lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Žehlička na vrásky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 31.7.2008
späť
Späť

Poslať
 

Prístroj Galvanic, ľudovo nazývaný aj ako žehlička na vrásky alebo žehlička na pleť, prostredníctvom galvanického prúdu hĺbkovo ošetruje a vyživuje pleť. Je to jedinečný produkt na trhu, ktorý uvoľňuje také bezpečné, nízkoúrovňové napätie, ktoré sa automaticky prispôsobuje individuálnym požiadavkám Vašej pokožky.


Je to domáci ručný kozmetický systém, ktorý pomocou automaticky nastaveného nízkogalvanického prúdu pomáha pri dodávaní kľúčových komponentov do pokožky za účelom jej zlepšenia zdravia a krásy. Už pri prvom použití sú viditeľné výsledky.


Galvanické ošetrenie pleti používajú v Európe už 50 rokov. Používa sa v populárnych kozmetických centrách, avšak ošetrenie je drahé a časovo náročné, prčom tento produkt môžete použiť na Domáce kozmetické ošetrenie, keďže je cenovo dostupný aj pre širokú verejnosť.
Prístroj Galvanic je pohodlný, bezpečný, praktický, účinný a rentabilný. Už po 10-ich minútach sa budete cítiť tak, ako keby ste strávili osviežujúcu hodinku u Vašej kozmetičky!


Na vrásky - tvár a dekolt
Prístroj Galvanic použijete s nadstavcom na pleť, ktorý je dodávaný spolu s prístrojom. Na omladenie pleti použijete Pre-ošetrujúce a Ošetrujúce gély.
Tieto ompladzujúce gély na tvár spolu s nástavcom na ošetrenie tváre odstránia nečistoty, ktoré spôsobujú vyblednutie tváre, prevzdušnia póry a transportujú blahodárne výživné látky, dodávajúce energiu bunkám a potláčajú stresové vplyvy. Vaša pokožka sa stane viditeľne mladšou, bude svieža a žiaracia.
Postup ošetrenia pleti je v 2 krokoch:
1. krok - použijete gel na prípravné ošetrenie s galvanizačným prístrojom, aby ste odstránili látky znečisťujúce pokožku a aby Vaše póry mohli dýchať.
2. krok - použijtete ošetrujúci gél s galvanizačným prístrojom, aby ste obnovili a posilnili pokožku tváre.

Na celulitídu a strie
Prístroj Galvanic použijete s ergonomicky tvarovaným nadstavcom na ošetrenie tela, ktorý je dodávaný spolu s prístrojom. S prístrojom použijete exkluzívny telový gél.
Tento gél sa zameriava na tukové zásoby a toxíny, slúži na minimalizovanie a vyrovnanie celulitídy, s cieľom vyformovať flexibilnejšie a príťažlivejšie telo.

Pre krajšie a pevné vlasy
Prístroj Galvanic použijete s nadstavcom na ošetrenie pokožky hlavy, ktorý je dodávaný spolu s prístrojom. S prístrojom použijete prípravok Vlasové fitnes ošetrenie.
Toto ošetrenie s modernou technológiou zväčšuje objem vlasov. Spoločné používanie prístroja spolu s vyššie uvedeným prípravkom môže urýchliť výsledok tým, že napomáha pri transportovaní kľúčových komponentov na ozdravenie a hustejší rast vlasov.

 

Viac informácii nájdete na www.zehlickanavrasky.sk


Diskusia k článku:

Dalsi nezmysel na tahanie penazi?
Neregistrovaný - sadra, 1.8.2008 20:14
Najlepšou žehličkou na ženskú starobu a vrásky je alkoholický opar. Vtedy sa zdajú všetky ženy krásne..
Neregistrovaný - abstinent, 17.12.2008 13:11
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!