku fungovať. Preto ak chceme dosiahnuť určité zdravotné, kondičné a estetické ciele, je efektívnejšie nechať si poradiť, aký postup je pre vás ten najvhodnejší. Berieme do úvahy, že málokto je v otázkach životosprávy ochotný správať sa ortodoxne a disciplinovane. Svojich klientov a zverencov berieme ako obyčajných ľudí, ktorí občas siahnu aj napríklad po sladkostiach. Našou úlohou je, aby sme im vysvetlili, ako si urobiť čo najmenšie zlo a ako zachrániť situáciu či už cvičením alebo ľahkými trikmi v strave,“ vysvetľuje prínos Poradne sladkého života Tina Turnerová.

 

Hlavným dôvodom, pre ktorý sme sa rozhodli pre realizáciu tohto projektu je fakt, že by sme radi zbúrali mýtus o tom, že sacharidy sú vo vyváženom jedálničku nežiaduce. Faktom je, že často sú to naozaj len odborníci, ktorí vedia, že to nie je pravda. Chceme ľudí povzbudiť k tomu, aby začali zdravšie žiť. Preto sme sa rozhodli poskytnúť im kvalitné a najmä konkrétne informácie, ktoré sú pri vytváraní zdravých stravovacích návykov nevyhnutné,“ objasňuje dôvody vzniku projektu Martina Špilová, marketingová špecialistka slovenských cukrovarov. „A prečo „sladká poradňa“? To je jednoduché. Zdravý životný štýl by predsa nemal mať horkú príchuť,“ dodáva.

Poradňu sladkého života nájdete na webe www.cukrovary.sk v sekcii PORADŇA. Svoje otázky môžete posielať priamo vrámci poradne, alebo prostredníctvom mailu na slovenskecukrovary@agrana.com.


Diskusia k článku:

no iste, a ich info budu tie pravdive a spravne
Neregistrovaný - , 5.11.2011 11:55
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!