lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Stále hľadáš toho pravého? Aussie ti ho pomôže nájsť!

  Spracoval(a) : lENKA
Dátum : 19.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Teraz je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Postačia len tri minúty, aby si sa zamilovala. A bude z toho láska na celý život. Pretože keď raz nájdeš toho pravého, nedokážeš bez neho byť.

 

Zverte sa do správnych rúk! Aussie, odborník z Austrálie, pomôže nájsť toho pravého každej z vás. Kolekcia vlasových masiek Aussie 3 Minute Miracle vďaka svojmu šťavnatému a výživnému zloženiu poskytne zázračnú starostlivosť pre každý typ vlasov. A navyše úúúžasne vonia. Doprajte svojim vlasom extra porciu lásky!

 

Pre každú existuje ten pravý...

 

Uhladený šibal

S Frizz Remedy zabudneš na nudu a stereotyp. Tento šarmantný a vtipný spoločník je skutočný výmyselník s obrovskou dávkou fantázie. Nezaťaží ťa zbytočnými problémami a jeho uhladené spôsoby si zaručene zamiluješ. Postačia ti na to len tri minúty.  Vďaka Aloe Vera a jojobovému oleju obnovuje prirodzenú hydratáciu tvojich vlasov. Vyživujúca formula 3 Minute Miracle zabraňuje krepovateniu vlasov, pomáha skrotiť nepoddajné kučery a dodáva im elegantný a hladký vzhľad. 

 

Živelný extrovert

Colour Mate je rovnako nespútaný ako ty! Svet preň nie je čierno-biely, ale plný najrôznejších odtieňov. Je očarený tvojou pestrosťou a nebojí sa ti to povedať. Dokonale ťa rozmazná. Len tri minúty v jeho spoločnosti a celá sa rozžiariš! Vďaka zmesi šťavnatých výťažkov z austrálskej divokej broskyne. Špeciálna formula 3 Minute Miracle zaistí, že tvoje farbené vlasy budú krásne lesklé.

 

Skutočný hrdina

Reconstrucor je spoľahlivým partnerom s dobrým srdcom a obrovskou porciou príťažlivosti. Aj v tých najzamotanejších situáciách si zachováva pokoj a chladnú hlavu. Skutočný hrdina, ktorý vie za tri minúty  vyriešiť každú situáciu, akokoľvek bezútešnou sa môže na prvý pohľad zdať. Jeho jedinečná 3 Minute Miracle formula s výťažkom z austrálskej mäty je tou pravou voľbou pre tvoje suché vlasy. Vyhladzuje povrch vlasov a pomáha obnovovať ich štruktúru. Výsledkom sú zdravé, hladké a lesklé vlasy.

 

Verný pôžitkár

Luscious Long je láskou na celý život, ktorá ti pomôže odhaliť to najlepšie v tebe. Vždy si rád vypočuje tvoj názor a nevadia mu dokonca ani siahodlhé ženské reči. Postačia mu len tri minúty, aby si navždy získal tvoje srdce. Život si užíva naplno. Nie je však vôbec prelietavý, naopak, vyhľadáva dlhodobé vzťahy. S výťažkami z austrálskeho eukalyptu a avokádového oleja prináša dokonalý pôžitok pre tvoje dlhé vlasy.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!