lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZÁZRAČNÝ LASER

  Spracoval(a) : Dana Krommelová
Dátum : 18.7.2008
späť
Späť

Poslať
 

Pohodlne si ležíte a neviditeľný laserový lúč bezbolestne ošetruje vašu pokožku. Výsledok? Vypnutá, pružná a omladená pleť, vďaka ktorej vás budú priateľky chváliť, kolegyne závidieť a susedky si šepkať, prečo ste zrazu tak opekneli. Veru, vrátiť mladú a napnutú pleť vám nemusí iba skalpel plastického chirurga.

Metóda fotoomladzovania, čiže rejuvenizácia, sa v poslednej dobe stáva obľúbeným spôsobom, ako sa vrátiť o niekoľko rokov späť – ale iba čo sa vzhľadu pleti týka. Nemyslite si, že je len záležitosťou filmových hviezd a celebrít. Dnes už ide o pomerne bežnú ambulantnú procedúru, ktorú ponúka každé lepšie kozmetické centrum. Pri fotoomladzovaní pomocou intenzívneho pulzného svetla sa zlepší celková kvalita kože, pretože dochádza k novotvorbe kolagénu. Pleť sa farebne zjednotí, eliminuje sa výskyt pigmentových škvŕn a rozšírených žiliek, zredukujú sa vrásky. Pokožka získa stratenú sviežosť, premení sa z mdlej a unavenej na rozžiarenú  a hladkú.

 „Fotoomladzovanie je ideálna metóda pre ženy od 30 rokov, ktoré začínajú na sebe pozorovať prvé známky starnutia. Nevyhýbajú sa jej však ani muži, ktorých pleť začína časom tiež „vädnúť“ – vysvetľuje MUDr. Zora Haviarová, dermatologička zo štúdia CosMed. „Dá sa aplikovať nielen na tvár, ale aj na krk a dekolt, na ktorých sú príznaky starnutia často viditeľnejšie ako na tvári.“ – dodáva. Prvé jemné vrásky tesne po tridsiatke síce nie sú žiadnou tragédiou, ale čím skôr proti nim začnete bojovať, tým je menšia šanca, že vo vyššom veku budete musieť omladeniu pleti venovať omnoho viac času, peňazí a návštev u odborníka. Omladzovacia terapia intenzívnym pulzným svetlom prináša dlhodobý efekt, ktorý pri primeranej starostlivosti o pleť pretrváva.

Výsledný efekt fotorejuvenizácie môžete na sebe pozorovať približne za 6 mesiacov. Toľko totiž treba na úplnú remodeláciu pleti. Želateľný výsledok sa teda naplno prejaví pri opakovaní procedúry minimálne 5-6 krát v priebehu trojtýždňových intervalov. Zdá sa vám, že na také čosi nemáte čas a peniaze? Jedno ošetrenie trvá približne 20 minút, takže ho hravo stihnete počas obedovej prestávky. Po spočítaní toho, koľko peňazí ste už investovali do drahých krémov, masiek a špeciálnych sér proti vráskam, dostanete odpoveď aj na druhú otázku.


 


Diskusia k článku:

koľko teda stojí jedno ošetrenie?
Neregistrovaný - hmm, 18.7.2008 09:31
za tvar 5 tis. jedno osetrenie
Neregistrovaný - , 18.7.2008 15:06
okolo 4-5 isíc/jedno ošetrenie,niektoré ženy tvrdia,že im to nezabralo
Neregistrovaný - bez, 18.7.2008 19:52
taká suma?!...fuj! ;-)
Neregistrovaný - hmm, 18.7.2008 23:35
jasné ako prípravky Dr. NONA, sľubujú zázraky a nič. Ďakujem
Neregistrovaný - Ja, 22.7.2008 11:40,
robi sa to na vsetky partie tvare ci ocne okolie sa vynechava? vyzeram velmi unavene a strhane prave kvoli ovisnutym kruhom, presla som tazkym obdobim a vyzeram ako nejaka 40tnicka :-( :-(
Neregistrovaný - lil, 30.7.2008 12:10
Ja som to absolvovala a mne to teda zabralo.Som nad mieru spokojna a v pripade potreby si to urcite zopakujem.Dovolim si tvrdit,ze je to maly zazrak.
Neregistrovaný - veronika, 22.10.2008 10:18
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!