lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mladší vzhľad s Rejuvenate už v priebehu 7 dní

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 26.8.2008
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje novú líniu Rejuvenate z luxusnej značky Anew, založenú na jedinečných kozmetických technológiách, ktoré pomáhajú zachovať mladistvý vzhľad pleti čo najdlhšie. Novinky z tejto novej línie sú inšpirované profesionálnou omladzujúcou kúrou aká sa poskytuje iba v kozmetických salónoch. Zákazníčkam sa tak dostávajú do rúk prípravky starostlivosti o pleť vhodné na každodenné používanie v pohodlí svojho domova. Predstavujeme vám novinky z línie Anew Rejuvenate, Revitalizačný nočný krém na tvár Rejuvenate, Revitalizačné pleťové sérum Rejuvenate, 24-hodinový omladzujúci očný krém s OF25 Rejuvenate.
 
Obnove pleti, minimalizácii viditeľnosti pórov a redukcii vrások pomáhajú výrobky značky Rejuvenate vďaka použitiu jedinečných kozmetických technológií pri ich vyvíjaní a výrobe. Komplex Exfo-Smoothing rozjasňuje, obnovuje štruktúru a prinavracia svieži a mladistvý vzhľad pleti tak, že napomáha účinným látkam prenikať hlbšie do pleti. Minimalizáciu viditeľnosti pórov zabezpečuje technológia MiniExtraction, založená na mikrokryštálikoch, ktoré hĺbkovo čistia pleť, čím redukujú viditeľnosť pórov. Pri redukcii vrások je vysoko účinná technológia Facial FX, ktorá napomáha spevňovaniu väzby medzi bunkami a zanecháva tak pleť hladkú a elastickú. Taktiež výrazne spomaľuje proces starnutia.

Revitalizačný nočný krém na tvár Rejuvenate
Kampaň 14/2008 (predajné obdobie september-október 2008)
Cena: 649 Sk
Objem: 50 ml

Pravidelným používaním Revitalizačného nočného krému na tvár Rejuvenate sa dostavia viditeľné omladzujúce účinky už v priebehu 7 dní*. Blahodarne pôsobí na pleť, pričom eliminuje jemné línie vrások, redukuje viditeľnosť pórov a vyrovnáva farebný tón pleti. Vďaka aktívnym zložkám a jedinečnej technológii účinkuje počas nočného odpočinku. Pleť tak ráno pôsobí sviežejšie a mladšie.

* založené na výsledkoch klinickej štúdie – porovnanie omladzujúcich účinkov Revitalizačného nočného krému na tvár Rejuvenate s profesionálnymi omladzujúcimi kúrami poskytovanými v kozmetických salónoch luxusných kúpeľových komplexov

Revitalizačné pleťové sérum Rejuvenate
Kampaň 14/2008 (predajné obdobie september-október 2008)
Cena: 779 Sk
Objem: 30 ml
Revitalizačné pleťové sérum Rejuvenate je špecifické trojnásobne vyššou koncentráciou účinných látok ako Revitalizačný nočný krém na tvár Rejuvenate. Okamžite po nanesení* dodáva pleti výrazne revitalizovaný vzhľad, zlepšuje jej štruktúru a redukuje viditeľnosť pórov a iných nedokonalostí pleti.

Už po 7 dňoch* pravidelného používania  sa začínajú vypĺňať jemné línie pleti a zjednocuje jej farebný tón. V priebehu 2 týždňov* sú vrásky menej viditeľné a pleť nadobúda mladší vzhľad.

* založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie

24-hodinový omladzujúci očný krém s OF25 Rejuvenate
Kampaň 13/2008 (v predaji už od augusta 2008)
Cena: 449 Sk
Objem: 2 x 10 ml

24-hodinový omladzujúci očný krém s OF25 Rejuvenate je unikátny duo výrobok z luxusnej línie Anew Rejuvenate, ktorý vďaka svojmu zloženiu eliminuje vrásky, zosvetľuje tmavé kruhy pod očami a minimalizuje opuchy pod očami.

 

 

 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!