lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
WILKINSON QUATTRO TITANIUM BOJUJE ZA VIAC BOZKOV

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 1.9.2008
späť
Späť

Poslať
 

Holiaci strojček Wilkinson Quattro Titanium sa stará o neoholené tváre už druhý rok. Preto sa značka Wilkinson Sword rozhodla prísť s niekoľkými inováciami tohto holiaceho systému. Nové Quattro Titanium láme ďalšie bariéry v starostlivosti o mužskú pokožku. Novinkou na výmennej hlavici je aj zarovnávacia čepeľ určená k úprave bokombriad, briadok a fúzov! Mužská tvár oholená novým Wilkinson Quattro Titanium sa svojou jemnosťou bez problémov vyrovná detskej pokožke, čo určite ocenia aj partnerky. Tie sa určite budú radšej dotýkať hladkej pokožky ako nepríjemného strniska. Muži sa potom môžu tešiť na viac bozkov. Ako si zaslúžiť čo najviac bozkov? Návod nájdete na www.bojujopolibky.cz.

Každodenné holenie sa môže nepriaznivo podpísať na mužskej pokožke a spôsobiť podráždenie. Preto sa odporúča používať kvalitné produkty, ktoré tieto nepríjemné následky holenia čo najviac zmiernia. Inovovaný holiaci systém Quattro Titanium od značky Wilkinson Sword poskytuje mužom dokonalé odstránenie fúzov bez ťahania. Navyše sa môžete pohrať aj s premenou vášho vzhľadu. Na zadnej strane holiacej hlavice je umiestnená zarovnávacia čepeľ na úpravu bokombriad a fúzov. Ľahko sa jedným strojčekom oholíte a zároveň upravíte váš vzhľad do novej, zaujímavejšej a dynamickejšej podoby. Nový holiaci strojček Wilkinson Quattro Titanium, si môžete zakúpiť aj s baterkou poháňanou variantom Energy.

Akonáhle uchopíte nový holiaci strojček Wilkinson Quattro Titanium do ruky, spoznáte rozdiel. Rukoväť  je ergonomicky tvarovaná a poskytne vám lepšiu kontrolu nad strojčekom počas holenia. Flexibilná výkyvná hlavica sa dostane aj na horšie dostupné miesta. Gumový prúžok napriamí fúzy a pripraví ich na dôkladnejšie odrezanie. Zabezpečia to štyri čepele pokryté titanovou vrstvou, ktorá ich chráni pred opotrebovaním. Akonáhle sa čepele dotknú vašej pokožky neucítite nič iné, iba ľahké kĺzanie po tvári. Vďaka dokonalej ostrosti ostane vaša pokožka po oholení jemná a hladká. Pleť je na záver ošetrená prúžkom napusteným Aloe Vera a vitamínmi E a Pro-B5. A aby bola vaša tvár ešte lepšie ochránená pred poranením, sú čepele holiacich strojčekov Wilkinson Quattro Titanium vybavené výnimočnou mriežkou.

Mužská pokožka zostane po holení „detsky jemná“, bez podráždenia, zbytočných škrabancov a zarastených fúzov, čo určite ocenia partnerky svojimi bozkami. Viac sa dozviete na stránkach http://www.bojujopolibky.cz alebo www.quattro-titanium.cz.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!