lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Gaviscon – úľava pri pálení záhy

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 3.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Reckitt Benckiser predstavuje liek Gaviscon – úľava pri pálenia záhy. Je vhodný aj pre tehotné ženy a dojčiace matky. Hlavnou aktívnou zložkou všetkých liekov Gaviscon je alginát sodný. Alginát je prírodný produkt získavaný rafinovaním hnedých morských rias. Výnimočnosťou tohto lieku je to, že pomáha vytvárať ochrannú vrstvu na povrchu obsahu žalúdka. Táto sa vznáša na hladine žalúdka a následne  zabraňuje vzniku spätnému refluxu a nepríjemným pocitom pálenia záhy. Jednoducho povedané, alginátový gél napomáha udržať všetky agresívne zložky obsahu žalúdka tam, kde je ich miesto.

Gaviscon neovplyvňuje pH obsahu žalúdka čím umožňuje normálny priebeh zažívania a je vhodný takmer pre všetkých pacientov. Zvlášť náchylné na reflux sú tehotné ženy, ktoré bez obáv môžu Gaviscon užívať. Keďže Gaviscon pôsobí fyzikálne, nepredstavuje žiadne bezpečnostné riziká pre matku či nenarodené dieťa.

Gaviscon vznikol na základe 40 rokov skúseností spoločnosti Reckitt Benckiser a je jednotkou v spôsobe účinku medzi liekmi na pálenie záhy. Účinky Gavisconu sa dostavia do troch minút po užití a účinok pretrvá až štyri hodiny. Neobsahuje cukor, laktózu a je bez gluténu. 

Gaviscon je ponuke v podobe obľúbených žuvacích tabliet, alebo sirupu Gaviscon liquid pepermint.


Gaviscon žuvacie tablety: Obsah: 16 tabliet

Dávkovanie Gaviscon žuvacích tabliet: Nad 12 rokov a viac sa užívajú 2–4 tablety po jedle a pred spaním (maximálne 4krát denne). Deti mladšie ako 12 rokov môžu užívať liek až po konzultácii s lekárom


Gaviscon liquid pepermint: Obsah: 150ml

Nad 12 rokov a viac sa užíva 10–20 ml (po jedle a pred spaním). Deti mladšie ako 12 rokov môžu užívať liek až po konzultácii s lekárom

Lieky na vnútorné použitie. Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre užívateľov. O prípadných rizikách a nežiaducich účinkoch sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.


Diskusia k článku:

Dobry deň.Chcela by som sa spýtať či bude distribúcia produktu aj v balení vo vreckách na Slovensku.Manželovi zasielaju známi z Anglicka Dakujem za skoru odpoveď.
Neregistrovaný - Kvetoslava Škerleczová, 28.12.2013 08:36, k.skerleczova(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!