lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ULTRAŠTÍHLA DOKONALOSŤ

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 28.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

ASUS ZENBOOK™ s dokonalým spojením elegancie a výkonu

 

Ultratenky a ultraľahky. Dokonale spojenie nadherneho dizajnu a neuveriteľneho vykonu. Tužba po rovnovahe a dokonalosti sa snubi s technologickym pokrokom. Zatiaľ čo pre modernu eru su charakteristicke rychle zmeny a prevraty, notebook ASUS ZENBOOK™ symbolizuje pokoj. Ten sa prenaša aj do života jeho použivateľov. Predstavuje snahu o spojenie krasy, sily a stability do harmonickeho celku. Je to prvy počitač na svete, ktory ponuka nielen nove funkcie, ale podnecuje ľudi hľadať v praci s technologiami hlbši zmysel. Dlhoočakavany ASUS ZENBOOK™ inšpirovany fi lozofi ou ZEN je tu.

 


“Vyvojovy tim spoločnosti ASUS vychadzal pri navrhu ultrabooku ASUS ZENBOOK™ zo štyroch hlavnych zasad. Ich cieľom bolo dosiahnuť minimalisticky dizajn, ale zaroveň zachovať bezkonkurenčny vykon a kvalitny zvuk. Prihliadali tiež na ekologicky aspekt. A vysledok je oslňujuci,” konštatuje Miroslav Farkaš, Country Product Manager pre Čechy a Slovensko.

 

Minimalisticky dizajn Ultrabook ASUS ZENBOOK™ od spoločnosti ASUS symbolizuje dokonalé prepojenie umenia s technológiou. Strieborný vonkajší kryt zdobí sústredný kruhový vzor, pohrávajúci sa s lúčmi dopadajúceho svetla. V prednej časti je ASUS ZENBOOKtenký 3 mm a v zadnej 9 mm. Jeho krivky tak pôsobia veľmi elegantne. Zaslúžene sa môžu pýšiť titulom najštíhlejšie ultrabooky na trhu.

 


Bezkonkurenčny vykon

 

Model ASUS ZENBOOK™ disponuje funkciou okamžitého zapnutia. Obnoví chod systému z režimu spánku v priebehu dvoch sekúnd. V pohotovostnom režime vydrží až dva týždne. Štyrikrát viac ako je bežné v prípade iných notebookov.

 

Na pohľad tenký a elegantný ASUS ZENBOOK™ v sebe skrýva množstvo technologických výnimočností. Využíva najnovšie procesory Intel Core druhej generácie optimalizované pre použitie v mobilných zariadeniach. Výhodou oproti ostatným ultrabookom je kombinácia najrýchlejších dostupných rozhraní – ultrarýchle SSD disky SATA 6 Gbit/s, bluetooth v 4.0 a rýchle dátové rozhranie USB 3.0. ASUS tiež pridal technológiu USB Charger+ vyznačujúcou sa napájaným portom USB 3.0.

 

Cez neho možno veľmi rýchlo dobíjať prenosné zariadenia, aj keď je počítač vypnutý. Inžinieri spoločnosti ASUS vyvinuli navyše špeciálny systém chladenia využívajúci kanálik v tvare písmena V s medeným rebrovaním. Zabezpečuje lepšie prúdenie vzduchu a účinné zníženie teploty. V momente, keď kapacita batérie klesne pod päť percent, ASUS ZENBOOK™ automaticky uloží všetky otvorené súbory a zabráni tak prípadnej strate údajov.

 

Neuveriteľne ekologicky

 

ASUS ZENBOOK™ dáva svojim užívateľom dobrý pocit, keď spotrebujú menej energie a v menšej miere zaťažujú životné prostredie. Využíva patentovanú technológiu Super Hybrid Engine II od spoločnosti ASUS, ktorá inteligentne šetrí životnosť batérie, čím zabezpečuje až o 25% dlhšiu výdrž ako ostatné ultrabooky.

 

Užasny zvuk

 

Ultrabooky už dávno neslúžia iba na prácu, ale aj zábavu. Každý ASUS ZENBOOK™ je vybavený zvukovou technológiou ASUS Sonic Master – optimalizovanou sadou hardvéru a softvéru, ktorá je výsledkom spolupráce tímu ASUS Golden Ear a spoločnosti Bang & Olufsen ICEpower. Technológia Sonic Master prináša kvalitný priestorový zvuk.

 

„Ultrabooky a zvlašť ASUS ZENBOOK™ zasadnym sposobom menia oblasť osobnej vypočtovej techniky. Len niekoľko mesiacov po tom, ako Intel predstavil koncept tohto typu zariadenia, prišiel ASUS so svojimi modelmi vybavenymi vysokym vykonom zabezpečenym procesormi Intel Core i7 a Core i5 druhej generacie. Tieto počitače ponukaju špičkove zabezpečenie, pristupnosť a ďalšie funkcie napĺňajuce prisľub ultrabookov ponuknuť pocit bezproblemovej prace s počitačom,“ hovorí Tom Kilroy, viceprezident a generalny riaditeľ pre predaj a marketing spoločnosti Intel.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!