lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové centrum Bratislavy ovládli vlasové trendy roku 2011

  Spracoval(a) : MM
Dátum : 28.3.2011
späť
Späť

Poslať
 

Ako budú vyzerať trendové účesy zajtrajška? Po piatykrát prichádza so svojou kreatívnou víziou vlasový expert Armin Morbach, ktorý v spolupráci so Schwarzkopf vytvoril “Looks for you“ vlasové trendy roku 2011. “Looks 2011” boli inšpirované pulzujúcim nočným životom v Berlíne a kreatívnou scénou tejto módnej metropoly.  Keď sa street art stretne s noblesou, vznikne nový druh inšpirácie. Štyri trendové Looky sú preto poctou medzinárodným módnym trendom, ikonám hip štýlu a vzrušujúcej street atmosfére.

 

Kreatívnu slovenskú verziu prezentovali v Bratislave tí najlepší z najlepších - vlasový expert Zoltán Takács, absolútny víťaz súťaže Kaderník roka Czech & Slovak Hairdressing Awards 2010 a módny návrhár Boris Hanečka, jeden z najvýraznejších talentov súčasného odevného dizajnu na Slovensku i v Českej republike. Prehliadku moderovala top modelka agentúry Elite Simona Krainová, ktorá sa pre rok 2011 stala ambassadorkou súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Slovenskú a Českú republiku a o umelecký make-up sa postarala Veronika Huťková, hlavná vizážistka dánskej dekoratívnej kozmetiky značky GOSH Cosmetics a trojnásobná majsterka Slovenska v make-upe.

 

 

“Looks for you 2011“

 

Dimension X

 

Look inšpirovaný 3D art technológiami. Dimension X je pôvabný Look, ktorý je úžasným príkladom výčesov. Symbolizuje silu a je sofistikovaný. Je to vznešený Look, ktorý odráža všetky elementy svojich predchodcov futuristickým spôsobom, ako ďalší krok vpred v evolúcii účesov. Ide o odvážny Look, v ktorom bol konečne oživený objem tým najlepším možným spôsobom. V súvislosti s farbami nie je potrebné príliš experimentovať. Uprednostňujú sa najmä tmavoplavé až svetlohnedé vlasy a klasický večerný make-up. 

Štýlovo ide o spomienku na glamour. K tomuto Looku sa ideálne hodia šaty s výšivkou, čípkou či rôznymi korálkovými aplikáciami. Farebnosť sa nesie v duchu kombinácie čierno-bielej alebo čiernej s výraznou farbou napr. tyrkys. Tvarovo ide o ženské línie kopírujúce postavu. Dôležité je cítiť líniu siluety ženy. Môže však ísť aj o štýl – štíhle v drieku a rozhodené sukne ala 50 roky a návrat ženskosti, aj keď v novej interpretácii. Kovové tóny súčasne dopĺňajú celkový Look a nemali by chýbať ani šperky, striebro, kamene, flitre – jednoducho zmyselná zvodná femina,” hovorí o Looku módny návrhár Boris Hanečka.

Eleganciu a gracióznosť dodáva tomuto Looku aj líčenie. Vizážistka Veronika Huťková prezrádza ako na to: Je príjemné, skôr večerné a hodí sa na akúkoľvek príležitosť. Nazvali sme ho aj parížskym líčením, pretože v nás vzbudzoval vznešenosť a štýl. Je použiteľný aj na bežné nosenie so zameraním najmä na výrazné očné linky.“

A čo hovorí na účes v štýle Looku Dimension X Zoltán Takács?

Dimension X je o výčese a objeme. Odporučil by som tento Look ako večerný účes. Vlasy sú vyčesané dozadu. Pre elegantnejší efekt vyskúšajte uhladenú verziu. Mladé dámy sa nemusia báť aj strapatejšieho prevedenia úpravy tohto účesu,” opisuje Dimension X vlasový expert.

 

 

Odporúčané produkty:

 

Farba: Natural&Easy

Starostlivosť o vlasy: šampón Schauma Superfruit Nutrition

Styling: lak na vlasy Taft Power & Fullness

  

 

 

Blondage

 

Nové stvárnenie blond krásy 21. storočia. Ide o eXperimentálny, eXpresívny a eXtravagantný Look určený silným osobnostiam s vyhraneným názorom na svet. Stelesňuje trojitý X-factor, ktorý dokazuje, že aj blond vlasy môžu mať niekoľko podôb. Účes s ostrými koncami vytvára nezvyčajné tvary. Vlasy sú dlhé a uhladené s malým objemom. Prevláda matná, snehovobiela farba vlasov. Výrazný tmavý make-up samotný Look ešte umocňuje.

