lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Citlivé zuby?

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 7.5.2013
späť
Späť

Poslať
 

Citlivé zuby?

 

Novej zubnej paste Sensodyne Repair & Protect Whitening žete bez obáv zver starostlivosť  o citlivé zuby a zároveň aj šetrné bielenie. Účinná látka NovaMin® dokáže tlmiť bolesti spojené s citlivosťou zubov a to tak, že citli miesta aktívne opraví. Účinok žete pri pravidelnom používaní zubnej pasty oceniť už po r dňoch.

 

Prečo to bolí?

 

Netrným čistením zubov a ústupom ďasien dochádza k odkrytiu zubného krčka, ktorý je veľmi zranitný. Zšeným mechanickým namáhaním pri jedle sa obrusuje cement z povrchu krčka. Tým sa otrajú dentínové kanáliky kam zasahu citlivé nervy, ktoré potom vystavené všetkému, čo jeme a pijeme. Ostrá a bodavá bolesť vychádza z odkrytých krčkov, ktoré citlivé na studené, horké, alebo iné razné podnety.

 

Účinok, ktorý vydrží

 

Nová pasta Sensodyne Repair & Protect Whitening však dokáže pocť - a to nielen na chvíľu. Účinná látka NovaMin® dokáže sla miesta oprav. Zuby počas čistenia pokry minerálnou vrstvou a miesta silnej bolesti zapečate tak, že bolesť po niekoľkých dňoch uspi. Naviac má nová pasta jemný bieliaci účinok a sviežu mentolopríchuť, kto v ústach zanechá príjemný pocit čistoty a sviežosti.

 

Unikátna účinná látka NovaMin® je zložená z prírodných stavebných látok zdravých zubov a kostí – vápnika, fosfátu sodíka a silikátových častíc. Dokáže aktívne oprav citlivé časti zubov pomocou minerálov, kto v zuboch prirodzene prítomné. Klinic testy dokázali, že pri správnom používaní zubnej pasty Sensodyne Repair & Protect Whitening dvakrát denne, dochádza k vytvoreniu ochrannej vrstvy už za päť dní. Táto vrstva je až o 50 % pevnejšia, ako citlivá ča zuba.

 

Starostlivosť o zuby na každý deň

 

Pastu Sensodyne Repair & Protect Whitening s obsahom fluoridov je vhodné použív každý deň, nielen v prípade akútnych problémov. Doteraz všetky zub pasty pre citlivé zubné krčky prinášali len úľavu, ale Sensodyne Repair & Protect Whitening tento problém preukázateľne rieši!

 

Máte citlivé zuby? Ako to zistíte sa dozviete TU.    

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!