lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aj dekoratívna kozmetika je už „bio“

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 16.9.2008
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť dm drogerie markt uviedla na slovenský trh kontrolovanú prírodnú kozmetiku pod vlastnou značkou Alverde už v novembri 2001. Aktuálne inovuje sortiment tejto značky ponukou novej prírodne kontrolovanej dekoratívnej kozmetiky, ktorá sa dostala do predaja od septembra. Aj tieto výrobky pochádzajú výlučne z ekologického poľnohospodárstva, čo znamená, že zber surovín potrebných na ich výrobu a následné spracovanie sa vykonáva šetrným spôsobom a s mimoriadnym rešpektom k životnému prostrediu. Pri výrobe produktov značky Alverde sa veľmi starostlivo zaobchádza s účinnými a ošetrujúcimi látkami, absentujú syntetické vonné, farbiace a konzervačné látky, ako aj prísady na báze minerálnych olejov. Zároveň je garantované, že sa nevyužíva ožarovanie a ani geneticky pozmenené suroviny. Výrobky prechádzajú pravidelnou kontrolou kvality a sú dermatologicky testované, pričom je striktne vylúčené testovanie na zvieratách. Tieto fakty sú garantované pečaťou kvality BDIH (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmer – Spolok nemeckého priemyslu a obchodu).

Prírodná krása na 100 %
Dekoratívna kozmetika Alverde pozostáva z čisto rastlinných ingrediencií, živočíšne ani syntetické farbivá sa nepoužívajú. Jedinými výnimkami v zložení dekoratívnej kozmetiky Alverde sú karmín, včelí vosk a hodvábny proteín. Optimálna znášanlivosť s rôznymi typmi pokožky je zabezpečená používaním vysokokvalitných kozmetických prírodných látok, minerálnych pigmentov a prírodných farbív.

Oči
Alverde maskara ošetruje citlivé riasy vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu z prírodných voskov a ušľachtilých minerálnych pigmentov. Táto špeciálna kombinácia zloženia ošetruje citlivé mihalnice. Pre zväčšenie objemu rias a dlhotrvajúci efekt stačí iba viacnásobná aplikácia. Perfektné orámovanie nielen pre  okúzľujúce momenty dodá očiam ceruzka na oči Alverde Kajal Eyeliner. Obsahuje prírodné vosky, a preto je veľmi jemná a dobre sa nanáša,  navyše zvláčňuje očné viečka. Pre magické okamihy sú tu ošetrujúce a dlhotrvajúce očné tiene Alverde zdôrazňujúce oči, a tak i celý vzhľad, čím sa zvýrazňuje želaný efekt.  Vybrať si je možné z viacerých odtieňov – napríklad zelené očné tiene v kombinácii s čiernou maskarou rozžiaria vaše oči a na spestrenie večerného „povyrazenia“ môže poslúžiť nanesenie bieleho očného tieňa do vnútorného oblúka oka.

Pery
Pery budú nežné a vláčne vďaka Alverde rúžu s obsahom jojobového oleja
a vitamínu E pre zamatovo jemný pocit. Skôr ako nanesiete na pery rúž, orámujte pery kontúrovacou ceruzkou Alverde lipliner, ktorá sa postará o to, aby rúž nepresakoval za okraje kontúry. Alverde lesk na pery prepožičia perám jagavý lesk a viac objemu. Vďaka vysokému podielu tekutých voskov, ako je napríklad lanolín alebo včelí vosk, zásobuje pery ideálne vlhkosťou a dokonalo tak hydratuje bunky. Pre perfektné a prirodzene pôsobiace pery naneste kontúrovaciu ceruzku na okraje pier, následne použite ako zvodný základ rúž
a skrášľovanie dokončite nanesením lesku na pery.

Pleť
Unavená pleť alebo nedokonalosti ako začervenania, žilky alebo kruhy pod očami – všetky takéto chybičky krásy prekryjete pomocou korektora Alverde Conclear. Alverde krycia tyčinka s nechtíkovým a kamilkovým extraktom pôsobí na pokožku upokojujúco a protizápalovo a vytvára dojem zdravého vzhľadu. Tiež hravo prekrýva nečistoty a nedokonalosti. Zamatovo matnú a prirodzenú pleť vykúzli Alverde krémový make-up s obsahom jojobového oleja. Okrem toho, že chráni pleť pred stratou vlhkosti a vysušením, zanecháva hodvábno matnú pokožku. Súmernú a bezchybnú pleť vám prepožičia Alverde kompaktný púder, ktorý jemne fixuje základný mejkap. Vďaka zamatovo jemnej štruktúre púdru získa pleť prirodzenú farbu. Na záver líčenia  môžete použiť Alverde sypký púder, ktorý dodáva pleti ľahko opálený vzhľad, akoby ste sa práve vrátili z dovolenky. Líčka získajú červeň vďaka Alverde lícenke. Pre žiarivý a prirodzený vzhľad si môžete zvoliť decentný alebo výraznejší odtieň.


Diskusia k článku:

skusali ste niekto?
Neregistrovaný - , 24.9.2008 13:11
inak vsimli ste si, ze kozmetika je teraz aj na vone.sk? skusali ste niekto?
Neregistrovaný - , 7.10.2008 16:45
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!