lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Každodenná hydratácia je kľúčom k prirozenej a krásnej pokožke.

  Spracoval(a) : Gabriela Richnavská
Dátum : 14.2.2007
späť
Späť

Poslať
 

Veríme, že nastal ten správny čas na zdravú dávku pravdy o kozmetických výrobkoch. Značka Dove sa rozhodla poukázať na fakt, že jedna z vecí, ktorá má pozitívny vplyv na našu pokožku, jej zdravie a krásu je….

….kvapka každodennej hydratácie!!!

Značka Dove sa rozhodla vrátiť ku koreňom krásnej pokožky a uistiť tak všetky ženy, že žiadna kúzelná  prísada či zázračná zložka v kozmetických prípravkoch, ale predovšetkým  hydratácia, sa skrýva za krásnou pokožkou. Hydratáciu, ktorá je pre zdravú pokožku úplne zásadná, zaručujú práve výrobky Dove. Rok 2007 sa bude niesť v znamení  prirodzenosti, účinnosti a kvality Dove výrobkov. V neposlednom rade v znamení skutočnej krásy. Symboliku všetkého vyššie spomenutého sa Dove podarilo vyjadriť dvoma slovami – KVAPKA HYDRATÁCIE.
                                                                                                                                                       
„V prípade, že by sme sa zdráhali doporučiť či obdarovať výrobkami Dove ženu, ktorú na svete milujeme najviac, potom by sme ich ani nevyrábali,“ hovorí Dove Brand Manager spoločnosti Unilever Lenka Čubrová, ktorá ďalej dodáva: „Nesnažíme sa našim spotrebiteľkám vnútiť výrobky, ktorých zložky nádherne znejú a okúzľujú nás svojou zložitou výslovnosťou. Tie naše obohacujeme iba zložkami, ktoré na krásu a zdravie pokožky naozaj pôsobia. My veríme zložkám, ktoré zaručujú každodennú hydratáciu. Tá je základom zdravej a krásnej pokožky.“

Skutočnosť, že hydratácia je jedným z dôležitých faktorov zdravej pokožky, je všeobecne známa. Dostatočná hydratácia umožňuje pokožke chovať sa prirodzene. Jednou z účinných hydratačných látok pokožky, ktorá je v nej aktívne zastúpená, je glycerol. Ten prospieva k hydratácii pokožky.

Vďaka výnimočnému množstvu hydratačných zložiek, ktoré sú zastúpené vo všetkých výrobkoch Dove, je pokožka svieža, hebká a jemná na dotyk, ale hlavne je hydratovaná presne tak, ako potrebuje. Výnimočná účinnosť produktov Dove spočíva v konštantnom procese zvlhčovania, čo je pre pokožku dôležité.

Dove s každým sprchovaním dodáva vašej pokožke potrebnú KVAPKU hydratácie a je pre pokožku tou najjemnejšou a zásadnou  starostlivosťou. Aby boli výrobky Dove  príjemné nielen vašej pokožke, ale tiež vám samotným na dotyk, „prezliekli“ sme ich do nových obalov!

Dove kúpeľová kozmetika v tvare KVAPKY
Od marca 2007 sa budete môcť v obchodoch stretnúť so sprchovými gélmi a penami do kúpeľa Dove v nových atraktívnych a štýlovo čistých obaloch v tvare KVAPKY. Zmena pôvodných obalov splní to, čo od našich výrobkov skutočná žena očakáva – jednoduchosť, jedinečnosť, autentickosť a skutočnú praktickosť. Tým sa samozrejme nemení účinnosť výrobkov, ktorá i naďalej zachováva pokožku po kúpeli  prirodzene krásnu.

