lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dotyk zlata

  Spracoval(a) : Soňa Kamenická
Dátum : 18.2.2008
späť
Späť

Poslať
 

Zlato bolo odpradávna považované za symbol luxusu a štýlovosti. V antickom Grécku predstavovalo zlato slávu nesmrteľných a pre obyčajných smrteľníkov bolo zasa symbolom bohatstva a blahobytu. Ani po stáročiach zlato nestratilo nič zo svojej vzácnosti a výnimočnosti. Každý, kto chce tento rok niečím zaujať, nosí zlato. A to je aj dôvod, prečo Schwarzkopf & Henkel na trh uvádza nový luxusný rad farieb na vlasy Palette Deluxe Gold Gloss Blonds,  ktorý vaše blond vlasy nechá zažiariť ako rýdze zlato.


Nové farby na vlasy Palette Deluxe Gold Gloss Blonds ponúkajú prekrásne tóny mandle, škorice a medu spojené s jedinečnou inovatívnou receptúrou pre zlaté odlesky Gold Gloss Effect od Schwarzkopf. Farby Palette Deluxe Gold Gloss Blonds sú výnimočné tým,  že vedia na vlasoch doslova vykúzliť nádherné teplé blond odtiene s luxusným odleskom rýdzeho zlata.


Táto nová žiarivá kolekcia z luxusného radu farieb na vlasy Palette Deluxe nasleduje úspešné odtiene Palette Deluxe Gold Gloss Brown uvedené na trh v máji minulého roka. Tie sa medzičasom stali hitom série Palette Deluxe a prvou voľbou atraktívnych brunetiek.


Schwarzkopf vie, že vlasy majú cenu zlata, preto sa rad Palette Deluxe o vlasy dokonale postará aj po farbení. Zregeneruje vlasovú štrúktúru, dodá vlasom silu, pružnosť a hebkosť takže vyzerajú zdravo a krásne sa lesknú. Po ošetrení krémovým kondicionérom s kašmírovými proteínmi budú vaše vlasy nádherne hebké a pružné ako kašmír a ich farba si dlho uchová intenzitu, ktorá dokonale a trvácne prekryje šediny. Extrémne hebká vlna z kašmírskych kôz pochádzajúcich z Ázie je jedným z najdrahších prírodných materiálov na svete. Najviac ju využíva módny priemysel, no jej jedinečný lesk, hebkosť a jemnosť inšpirovali odborníkov od Schwarzkopf natoľko, že preskúmali jej vlastnosti. Výsledkom je poznatok, že štruktúra vlákien kašmírovej vlny je presne taká istá ako štruktúra ľudského vlasu.


Palette je značkou,  ktorá požíva v Európe najväčšiu dôveru a ktorá poskytuje “garantovanú kvalitu”, ktorá je založená na rozsiahlom Schwarzkopf výskume, tých najprísnejších kvalitatívnych štandardoch a po desaťročia zbieraných skúsenostiach. Celé generácie spokojných zákazníčok na Slovensku a  v ďalších 45 krajinách štyroch kontinentov veria, že im značka Palette poskytne výborné farby na vlasy za rozumnú cenu. Rad farieb na vlasy Palette Deluxe Gold Gloss Blonds, ktorý najnovšie doplní prémiový sortiment Palette, to určite len potvrdí. Do vašich predajní teraz prichádza so skvostnou ponukou troch rôznych odtieňov, ktoré majú jedno spoločné – blond vlasy nechajú zažiariť ako rýdze zlato.
204 Gold Gloss Žiarivozlatá Mandľa
345 Gold Gloss Žiarivozlatý Med
455 Gold Gloss Žiarivozlatá Škorica

 


Diskusia k článku:

Dobri den kcem sa spitat ci kolko stoji farba palete na vlasi ja bi som potrebovala .dakujem pozdravom Veronika
Neregistrovaný - palete, 29.2.2008 16:31, verusak2(`na`)post.sk
do 150 sk
Neregistrovaný - , 5.3.2008 10:30
som z B.Bystrice a nemôzem nikde dostat farbu na vlasy Palette deluxe č. 351, poradte ci sa nedá objednat cez internet, dakujem Vlasta
Neregistrovaný - Vlasta, 25.3.2008 21:09, vschikorova(`na`)pobox.sk
Ja som si kúpila odtieň 345 Gold Gloss a s výsledkom som spokojná, prekrylo mi to šediny a farba je síce o niečo tmavšia ako na obrázku ale je taká pekná medovo karamelová so zlatými odleskami. Som rada, že som našla svoju farbu :)
Neregistrovaný - , 12.3.2010 18:58
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!