lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako píling funguje?

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 8.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Ako funguje píling, ktorý má našu pleť rozžiariť a omladiť? Pílingové prípravky obsahujú mikročastice, ktorých trením o pokožku sú odstraňované odumreté bunky na povrchu. Píling zbaví pleť starých buniek, pomáha pleti vytvoriť podmienky na regeneráciu vrchnej vrstvy pokožky a pripraví ju na následnú starostlivosť. Pokožku krásne rozžiari.

Rovnako, ako pri učení jazykov, aj tu sa oplatí dôslednosť a pravidelné opakovanie. Nič však netreba preháňať. Ideálna je aplikácia maximálne raz za týždeň. Pokožka je po použití pílingu hladšia na dotyk, ako aj na pohľad.

Píling nesmie byť násilný. Je zbytočné tlačiť, brúsne čiastočky účinkujú aj pri jemných pohyboch prstov. Úplne stačí, ak sa krúživými pohybmi vmasíruje prípravok do pokožky. Krúživý pohyb robte zdola nahor. Nezabudnite zvyšky prípravku zmyť vlažnou vodou a pokožku tela aj tváre si ošetriť hydratačným krémom. 

„Ak máte mastnú pokožku, môžete si píling dopriať aj raz za týždeň, suchej postačí raz za desať dní. Pre mastný typ pokožky sa hodia prípravky s čiastočkami, ktoré nečistoty z pleti zotrú. Pre suchú pokožku je vhodnejší píling, ktorý odumreté bunky a nečistoty rozpustí,“ odporúča známa kozmetička Dagmar Volková.

Na tvár a dekolt vždy vyberajte jemnejší píling s hladkými a zaoblenými zrniečkami. Pre väčšie pohodlie môžete využiť novinku – vlhčené pílingové tampóny Bel Lotion Peeling s jojobou. Pri tomto výrobku sú pílingové perličky obsiahnuté priamo na tampóne a s ich pomocou možno píling robiť napríklad aj v kresle pri televízii. Na pílingový tampón nepotrebujete nič pridávať, stačí ho vybrať z praktickej dózy a jemnými ťahmi sa pustiť do pílingu. V oblasti okolo očí však píling rozhodne nerobte. Dodržujte tiež pravidlo: čím je pleť citlivejšia, tým menej často, ale o to šetrnejšie, ju pílingu podrobujte.

Píling odporúčame aplikovať aj pred maľovaním dekoratívnou henou alebo nanášaním samoopaľovacích prípravkov - farba potom bude rovnomerná a bez šmúh. Píling jednoducho patrí k celkovej očiste tváre i tela. Navyše sa pri jeho aplikácii príjemne uvoľníte a zrelaxujete.

Na telo sa môžu nanášať prípravky s väčšími zrnkami, na nohy s menšími zrnkami, ktoré majú väčší obrusovací (abrazívny) efekt. Príjemný variant predstavujú abrazívne prírodné mydlá alebo sprchové gély. Pre zvýšenie intenzity je vhodné použiť masážne lufy alebo rukavice.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!