Krémové  tablety
Dove krémové tablety – „truhlice pokladov“.Dove výrobky telovej kozmetiky deklarujú na nových etiketách zásadné informácie pre starostlivosť o pokožku.Kontakt

Okrem sprchových gélov a pien do kúpeľa pre Vás Dove pripravil zásadnú zmenu aj v prípade výrobkov Dove krémových tabliet. Nový obal - Dove – „TRUHLICA POKLADOV„– zohľadnil požiadavky spotrebiteľov na praktickosť a jednoduchosť otvárania. To ale nie je všetko! Zmenou neprešiel iba obal, ale hlavný dôraz je kladený na všetky ostatné funkčné vlastnosti samotnej krémovej tablety. Nový, viac zaoblený tvar oveľa lepšie delí tabletu od vlhkosti na umývadle a tým zabraňuje nepríjemnému rozpúšťaniu vašej obľúbenej Dove krémovej tablety. Konzistencia samotnej tablety sa stala pevnejšou a preto sa nedrobí. Znamená to, že nestráca nič zo svojho pôvodného obsahu. A to ešte stále nie je všetko. Dove krémová tableta má i nový nevtieravý a pre Dove tak typický parfém, ktorý svojou jemnosťou spríjemní jej používanie.  Dove krémová tableta je výrazne jemná a šetrná. Dove krémová tableta totiž nie je bežné mydlo!

Dove telová kozmetika

Novú podobu získali tiež výrobky Dove rady starostlivosti o telo. Hlavnú zmenu tu zaznamenala etiketa výrobkov, ktorá obsahuje iba tie informácie, ktoré sú pre starostlivosť o pokožku zásadné. Jednotný design etikiet podporuje filozofiu Dove – skutočnú krásu.

Čím je teda rada  telových mliek a krémov okrem svojich nových obalov tak jedinečná? Dove telové mlieka prichádzajú na trh v  ojedinelých variantách. Je iba na vás, ktorým z nich dáte prednosť. Veríme však, že každý výrobok Dove vám dodá hydratáciu potrebnú k jedinečne sviežej, hladkej a pevnej pokožke.

Súčasťou Dove telových mliek sú dermatologicky testované zložky, ktoré napomáhajú odstraňovať zrohovatelé bunky, hromadiace sa na pokožke a vytvárajúce  nerovný povrch. Telové mlieka značky Dove túto nerovnosť potláčajú.

Pravidelná starostlivosť o pokožku vhodnými prípravkami smeruje k hodvábne jemnému vzhľadu, ktorý je príjemný na pohľad i dotyk. Telové mlieka Dove sa veľmi ľahko rozotierajú a rýchle vstrebávajú do pokožky,. Na nej potom nezostáva nepríjemný mastný film. Dove telové mlieka obsahujú lipidy, ktoré sa dôkladne starajú o pokožku a hydratujú ju účinnými hydratačnými látkami.


Diskusia k článku:

...ze kvapka kazdodennej hydratacie...vsetky vyrobky Dove sa testuju na zvieratach! preto nekupujem ich vyrobky...jasne ze niesu jediny...ale iba som to sem potrebovala napisat...premyslite si za aku cenu budete pouzivat tieto vyrobky...su aj ine perfektne firmy s takymito vecami, ktore na zvieratach netestuju
Neregistrovaný - kikus, 18.2.2007 07:49
neviem sice na com su tieto pripravky testovane, no viem ze maju uzasne vysledky!! nie som typ co naleti na reklamy, no mne sa to fakt osvedcilo... nepoznam lepsiu kombinaciu ako dove peeling a potom sprchovy gel.... koza je potom na nepoznanie...fakt odporucam.
Neregistrovaný - nelli, 4.3.2007 13:47
nelli, mas uplnu pravdu, reklamy dove su uplne pravdive, mam to na sebe vyskusane. jasne, ze kazdy ma iny typ pleti a potrebuje nieco ine, ale odporucam dove kazdemu, dokonca ho aj kupujem vsetkym kamaratkam, mamke, sestre a aj starej mame :-) a su spokojne. testuju sice na zviaratach, ale su to iba tie najnevyhnutnejsie testy, ktore sa inymi nedaju nahradit.
Neregistrovaný - , 5.3.2007 14:04
ahojte, ja milujem dove, mam skvely pocit, ale ako s tu tak citam tie odkazy. ja som nevedela, ze sa to skusa na chlpacoch.zarazilo ma to, lebo nieco tak jemne nemoze byt poznacene bolestou niecoho ziveho. dost ma to trapi
Neregistrovaný - pepka, 27.12.2007 22:54
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!