„Je to blond móda ovplyvnená fetišom a jemnými prvkami sadomaso. Materiálovo dominuje latex, ktorý je na pohľad zamieňaný za lakovanú kožu. Ide o celkovo futuristický vzhľad, ktorý pocitovo komunikuje dravosť a otvorenosť. Blondage je žena milujúca odvahu a pokrok, žena bojovníčka. Nadnesene ide o akúsi “amazonku 21. storočia.” Trochu Lady Gaga, ale bez afektov. Je tvrdá a osobitá, vedomá si svojho štýlu,” dodáva k Looku Boris Hanečka.

„Pre tento extravagantný a futuristický štýl sme zvolili aj podobné líčenie. Je výrazné, experimentálne a vhodné najmä pre ženy, ktoré chcú byť stredobodom pozornosti. Dôraz sa kladie rovnako na oči, ako aj na pery, ktoré sú výrazne nalíčené,” vysvetľuje Veronika Huťková.

Vlasový expert Zoltán Takács prezrádza ako takýto účes vzniká: „Pri tomto Looku sú dominantné geometrické strihy. Objem sa posúva do dĺžok, je vyhladený na temene. Úprava vlasov je o hre s dĺžkou, možná je kratšia aj dlhšia verzia. Vlasy však musia byť rovno zostrihané na jednu dĺžku. Objem do bokov je dodaný buď strepovaním alebo tupírovaním s cieľom dosiahnuť až futuristický vzhľad. Farba je jednotná, nemelírovaná a dominujú chladné blond odtiene.

 

 

 

 

Odporúčané produkty:

 

Farba: Palette Deluxe

Starostlivosť o vlasy: Gliss Kur Oil Nutritive Wonder Serum

Styling: got2b POWDER’ful volumizing

 

 

 

Boyfriend

 

Chlapčenský, ale zároveň ženský Look, ktorý je veľmi individuálny a šitý na mieru. Tento príjemný a pohodlný vzhľad pôsobí nedbalo, ale nie chaoticky. Krátke vlasy sa dajú ešte lepšie formovať ako ktorékoľvek iné, pretože chlapčenský strih umožňuje mať vlasy rôzne spustené. Znázorňuje prienik prírodných prvkov a dokonalých stylingových produktov a je navyše aktívnejšie nedbalý ako chaotický „out-of-bed“ štýl. K tomuto Looku sa dokonale hodia farby vlasov ako medená hnedá alebo čokoládová. Make-up je buď jemný, nevýrazný alebo naopak vampírsky a vyzývavý.

“Ide o veľmi chlapčenský Look. Dievča “od vedľa” meniace sa na chlapčenskú kamarátku. Vo vnútri je však jemná, nenávidí prúdernosť a povrchnosť. Hľadá chlapčenskú verziu svojho ja, avšak bez androgénnych prvkov. Táto žena má nesmierny šmrnc! Je tvrdá zvonka s jemnou náplňou rafinovanosti. Feminita nie je problém, je však interpretovaná v strohom a pánskom šatníku. Je to symbióza týchto dvoch elementov. Pánske vesty, tielka, nie však fraky ani smokingy. Využíva skôr motorkárske kožené detaily a strihy. Šperky by mali byť len minimalistické,” prezrádza svoj pohľad na Look Boris Hanečka.

Aký make-up sa k tomuto Looku hodí vysvetľuje Veronika Huťková: „Tento Look má znázorňovať niečo ženské a niečo chlapčenské zároveň. Snažili sme sa tomu prispôsobiť aj líčenie, ktoré je na jednej strane jemné a na druhej strane vyzývavé a sexi. Dôraz sa tu kladie na oči, ktoré sú krásne dotvorené čiernou ceruzkou a tzv. dymovým make up-om. Pery sú jemné, matné a menej výrazné.

Boyfriend Look je vyslovene o strihu. Vlasy sú zo zadnej časti vystrihané na krátko, po bokoch zostrihané na rôzne dĺžky podľa typu tváre. Úprava účesu je možná buď vyhladením žehličkou alebo vyzdvihnutím vlasov dozadu, pomocou gélu alebo laku, čím dosiahneme tzv. „punkový vzhľad“.  Doporučené odtiene na zvýraznenie tohto Looku? Od svetlejšej hnedej po tmavé odtiene, vždy však v jednej farbe,“ dodáva Zoltán Takács.

