lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ivana Christová opäť vo forme!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 23.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Písal sa rok 1989 a väčšina z nás si určite spomenie na mladé krásne dievča s dlhými havraními vlasmi, ktoré práve vyhralo súťaž krásy Miss ČSSR. Odvtedy ubehlo zopár rokov a z krásného štíhleho dievčaťa vyrástla krásna dáma s kilami navyše. Po márnych bojoch sa ručička na váhe nechcela pohnúť smerom dole, až doteraz.

 

„Všetko začalo chorobou. Tri mesiace mi robil problém takmer akýkoľvek pohyb a ručička na váhe  ukazovala o 20 kíl viac,“ spomína Ivana Christová.

 

Od tej doby sa začal neúspešný boj s kilami navyše. Nič nepomáhalo a už vôbec nie diéty, na ktoré bola celý život zvyknutá. „Bola som z toho nešťastná,“ hovorí Ivana. V júni 2012 ju oslovila spoločnosť Danare, či by chcela vyhrať boj s váhou vďaka ich novému prírodnému výživovému doplnku OBEZIN TM. „Spočiatku som bola voči tomuto prípravku skeptická, ale keď som sa dozvedela, že ide naozaj o čisto prírodný produkt, súhlasila som. Vďaka Obezinu nehladujem a pritom chudnem,“ optimisticky vraví Ivana. OBEZIN TM po požití v žalúdku 100 násobne zväčší svoj objem a vy tak zjete polovičnú porciu, ktorú by ste, inak bez problémov, zbytočne skonzumovali.

 

Spoločnosť Danare poskytla pre Ivanu Christovú poradcu na výživu, ktorý jej pomohol upraviť jedálniček. Jej denný prísun stravy sa dovtedy takmer rovnal hladovke. Ivana zmenila stravovacie návyky, začala sa pravidelne 5x denne stravovať a hlavnou oporou a pomocníkom jej bol OBEZIN TM . Keď ustúpila počiatočná únava, pridala sa aj pohybovú aktivita a Ivana nabrala novú energiu a silu.

 

„Všetko je to v hlave. Keby mi niekto predtým povedal, že jedením vlastne chudnem, vysmiala by som ho. Celý život som držala diéty a nevedela som si predstaviť normálne sa stravovať. Teraz sa cítim výborne, mám kopec energie a vďaka OBEZInu, nehladujem, prečisťuje sa mi organizmus a dokonca udržiava aj môj cholesterol v norme,“ s nadšením opisuje Ivana.

Od júna do začiatku novembra 2012 sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 16 kg a chce ešte pokračovať! Z krásnej plnoštíhlej dámy sa opäť stáva krásna štíhla dáma, na ktorú si všetci pamätáme. Držíme jej palce, aby dosiahla svoju vytúženú váhu. Vďaka OBEZINu a v neposlednom rade vďaka jej odhodlaniu sa jej to určite podarí.

 Pred

 

Terau

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!