lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ODLIČOVANIE A ČISTENIE PLETI - NEVYHNUTNÁ ZASTÁVKA NA CESTE ZA SVIEŽOU A HEBKOU PLEŤOU

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 29.5.2009
späť
Späť

Poslať
 

Prvé miesto v starostlivosti o pleť získava ...

Svieža a hebká pleť je základom krásy každej ženy. Nedá sa nahradiť skvelým účesom, drahými šperkami, ani exkluzívnym oblečením. Hoci sa mnohé veci v starostlivosti o pleť menia, jedna vec stále zostáva na prvom mieste – pravidelná a dôkladná očista pleti. Je to stále jeden z najdôležitejších rituálov, ktorého dôležitosť objavujeme najneskôr v momente, keď sme dostali od mamy prvú maskaru a očné tiene. Neupúšťame od neho počas školských čias, keď sa zamestnáme alebo keď si užívame krásne chvíle na dovolenke. Nezáleží ani na tom, či je pleť mladá alebo zrelá, normálna, suchá, mastná či kombinovaná alebo citlivá. Všetky druhy potrebujú pravidelnú kvalitnú očistu.

„Ak chceme, aby naša pleť žiarila čistotou a zdravím, aby bola svieža, jemná a hebká, ak túžime po tom, aby si aj v zrelom veku zachovala jas detskej pleti, musíme si dopriať okrem hydratácie a výživy i pravidelný rituál odlíčenia a čistenia.“ pripomína kozmetická poradkyňa Maja Volková.

Ranná očista

Hoci by sme niektoré rána najradšej zrušili, na ceste za krásnou pleťou sa vynechanie rannej očisty pleti jednoznačne neodporúča. „Ranné čistenie vyžaduje najmä mastná pleť, ktorá môže mať zanesené póry produkciou kožného mazu. Niektoré z nás uprednostňujú vlažnú vodu a mydlo, ale pleti tým nerobíme dobrú službu. Každá pleť uprednostní kvalitné a zároveň jemné odličovacie tampóny, čistiaci balzam alebo mlieko, zmývateľnú penu a na dočistenie ešte pleťovú vodu či tonik. Pleť hydratujeme a nanesieme výživný krém na deň, ideálne aj s ochranným faktorom proti slnečnému žiareniu,“ odporúča Maja Volková.

Večerné oslobodenie

Večerné oslobodenie pleti od jej celodenného kontaktu s prachom, nečistotami a make-upu je nevyhnutnosťou.

Nech už bol uplynulý deň akokoľvek namáhavý alebo plný výnimočných zážitkov a jediné po čom naozaj túžite je padnúť do postele, nevynechávajte večerné odličovanie. Nielen v takéto dni vám pomôžu vlhké odličovacie tampóny, ktoré spájajú v jednom tampón, odličovacie mlieko i tonikum. Vhodné sú napríklad Bel Lotion Pads, s ktorými sa bez zbytočného zdržania odlíčite a môžete dopriať sebe i pleti zaslúžený oddych. K večernej starostlivosti odborníčka dodáva: „Odličovanie začíname očami, na ktoré môžeme použiť špeciálny odličovač alebo vhodné vlhké tampóny. Potom odlíčime tvár. Ak nepoužívate vlhké tampóny, využite penu, mlieko, balzam alebo odličovací krém a dostatočne veľké kvalitné tampóny na odstránenie make-upu, nečistôt, prachu a kožného séba. Pleťová voda alebo tonik prácu dokončí, pleť zharmonizuje, rozjasní a hydratuje. Nočný výživný krém dodá počas spánku pleti potrebnú výživu.“  

 

odličovanie bez kompromisov

Kvalita tampónov je polovicou úspechu odlíčenia

Dôkladné a príjemné odličovanie stojí na kvalite odličovacích tampónov. Hoci sa veľká pozornosť venuje kozmetickým prípravkom na odličovanie, vhodné tampóny znamenajú polovicu úspechu. „Vydať sa správnym smerom pri odličovaní pomáhajú jednoznačne kvalitné tampóny. Nielenže prispievajú
k dobrému výsledku, ale ich jemnosť urobí z očisty tváre a dekoltu príjemný zážitok, ktorý rady každý deň zopakujete,“
radí odborníčka.    

Kvalitné tampóny vás ušetria nepríjemných zážitkov ako napríklad púšťanie chĺpkov z tampónov. Drobné vatové chĺpky v pleti zostávajú namiesto nečistôt a cez noc pôsobia rovnako škodlivo ako zvyšky líčidiel. Pre pleť si vyberte tampóny s pevnou štruktúrou. Ideálna je kombinácia kvalitnej bavlny a mikrovlákna, ktorá tampónom zabezpečí pevnosť a zároveň jemnosť.

