lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Predstavenie prvého výrobku Pantene, na ktorom “sa pracovalo 5000 rokov”: Pantene Pro–V Nature Fusion

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 13.7.2010
späť
Späť

Poslať
 

NATURE FUSION

 

Skrytá sila prírody je odhalená. Dôkazom toho je nový rad výrobkov Nature Fusion z prevratnej kolekcie Pantene Pro-V, ktorá v sebe spája najnovšiu technológiu a prírodu do štyroch jedinečných výrobkov. Vďaka kombinácii prírodných zložiek s pokrokovými technológiami prinášajú komplexnú starostlivosť pre jemné a oslabené vlasy. Posilňujúce a vyživujúce účinky výťažku z kvetov kasie (tzv. Cassia Complex) vo výrobkoch Nature Fusion pomáhajú zachovávať a chrániť žiarivosť vlasov, ako aj posilňovať poškodené vlasové kutikuly (tenká a bezfarebná najvrchnejšia vrstva vlasu). Výsledkom prírodnej starostlivosti sú prirodzene a zdravo vyzerajúce vlasy s diamantovým leskom.

CASSIA COMPLEX (výťažky z kvetov kasie – druh škorice)

Tajomstvo prírodnej sily v Nature Fusion spočíva v jedinečnom objave odborníkov na krásu Pantene – rastline kasia[1] (druh škorice), ktorá je už po stáročia známa v tradičnej čínskej a indickej medicíne pre svoje vyživujúce vlastnosti. Jim Staudingel, hlavný výskumník z Procter & Gamble Hair Care Formulation Laboratories o nových výrobkoch hovorí: „Vďaka výnimočným vedeckým schopnostiam a pohľadom boli vedci z Procter & Gamble schopní využiť nový potenciál od staroveku uctievanej rastliny kasia. Dekódovali tajomstvo tejto nadčasovej rastliny a vymysleli novú technológiu[2] určenú pre starostlivosť o vlasy. Odkryli starobylú botanickú driemajúcu silu prostredníctvom vedeckej inovácie a pripravili skutočne jedinečnú sadu výrobkov, ktoré prinášajú overené výsledky pre uspokojenie zákazníckych túžob“.

VÝROBKY NATURE FUSION

Len vďaka vysokému spoločnému úsiliu medzinárodných expertov, produktových dizajnérov, vedcov a Procter & Gamble pracovníkov z 11 krajín sa podarilo zavŕšiť objav menom Nature Fusion. „Pantene Pro-V Nature Fusion je prvým výrobkom Pantene, na ktorom sa pracovalo 5 000 rokov,“ žartuje Jim Staudingel, hlavný výskumník z Procter & Gamble Hair Care Formulation Laboratories. Rad výrobkov obsahuje všetky prírodou inšpirované zložky, vrátane výnimočného obalu a sviežich botanických vôní, ktoré boli starostlivo vyberané, aby sa vzájomne podporovali a dopĺňali. Rad Nature Fusion obsahuje vysokoúčinný šampón, balzam, intenzívnu regeneračnú masku a posilňujúce sérum. Ak sa v súčinnosti použijú všetky výrobky Pantene Nature Fusion, výsledkom budú desaťkrát silnejšie vlasy už za 7 dní[3].

Šampón: zmiešaný s exkluzívnym Cassia Complexom Pantene Pro-V Nature Fusion poskytuje ochrannú vrstvu proti treniu spôsobenému česaním a kefovaním a pomáha zachovať vlasy na dotyk hebkejšie a viditeľne silnejšie*.

* proti poškodeniu spôsobenému česaním a úpravou účesu

Balzam: Pantene Pro-V Nature Fusion izoluje jednotlivé pramene vlasov, aby pomohol obnoviť vlasy od korienkov až po končeky. Pomáha posilňovať vlasy, pričom do hĺbky vyživuje kutikuly, ktoré sa trením poškodili.

Intenzívna regeneračná maska: má dvakrát viac vyživujúcich látok ako bežné zmývateľné kondicionéry. Je to intenzívny výrobok, ktorý pomáha do hĺbky vyživovať, obnovovať a posilňovať vlasy proti poškodeniu v budúcnosti.

Posilňujúce sérum: Pantene Nature Fusion posilňujúce sérum má tekuté, priesvitné zloženie. Pomáha zachovať  vlasy silné, hodvábne a hebké. Je možné aplikovať ho na suché aj mokré vlasy, pre ľahšie rozčesanie a menšie poškodzovanie vlasov.

INŠPIRÁCIA BIO-TREND-om

„Bohatosť, ktorú som dosiahol, pochádza z prírody, zdroja mojej inšpirácie.“ Claude Monet

Poobzerajte sa okolo seba a nájdete mnoho človekom vytvorených diel a teórií, ktoré boli inšpirované krásou prírody po stáročia. Ľudstvo vymyslelo technológie, ktoré nám umožnili dostať sa na Mesiac, rozdeliť atómy a vysielať informácie ako svetelné impulzy. Pantene Pro-V Nature Fusion vznikol taktiež vďaka Bio-Trend inšpirácii a bohatosti prírody koncentrovanej v Cassia Complexe.

Z obdobnej inšpirácie čerpá aj umelkyňa a maliarka Juliana Mrvová, autorka kvetov kasia namaľovaných na drevených škatuľkách. Vo svojej tvorbe sa venuje prevažne veľkoformátovej maľbe ako aj kresbe. Série obrazov „Places we live in“ alebo staršie diela s témou záhrad „Les jardins récrées“ sú zastúpené vo viacerých zbierkach na Slovensku aj v zahraničí a Juliana aktívne vystavuje od roku 2001.



[1] Už v skorých čínskych záznamoch 2700 rokov p.n.l. sa spomína rastlina kasia známa pre svoje široké účinky v čínskej a indickej medicíne. Rýchlorastúca jednoročná rastlina pôvodom z Indie a Číny rastie ako trs kvetov a je známa pre svoju aromatickú vôňu. Ajurvédska a iné tradičné medicíny si cenili kvety kasie pre jej detoxikačné a čistiace vlastnosti, pričom jej prírodné vyživujúce účinky sú veľmi dôležité pre vlasovú starostlivosť. Rôznorodé uzdravovacie účinky kvetu kasie sa využívali pri odstraňovaní bolesti, ochoreniach kože, vysokom krvnom tlaku a začervenaných očiach.

[2] Revolučný vedecký patentovaný proces zvaný kvaternizácia bol použitý na transformáciu jedinečných vlastností polymérovej molekulárnej štruktúry semena kvetu kasia (škorice) do efektívneho účinku. Jeho povrchové náboje boli zmenené, aby priľnuli k vlasu a prejavili svoj magický účinok tam, kde je to najviac potrebné.

[3] Šampóny obsahujúce Cassia Complex vs. šampóny bez Cassia Complexu


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!