lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Predstavujeme revolučnú kameru HTC RE. Foťte a natáčajte pod vodou, pri športe alebo len tak pri vychádzke

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 8.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

HTC štartuje novú éru miniatúrnych kamier so svojou novinkou HTC RE. Kamera zaujme predovšetkým svojim netradičným dizajnom a pestrou škálou funkcií, vďaka ktorým môžu používatelia zachytiť a zdieľať každý moment svojho života v tej najvyššej kvalite.

„HTC už niekoľko rokov zvyšuje latku v oblasti smartfónov a teraz chceme zmeniť koncept kompaktných kamier,“ hovorí Peter Chou, CEO HTC. „HTC ako spoločnosť nikdy nestojí na mieste a naša oddanosť pre inovácie vyústila v úplné prekopanie konceptu fotenia chytrými telefónmi. Akonáhle sa novinka RE dostane ľuďom do rúk, nebudú ju chcieť odložiť. Je to príležitosť odpútať sa od nudného sveta za šošovkou a začať zaznamenané okamihy skutočne prežívať.“

Žiť naplno

Minimalistický valcový tvar kamerky RE perfektne padne do dlane. Nie je potrebné sa obťažovať zdĺhavým zapínaním kamery - zabudovaný senzor ju automaticky aktivuje hneď po chytení do ruky. Veľké dotykové tlačidlo spúšte reaguje na jemné dotyky - krátke poklepanie spustí fotenie, zatiaľ čo dlhšie podržanie spustí natáčanie videa. Vďaka tomu je zachytávanie kvalitného obrazového materiálu extrémne jednoduché a zábavné.
V malej kamerke HTC RE je ukrytý 16 megapixelový CMOS senzor, Full HD (1080p) rozlíšenie a 146 stupňová šošovka. RE disponuje tiež funkciami pre vytváranie spomalených a časozberných záberov. Prekážkou pre ňu nie je ani voda, proti ktorej je odolná bez potreby akýchkoľvek ďalších krytov a ochrán.

 

Zdieľajte jediným kliknutím

HTC možno prepojiť s dnešnými smartfónmi pomocou RE aplikácie, ktorá automaticky synchronizuje zhotovené fotky, videá aj časozberné zábery cez WiFi. Vďaka dostupnosti aplikácie pre Android a iOS, nie je potreba kameru spájať s PC. RE zálohuje všetok obsah do telefónu alebo cloudu a zvláda spolupracovať s aplikáciou Zoe, v ktorej možno jednoducho vyprodukovať videá profesionálnych kvalít. Celé zariadenie je navyše plne ovládateľné cez príslušnú aplikáciu v telefóne.

 

Neobmedzené možnosti

RE je úplne novým typom kamery - takým, ktorý užívateľom otvára celý svet tvorivých možností - a bude sa naďalej vyvíjať. Partneri HTC sa budú môcť podieľať na prinášanie nových možností skrz otvorené API/SDK. Neskôr ponúkne kamerka RE tiež živé streamovanie v reálnom čase na váš YouTube kanál.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!