Mikrovlákno = veľká pomoc

 

Mikrovlákno umožňuje dôkladné čistenie pleti, pretože je stokrát tenšie ako ľudský vlas a preniká až do hĺbky pórov, kde účinne viaže nečistoty. Použitá technológia umožňuje šetrné, a zároveň dôkladné odlíčenie.

Mikrovlákno dokáže viazať aj tuky a oleje, odlíčenie a čistenie pleti je tak ľahké a úsporné na spotrebu kozmetických odličovacích prípravkov.

 Vďaka kapilárnemu efektu vstrebáva oveľa viac make-upu ako samotné vatové vlákna. Výrobkom Bel dodáva v kombinácii s kvalitnou bavlnou jemnosť. Vzhľadom k patentovanej technológii je mikrovlákno súčasťou výhradne výrobkov Bel.

 

TIPY A TRIKY NA LETNÉ DNI

Ročnému obdobiu a vašim aktivitám sa prispôsobuje pochopiteľne aj starostlivosť o pleť. Príchod leta a množstvo aktivít však nemusí znamenať nutnosť kompromisov pri odličovaní a čistení pleti.

V lete, keď si užívame slnko, dovolenkové dobrodružstvá alebo športovanie v prírode, potrebuje naša pleť rovnako ako inokedy hydratáciu a pravidelnú starostlivosť. Tu poskytujú a ideálne rýchle riešenie vlhké odličovanie tampóny Bel Lotion Pads. Sú napustené odličovacou emulziou, vďaka ktorej úplne nahradia niekoľkofázové odličovanie a čistenie pleti. Inými slovami, Bel Lotion Pads zlučujú niekoľko krokov náročného odličovania, čistenia a hydratácie do jediného a tak vám šetria čas na krásne letné zážitky.

Nemusíte kupovať ani zvlášť kozmetiku na odličovanie očí. Aj na tieto citlivé partie sa totiž výborne hodí. Neobsahujú alkohol, ale liečivé Aloe Vera alebo vitalizujúce morské minerály.

Každá z nás určite pozná situáciu, keď sa balíme na cesty a snažíme sa minimalizovať počet téglikov kozmetických prípravkov v našej batožine. Bel Lotion Pads sú ideálnym riešením. Nahrádzajú pleťové mlieko i pleťovú vodu. Navyše malý téglik, ktorý chráni tampóny pred vysúšaním, nezaberie veľa miesta a nehrozí vytečením.

PS: Miesto, ktoré vďaka nim ušetríte v kufri využite napríklad na ďalšie plavky alebo šaty  J.

 

Denná pohotovosť

 

Počas letných dní nás však nečaká len dovolenka. Sú tu predsa aj bežné dni, počas ktorých chodíme do práce, utekáme na večerné stretnutia so známymi, na pravidelný aerobik, užívame si popoludnie
na kolieskových korčuliach, bicykli alebo prechádzky s deťmi. V každej
z týchto situácií nám príde vhod osvieženie pleti. 

Ak potrebujete opraviť make-up tvári pred dôležitým stretnutím len na určitom mieste, zachránia vás vlhké odličovacie utierky Bel cosmetic.

Aj na druhom rande so skvelým mužom chcete predsa zapôsobiť. Nech vás teda neodrádza prežitý únavný deň - osviežte a upravte sa vlhkými utierkami. Rovnaká záchrana prichádza aj v prípade, ak potrebujete rýchlo zmeniť denné líčenie za večerné. Náhle pozvanie na večierok sa predsa neodmieta kvôli malichernostiam.      

Vďaka praktickému baleniu Bel cosmetic si môžete osviežiť pleť aj pri športovaní alebo cestovaní.  

Pre podobné situácie priniesla na trh spoločnosť Hartmann-Rico vlhké odličovacie utierky
Bel cosmetic. Sú skvelými pomocníkmi pri pobyte vonku v situáciách, pri ktorých je pleť namáhaná a potrebuje očistu aj osvieženie.

Kvalitu vlhkých kozmetických utierok Bel cosmetic zabezpečuje kombinácia vysoko kvalitnej bavlny a mikrovlákna. Vysoko kvalitná bavlna zabezpečuje ich mäkkosť a savosť. Dlhé bavlnené vlákno je zárukou  pevnosti vlhkých utierok.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!