lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Penová farba na vlasy Palette Mousse Color s jahodovým výťažkom

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 26.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Pretrep a farbi – pre dievčatá, ktoré sa chcú zabávať

Nie je žiadnym tajomstvom, že dievčatá milujú zabávať sa. A vďaka vzrušujúcej novej inovácii od Schwarzkopf & Henkel môžete teraz zažiť fantastickú zábavu aj pri vytváraní najintenzívnejších žiarivých farieb na vlasy. Nová Palette Mousse Color je prvou jednoducho použiteľnou a cenovo dostupnou penovou farbou na vlasy s jahodovým výťažkom, ktorú zmixujete tým, že ňou zatrasiete!

Vlasoví experti Schwarzkopf & Henkel vytvorili, špeciálne pre ženy, ktoré sa chcú zabávať aj pri farbení vlasov, novú, revolučnú technológiu s farbiacim púdrom namiesto krémovej farby. Jednoduchšie to už byť nemôže – stačí naliať vyvíjaciu emulziu do špeciálne navrhnutej aplikačnej fľaštičky, pridať farbiaci prášok a zatvoriť veko. Jednoduchým zatrasením sa hravá receptúra zmení na úžasnú nestekajúcu penu vo výbere 14 žiarivých odtieňov. Žiadny neporiadok, všetko bez starostí. Farbiacu penu môžete s pomocou rukavíc jednoducho a rovnomerne naniesť ako šampón – pre dokonalé krytie a to celkom bez stekania!

Nová, revolučná penová receptúra Palette Mousse Color oslavuje leto počas celého roka. Je obohatená o výťažky z jahôd a zanecháva tak vlasy nádherne voňavé ako čerstvé jahody v lete. Penová farba Palette Mousse Color vytvára trvácnu, intenzívne žiarivú farbu s oslnivým leskom a hebkosťou saténu.   

Nová Palette Mousse Color bude od októbra dostupná vo väčšine predajní v 14 fantasticky ženských odtieňoch s atraktívnym dizajnom balenia v tvare shakeru. Najnovšia inovácia od Palette sa postará o to, aby sa ženy po celom svete bavili pri tvorbe úžasne žiarivých farieb na vlasy. Čerstvá novinka značky Palette zaručí nielen nádherne lesklé vlasy, ale spoľahnúť sa môžete aj na zábavu, ktorú pri ich farbení zažijete. A to za cenu, ktorú si môže dovoliť naozaj každá žena i dievča.  

 


Diskusia k článku:

Dnes som vyskusala Palette Mousse Color a bola som zhrozena. V prvom rade pri priprave farby sa mi nepodarila dokonale zmixovat,ostali tam hrudky pudru.A pri oplachovani farby som videla nieco ako prasok, ktory sa nerozpustil.Predtym som uzivala penovu farbu Loreal a je to velky rozdiel.Loreal vam vlasy osetri pocas farbenia,co znamena,ze su jemnejsie a zdravsie,ale po Palette som mala vlasy vysusene aj napriek pouzitiu kondicionera. Nikdy by som tuto farbu neodporucala nikomu zo svojich znamych.
Neregistrovaný - , 15.1.2012 19:43
Vlasovi experti by sa mali zamisliet a stiahnut tuto farbu z obehu.Alebo prehodnotit jej technologiu.
Neregistrovaný - , 15.1.2012 19:45
Ja som tiez pouzila tuto farbu a takisto som bola zhrozena.Moje vlasy boli melirovane a chcela som ich este trosku zosvetlit tak som si vybrala na to vhodnu farbu a skoncila som so zelenymi vlasmi a neskutocne znicenymi. Moja svagrina pouzila svetlohnedu farbu a vlasy ma uplne cierne. Az plakala ked to videla. Ani ja tuto farbu nikomu neodporucam
Neregistrovaný - , 11.3.2012 17:06
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!