 

 

Odporúčané produkty:

 

Farba: Perfect Mousse

Starostlivosť o vlasy: Kondicionér v spreji Schauma Superfruit Nutrition

Styling: got2b POWDER’ful mattifying

 

 

 

Spice

 

Tento Look je inšpirovaný medzinárodným pouličným umením ako ho poznáme zo streetstyle blogov. Dôraz je kladený na červenú farbu, ktorá ale nie je vnímaná ako elegantná červená, ale ako umelecká červená, tzv. “Anti-diva red“, s tmavými vyrastenými časťami. Spice Look integruje prírodu aj umenie. Vlasy sú vlnité, po ramená a objemné vďaka prirodzeným kučerám, s kratším rozstrihom vzadu. Odpovedajúci make-up je hravý, farebný, experimentálny a bohatý, no nie prehnaný.

Jemne dekadentná červenovláska - odvážna v kombinácii farieb, vedomá si svojej osobnosti a výnimočnosti. Je vnímavá a reflektuje pocity okolo seba. Hodia sa jej jemné pastelové tóny šiat alebo aj vínová či fialová lomená zelenou či modrou. Dekadentné kombinácie pre dekadentnú osobnosť. Romantická, ale sebavedomá a rozhodne nie introvert,” opisuje Boris Hanečka.

Radosť z tohto Looku neskrýva ani Veronika Huťková: Podľa mňa ide o najfarebnejší a najhravejší štýl, ktorý je zároveň aj najženskejším zo všetkých. Výrazné červené vlasy sme podporili odtieňmi v jesenných farbách – zelená, oranžová a fialová. Pery sú namaľované len veľmi jemne a líčka marhuľkovo dotónované, aby nerušili celkový vzhľad.

Zoltán Takács prezrádza čím je tento Look výnimočný: Spice Look je o farbách. Dominuje červená a povolené sú tiež všetky odtiene od ryšavých, výrazne červených ,mahagónových až po červeno –fialové farby. Vždy ide o teplé odlesky. V účese sú dominantné tzv. moderné kučery, ktoré sú zvýraznené kulmou a následne rozstrapatené, aby Look nepôsobil príliš glamúrne, ale skôr voľnejšie. Tento Look nám dáva voľnosť v strihu vlasov. Vlasy môžu byť zastrihnuté zarovno alebo postupne zostrihané.“

 

Odporúčané produkty:

 

Farba: Brillance Intense Red

Starostlivosť o vlasy: šampón Gliss Kur Satin Relax

Styling: penové tužidlo Taft Curl

 

 

Značka Schwarzkopf už niekoľko rokov spolupracuje so svetoznámymi celebritami, vrátane modeliek ako napr. Heidi Klum a Cindy Crawford. Nie náhodou sa preto Schwarzkopf pre rok 2011 stáva hlavným partnerom a spoluorganizátorom prestížnej modelingovej súťaže Elite MODEL LOOK. Jedna z najsilnejší značiek spoločnosti Henkel sa tak stáva súčasťou jedinečného projektu objavujúceho budúce hviezdy sveta modelingu.

 

Ďalším dôležitým partnerom projektu Schwarzkopf Elite MODEL LOOK 2011  je  značka dánskej dekoratívnej kozmetiky GOSH Cosmetics. Ku kráse neodmysliteľne patrí aj umelecký make-up.  Aj z týchto dôvodov sa táto spoločnosť rozhodla podporiť tento výnimočný projekt. Spoločnosť ponúka pod svojou značkou široké portfólio výrobkov dekoratívnej kozmetiky, odlíčovacích prípravkov, pleťových krémov, dezodorantov, ale i vôní na každodenné nosenie. Ide o výrobky vysokej kvality za prijateľné ceny.  Projekt Schwarzkopf Elite MODEL LOOK 2011 je pre značku GOSH Cosmetics a tím vizážistiek výbornou cestou ako ukázať verejnosti a profesionálom z módnej branže, že si zaslúži väčšiu pozornosť.

 

 

 

Schwarzkopf Elite MODEL LOOK 2011

 

Súťaž, ktorá sa organizuje v Českej republike a na Slovensku už od roku 1992 pomohla mnohým českým a slovenským modelkám odštartovať hviezdnu kariéru. Ak sa aj vy chcete stať úspešnou modelkou, ktorá bude zdobiť titulky prestížnych časopisov, neváhajte a príďte v termíne od 7.4. do 17.4. 2011 od 15.00 hod. na jeden z kastingov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!