lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Wellaton predstavuje sedem nových odtieňov farieb na vlasy s unikátnym sérom Color Exclusive pre nový prístup k farbeniu vlasov v pohodlí domova.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 1.10.2009
späť
Späť

Poslať
 

Prirodzenosť nikdy nevyjde z módy; je to trend,   s ktorým vždy zvíťazíte. Aj keď chceme vyzerať čo najlepšie, musíme si byť isté, že naše farbené vlasy budú mať nielen skvelú farbu, po ktorej tak túžime, ale si zachovajú aj zdravie a kvalitu, teda hodnoty, z ktorých nemôžeme zľaviť. New-look Wellaton teraz prichádza so špeciálnym sérom Color Exclusive, ktoré pomáha udržiavať kvalitnejšiu a žiarivejšiu farbu vlasov medzi dvoma farbeniami. Zároveň, na základe najnovších trendov vychádzajúcich z prirodzeného vzhľadu vlasov a za prispenia Sascha Breuera, medzinárodného vlasového štylistu značky Wella, uvádza Wellaton na trh sedem nových odtieňov farieb pre domáce farbenie vlasov.

 

Ženy, ktoré si pravidelne farbia vlasy, veľmi dobre vedia, ako je ťažké udržať vzhľad a pocit čerstvo zafarbených vlasov. Farba rýchlo bledne a odrastá od končekov. Vlasy sú mdlé, hrubé, ťažko sa rozčesávajú a s tým, ako sa farba stráca a zdravý vzhľad vyprcháva, vyzerajú vlasy ako poškodené a pripravené na ďalšiu dávku sily a energie. To sú chvíle, ktoré vedú ku strate istoty, ktorú zažije mnoho žien. To je však už minulosť, a to vďaka New-Look Wellaton a spolupráci popredných expertov na farbenie vlasov od Welly a odborníkov na zdravú starostlivosť o vlasy Pantene.

 

Unikátna spolupráca s Pantene znamenala pre Wellaton znovuzrodenie, ktoré so sebou prináša nový koncept domáceho farbenia. Zameriava sa na zvláštnu starostlivosť o vlasy bez kompromisu. Tento nový prístup je založený na myšlienke ponúknuť ženám farbu, ktorá nielen, že nejde proti zdraviu vlasov, ale naopak ho podporuje.

 

Frauke Neuser, výskumný pracovník spoločnosti Procter & Gamble, divízie Beauty, hovorí: “Vaše vlasy sú pokryté prírodnou ochranou - F-vrstvou, ktorá ich prirodzene mastí a chráni pred vodou. Proces farbenia F-vrstvu poškodzuje, čím sa vlasy stávajú citlivejšie na poškodenie a vysúšanie. Potrebujú preto špeciálne ošetrenie, ktoré akékoľvek zmeny zmierni. Nové sérum Color Exclusive obsahuje amino silikóny, ktoré pokryjú povrch farbených vlasov a vytvoria tak jemnú vrstvu, ktorá na vlasoch zostáva aj po niekoľkých umytiach a zanecháva ich žiarivé a jemné. Bohaté a intenzívne sérum obsahuje prísady klasického séra, určeného k starostlivosti o pokožku a je natoľko účinné, že ho stačí použiť raz za dva týždne”.

 

Sérum Color Exclusive je určené špeciálne pre domáce farbenie s farbami Wellaton, ale môže byť použité aj s ďalšími farbami pre zachovanie pocitu zdravo vyzerajúcich vlasov. Samostatne dodávaný balzam je ideálny pre tých, ktorí si chcú dlhodobo udržať optimálny, zdravý vzhľad svojich vlasov. Pravidelným používaním vlasy viditeľne získajú na farbe, lesku a zdravom vzhľade.
Textúra, farba, hustota a pohyb sú základné faktory určujúce prírodný vzhľad našich vlasov. Vlasy, ktoré sa pohybujú a odrážajú svetlo, vyžarujú fyzické zdravie, ktoré je zaručené ich udržiavaním v dobrej kondícii v priebehu celého procesu farbenia a v období medzi jednotlivými farbeniami.

 

Vlasové trendy: jednoducho prírodný vzhľad

Dlhodobým trendom vo farbení vlasov sú prírodne pôsobiace odtiene, ktoré jemne vyzdvihnú vlastnú farbu vlasov. "Prírodné, zdravo pôsobiace farby boli kľúčové pre trend jar/leto 2009, lesklý Luxe Hair trend, s krémovou blond, bohato medenými a žiarivo hnedými odtieňmi bol skvelým spôsobom, ako tento trend a Luxe look podtrhnúť.“ hovorí Sascha Breuer, medzinárodný vlasový štylista značky Wella. – „To tiež charakterizuje trend jeseň/zima: farba by mala vyzerať živo a prirodzene. V tejto sezóne by sa farbené vlasy nemali farbiť o viac ako 2 odtiene svetlejšie či tmavšie ako je ich prirodzená farba.“  

 

S ohľadom na prírodné trendy vo farbení vlasov, Wellaton predstavuje 7 nových odtieňov, ponúkajúcich prírodné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy. "Už tradične prišiel Wellaton s riešením rešpektujúcim najnovšie módne trendy vo vlasovej kozmetike. Luxusný vzhľad vlasov, ktorý je momentálne najžiadanejší, vyžaduje super - jemné textúry, bohaté tónové farby, ktoré iba málokto z nás má od prírody. Je veľmi dôležité, aby kvalita vlasov a ich celkové zdravie umožnili nasledovať trendy, ktoré s hrdosťou budete nosiť a ktoré vám dodajú dôveru“ dopĺňa Sascha Breuer.

 

Farby od Wellaton prinášajú 100% farby, perfektné prekrytie šedín a zdravý vzhľad. Balenie Wellaton obsahuje farbu a vrecúško so sérom pre ošetrenie vlasov po farbení. Sérum Pantene Color Exclusive je možné zakúpiť aj samostatne.




Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!