lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vždy nový zážitok s vôňami od AXE

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 21.6.2010
späť
Späť

Poslať
 

Ste pripravení na nové zážitky? Značka AXE predstavila nový rad pánskych povzbudzujúcich sprchovacích gélov. Vybrať si môžete z piatich vôní pripravených pre každú príležitosť.

 

AXE vie, že každá situácia vyžaduje iný sprchovací gél. Všetko záleží len od vašej momentálnej nálady. Tak môžete aj vy prežívať zmyslovú a emočnú premenu, kedykoľvek máte chuť. Sprchovací gél AXE RISE UP pre neobyčajné ráno z himalájskych minerálov a citrusových výťažkov povzbudí vaše zmysly, naštartuje telo aj myseľ a vy ste pripravení pustiť sa do nových zážitkov.

 

Ak sa chystáte na párty, úspech vám prinesie AXE HOT FEVER, ktorý dostane do kolien každú príslušníčku nežného pohlavia. Brazílske horúce bahno s extraktom z červenej pitaye navodí sambovú náladu. Ktorá žena by odolala vášmu temperamentu a príťažlivej vôni?

 

Po divokej prežúrovanej noci vás na nohy postaví AXE ANTI-HANGOVER vďaka jedinečnej kombinácii horčíka, kyslíka a citrusovej vône. Zabudnite na rôzne „šumáky“ či lieky proti bolesti hlavy. Tento sprchovací gél je ten najlepší prostriedok, ktorý vás postaví na nohy  po nočnom záťahu.

 

Na thajskú masáž nemusíte chodiť len do salónu. K večernému relaxu a na odbúranie stresu je tým pravým spoločníkom AXE THAI MASSAGE. Napätie uvoľňuje olej z tigrej trávy a morská soľ z Bali. Ocení ho aj vaša polovička a o príjemný večer máte postarané.

 

Keď sa potrebujete nabiť energiou, AXE SHOCK vám prinesie pravú šokovú terapiu. Tajomstvo spočíva vo vode z ľadovca a výťažkoch z vodnej mäty pre povzbudzujúci chladivý pocit. Spoľahlivo vás nakopne, a tak zvládnete náročný šport, rande aj večerné stretnutie s kamarátmi.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!