lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rýchlejšie fit po operácii.

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 9.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Ženy si podľa štatistík najčastejšie želajú zmeniť vzhľad svojich pŕs, muži sa najviac zaujímajú o operácie očných viečok. Plastickí chirurgovia často hovoria o tom, že odstraňujú nielen fyzické, ale najmä psychické bariéry. Príčinou plastických operácií však nie je len zmena vzhľadu kvôli zvýšeniu sebavedomia. Často sú k nej pacienti „nútení“ pristúpiť zo zdravotných dôvodov, po rôznych ochoreniach alebo po ťažkých nehodách.

 

Enzýmy v procese liečby

Od zákroku sa očakáva teda konkrétny kozmetický efekt.  Či už ide o operácie nosa alebo krku, modeláciu či zväčšovanie pŕs, okrem nárokov na zručnosť plastického chirurga je dôležitý najmä rýchly a bezproblémový priebeh hojenia pooperačnej rany. Ten je do veľkej miery individuálny, napriek tomu ho však môžeme podporiť vhodnými prostriedkami. V poslednom čase sa čoraz väčšmi osvedčuje tzv. systémová enzýmoterapia, ktorej kraľuje voľne dostupný liek Wobenzym. Enzýmy, ktoré obsahuje, obmedzujú vznik a rozvoj opuchov a krvných podliatin a prispievajú tak k tvorbe malej, nenápadnej jazvy.

 

Skúsenosti plastického chirurga

Zaujímavú štúdiu, pri ktorej sa sledovalo použitie enzýmového lieku „Wobenzym“ na počte 100 operovaných pacientov, uskutočnil napríklad MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., primár Kliniky plastickej a estetickej chirurgie MEDICOM VIP v Prahe. V 80 prípadoch išlo o problematiku kombinovaných kozmetických operácií tváre, ďalej o operácie ruky, kožných nádorov a poúrazových deformácií. Súbežne bolo ďalších 40 pacientov po operáciách  tváre liečených bez použitia enzýmov. V skupine pacientov liečených enzýmami sa skrátila priemerná doba liečby, pacienti trpeli menšími pooperačnými opuchmi, bolestivosť v ranách sa zmenšila. „Nielenže je pooperačné obdobie skrátené a je daný predpoklad k bezproblémovému priebehu hojenia, ale hlavne je optimalizovaný konečný výsledok terapie ako z pohľadu operujúceho lekára, tak i pacienta,“ zdôrazňuje prednosti podpornej enzýmovej liečby MUDr. Vlastimil Víšek. Rovnako dobré skúsenosti s enzýmami majú lekári a pacienti nielen pri plastických operáciách, ale i pri ďalších chirurgických zákrokoch - od trhania zubu až po zložité  výmeny bedrového kĺbu.  Systémová enzýmoterapia tak zjednodušuje pooperačnú liečbu a urýchľuje celkovú rekonvalescenciu.


Diskusia k článku:

Mozem potvrdit, ze enzymi skutocne pomahaju. Minuly rok som bola na plastickej operacii nosa a lekar mi poradil brat Wobenzym pred operaciou a potom aj po nej. Povedala som si, ze to vyskusam a urobila som dobre. Hojenie prebehlo bez komplikacii a rychlo odznela aj bolest a opuch. Takze urcite odporucam...
Neregistrovaný - Biba, 20.11.2011 18:32, gina63df(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!