lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZIMNÉ ŠPORTY POHODLNE, AJ S DIOPTRIAMI

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 25.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Tohoročná lyžiarska sezóna je predo dvermi a možno aj vy patríte k tým lyžiarom, ktorých nosy zdobia nielen lyžiarske, ale aj dioptrické okuliare. Kým jedny vás chránia pred chladom, snehom a vonkajšími hrozbami, bez druhých by ste boli pohromou zjazdovky pre zmenu vy. Lenže, nosiť oboje okuliare súčasne, je pre mnohých lyžiarov akoby za trest. Vyžaduje si to kúpu kvalitných lyžiarskych okuliarov špeciálne vyvinutých pre krátkozrakých alebo ďalekozrakých športovcov. Pohodlnejšou alternatívou sú kontaktné šošovky, ktoré pod lyžiarskymi okuliarmi nezavadzajú a prinášajú mnoho ďalších, nezanedbateľných výhod. Navyše, teraz sú na našom trhu jedinečné jednodňové kontaktné šošovky, ktoré fungujú ako vaše oči.

 

Revolúcia v kontaktných šošovkách!

Najskôr tu boli kontaktné šošovky vyrobené z hydrogelu, neskôr zo silikón hydrogelu a dnes je tu Biotrue. Prémiové jednorazové kontaktné šošovky značky Bausch + Lomb sú vyrobené z originálneho inovatívneho materiálu Hypergel, ktorý prepúšťa dostatok kyslíka potrebného pre otvorené oko. Obsah vody v šošovke je 78%, čo je rovnaký obsah ako v ľudskej rohovke. Pýšia sa tak najvyšším obsahom vody spomedzi všetkých jednodenných kontaktných šošoviek dostupných na Slovensku. Vyvinuté boli pre pohodlné nosenie počas celého dňa, čiže v oku nevysychajú a oči tak nie sú zbytočne podráždené.

 

Maximálny komfort, minimálna starostlivosť

Získajte úplne nový spôsob pohľadu na svet s bio-inšpirovanými kontaktnými šošovkami, ktoré sú svojimi vlastnosťami najbližšie k samotnej fyziológii ľudského oka - napodobňujú zdravé slzy skutočného oka a zodpovedajú jeho prirodzenému zvlhčeniu. A keďže ide o jednorazové/jednodenné šošovky, starostlivosť o ne je minimálna. Ráno si stačí vložiť nový sterilný pár šošoviek do očí a večer ich po vybratí jednoducho odhodiť do smetného koša. Koniec roztokom, koniec starostiam a svojim očiam doprajete maximálny komfort a hygienu.  

 

Vyskúšali a boli spokojní

Pridajte sa k tým, ktorí nové kontaktné šošovky vyskúšali. Veď napokon v tomto prípade doslova platí, že lepšie je raz s nimi vidieť, ako o nich stokrát počuť! Až 91% nositeľov jednodenných kontaktných šošoviek bolo s kontaktnými šošovkami Biotrue Oneday spokojných. Podobne, 86% nositeľov jednodenných kontaktných šošoviek súhlasí s tým, že kontaktné šošovky Biotrue ONEday sa pohodlne nosia počas celého dňa. Dokonca až 9 z 10 nositeľov súhlasí s tým, že kontaktné šošovky Biotrue ONEday znižujú výskyt svetelných kruhov a oslnenia, a to aj pri zhoršených svetelných podmienkach[1]. Tak neváhajte a navštívte niektorú z očných optík, alebo sa objednajte u svojho očného lekára. Uvidíte ten rozdiel a vaše oči vás budú za to milovať!

 

 



[1] Výsledky multicentrického klinického hodnotenia kontaktných šošoviek Biotrue ONEday vykonaného 21 skúšajúcimi. Po siedmich dňoch nosenia vypĺňali subjekty online dotazník. Dotazník vyplnilo celkom 431 subjektov (208 nositeľov jednodenných kontaktných šošoviek a 202 nositeľov šošoviek s plánovanou výmenou). Nositelia hodnotili výkon kontaktných šošoviek Biotrue ONEday v rôznych vlastnostiach a porovnávali ich s výkonom ich obvyklých šošoviek.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!