lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Svetová novinka riešenia straty vlasov tiež pre onkologických pacientov už aj na Slovensku

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Neustále sa zvyšujúci počet nádorových ochorení u obyvateľstva spôsobil, že ľudia rakovinu začali volať civilizačnou chorobou. Lekári neustále zdôrazňujú dôležitosť psychiky pacienta pre úspešnosť liečby. Nevyhnutný, no drastický proces, ktorým na ceste za uzdravením prechádza každý pacient, prináša mnohé nepríjemné vedľajšie účinky, ktoré sú skúškou pozitívneho myslenia pacienta. Zmena výzoru vplyvom straty vlasov, mihalníc či obočia je jedným z nich. 

 

 Náročnú onkologickú liečbu absolvuje ročne žiaľ desaťtisíce žien. Vedľajším, nežiaducim účinkom je často úplná strata vlasov a pacientky prídu aj o ďalšie ochlpenie ako mihalnice či obočie. V dobe, kedy sú pacientky liečené, je psychicky veľmi náročné vyrovnať sa s vlastným ochorením a zmena vzhľadu nepridáva na optimizme. Preto je akákoľvek pomoc, ktorá dokáže zvýšiť ich sebavedomie a tým  povzbudiť aj ich psychiku, aby sa mohli cítiť komfortne nielen vo svojej rodine, ale aj v spoločnosti či zamestnaní, veľmi dôležitá a vítaná. Hlavným aspektom, na ktorý sú ženy najviac citlivé a háklivé, sú ich vlasy. A tak akákoľvek sofistikovaná metóda, ktorá dokáže napomôcť  k preklenutiu tohto náročného obdobia vo forme prirodzene vyzerajúcich pravých vlasov, bude mať  priaznivý účinok  na ich psychiku, čo je veľmi dôležité a kľúčové v komplexnom boji s nádorovým ochorením a následným plnohodnotným začlenením sa do bežného života. Som veľmi rád, že vďaka špeciálnej a na mieru zhotovenej „sieťke Hairdreams“, dokážeme spoľahlivé riešenie so skvelými výsledkami ponúkať dámam v Čechách a už aj na Slovensku,“ uvádza MUDr. Pavel Boček, vyhľadávaný špecialista Fakultnej nemocnice Motol v Prahe a vedúci lekárskeho tímu kliniky YES VISAGE.

 

Problémami s vlasmi však trpia aj ženy, ktoré nepatria do kategórie onkologických pacientov. Každodenný stres, diéty, hormonálne zmeny, rôzne typy nehôd či každodenný styling sa taktiež vo výraznej miere podieľajú na rednutiu vlasov, lámavosti či dokonca ich hromadnému vypadávaniu.

 

Najväčší špecialista na profesionálne zahusťovanie a predlžovanie vlasov v Čechách aj na Slovensku, salóny YES VIP, prichádzajú s unikátnym riešením tohto čoraz častejšie sa vyskytujúceho problému. Microline Volume+ od značky Hairdreams je prvý mnohostupňový systém zahusťovania vlasov, ktorý okamžite navráti prírodný objem jemným, tenkým či poškodeným vlasom.

 

Vďaka štyrom metódam zahusťovania môžeme našim zákazníkom ponúknuť individuálne riešenie pre jemné, tenké, vypadávajúce vlasy i lysiny. Produkty Hairdreams sú vyrábané výhradne z pravých ľudských vlasov. Nový systém Microline Volume+ obsahuje metódy zahusťovania s pomocou pramienkov Hairdreams, ďalej metódy MicroLines, TopHair a HighLines. Ich aplikácia poskytuje našim zákazníkom trvalý účinok a výrazne dvíha ich sebavedomie. Nie je tak potrebné siahnuť  po neprirodzene vyzerajúcich parochniach či zbytočných pokrývkach hlavy. Tieto riešenia sú tiež vhodné pre dámy s onkologickými či inými zdravotnými problémami, ktorých následkom došlo k rednutiu či vypadávaniu vlasov,“ vysvetľuje pán Michal Tvrdý, riaditeľ kliník YES VISAGE a salónov YES VIP.

 

Ako tento systém funguje?

 

Na vrchole hlavy sa pridajú pramienky ľudských vlasov. Tie sú následne ručne prichytené k takmer neviditeľne tenkej sieťke, ktorá sa zmieša s pôvodnými vlasmi a na rozdiel od parochne im dodá objemný a prirodzený vzhľad, ktorý je trvale nositeľný. Neexistujú žiadne obmedzenia, môžete sa kúpať, športovať či saunovať a chovať sa k vlasom, akoby boli vaše vlastné. A hlavne - nikde ich neodkladáte a nepociťujete nepríjemné pocity ako pri parochniach.

 

Túto procedúru podstúpila aj pani Zuzana, ktorú dlhodobo trápia problémy s riedkymi vlasmi, ako aj lysinami. „Problémy začali už v puberte. Vlasy mi nepadali, proste mizli. Skúšala som rôzne prírodné produkty, navštevovala som jednu kliniku aj v Nemecku, dokonca som trikrát absolvovala transplantáciu vlasov. Všetko bez akéhokoľvek efektu. Teraz som maximálne spokojná, priamo nadšená a odporučila by som to každému, koho trápi rovnaký problém, s akým som dlhé roky zápasila ja. Mám späť „svoje“ vlasy i sebavedomie za čo som veľmi vďačná,“ prezrádza dojatá Zuzana.

 

Riasy a mihalnice

 

Pre sebavedomie žien zohrávajú, okrem nádherných vlasov, rovnako dôležitú úlohu aj dlhé, krásne a pritom prirodzene vyzerajúce riasy. Ako sa k nim dostať? S predlžovaním rias Luxus Lashes dosiahnete oproti tradičným umelým riasam, ktoré nevydržia dlhšie než deň a na prvý pohľad pôsobia umelo, úžasný a prirodzený výsledok. Tajomstvo tejto revolučnej techniky spočíva v prirodzene vyzerajúcich riasach rôznych dĺžok a farieb s vysokým leskom a vejárovým efektom. Nové riasy sú pripevnené jedna po druhej na riasy pôvodné, vďaka čomu sa správajú a vyzerajú prirodzene. 

Predlžovanie rias Luxus Lashes ako jediné vydrží až dva mesiace a s priebežným doplňovaním ešte omnoho dlhšie. Riasy sú v bezpečí aj v sprche, pri cvičení či počas spánku, ale oproti iným metódam na trhu vydržia, vďaka špeciálnej ochrannej starostlivosti,  tiež v saune či v iných extrémnych podmienkach. Súčasťou starostlivosti o predlžovanie rias je tiež vitamínová výživa podporujúca rast vašich vlastných rias. Vyberať možno z troch druhov rias: syntetické, norkové či hodvábne, ďalej potom možno vyberať aj z rôznych farieb, dĺžok a zakrivení.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!