lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 17. Apríl, , Dnes oslavuje Rudolf
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
S alverde sa môžete opaľovať „bio“ - Kontrolovaná prírodná kozmetika alverde prináša ďalšie sortimentné novinky

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 5.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Milovníci kontrolovanej prírodnej kozmetiky alverde sa môžu tešiť na nové produkty v sortimente tejto obľúbenej značky, tentoraz z oblasti ochrany pred slnkom. V týchto dňoch sa totiž na pultoch slovenských predajní dm drogerie markt objavilo desať nových produktov s vysokohodnotným zložením a čisto prírodnými minerálnymi ochrannými filtrami. Krém a mlieko na opaľovanie so schizandrou s OF 20, krém a mlieko na opaľovanie sensitiv s jojobou s OF 30, krém a mlieko na opaľovanie pre deti s OF 30, krém a mlieko na opaľovanie pre bábätká s OF 30, aj vo veľkosti vzorky, a tiež mlieko po opaľovaní pre dospelých a  deti – to všetko sú nové produkty v sortimente kontrolovanej prírodnej kozmetiky značky alverde.

 

Vysokohodnotné zloženie

Keďže dôkladná starostlivosť a ochrana sú v prípade krému na opaľovanie rovnako dôležité ako optimálna znášanlivosť, obsahujú opaľovacie produkty kontrolovanej prírodnej kozmetiky alverde okrem hodnotných zložiek aj čisto prírodný minerálny ochranný filter. Ošetrujúce zloženie s hydratačnými látkami pôsobí proti vysúšaniu pokožky počas pobytu na slnku. Hodnotné rastlinné oleje, ako sú jojobový olej a olej z broskyňových kôstok, pokožku intenzívne ošetrujú a poskytujú jej dlhodobo príjemný pocit.

 

Spoľahlivá ochrana pred slnkom a optimálna znášanlivosť

Vyvážená kombinácia UVA a UVB širokospektrálnych filtrov a vitamín E ochraňujú pokožku a zabraňujú vzniku pigmentových škvŕn. Ako všetky ostatné produkty kontrolovanej prírodnej kozmetiky alverde, aj produkty ochrany pred slnkom sú certifikované systémom NaTrue, z čoho vyplýva, že neobsahujú silikóny, minerálne oleje, syntetické farbivá ani chemické konzervačné látky. Znášanlivosť je taktiež dermatologicky potvrdená.

 

Kontrolovaná prírodná kozmetika

Tak ako pri iných alverde výrobkoch, aj  pri produktoch ochrany pred slnkom pochádzajú ich zložky výhradne z biologického poľnohospodárstva. Všetky produkty sú bez obsahu látok na báze minerálnych olejov, ako aj bez obsahu syntetických vonných a konzervačných látok a farbív. Väčšina produktov alverde je nositeľom značky Vegan, ktorá zaručuje, že výrobky neobsahujú produkty živočíšneho pôvodu. Pre splnenie náročných požiadaviek kontrolovanej prírodnej kozmetiky sú produkty alverde certifikované cez označenie NaTrue, vydávané Medzinárodným zväzom pre prírodnú kozmetiku so sídlom v Bruseli, ktorý sa zasadzuje za kvalitu a čistotu pravej prírodnej kozmetiky. Touto značkou môžu byť certifikované len také produkty, ktoré vyhovujú prísnym štandardizovaným pravidlám ochrany životného prostredia.

 

 

Nové opaľovacie produkty alverde:

 

alverde Sensitiv mlieko a krém na opaľovanie s jojobou, OF 30

Vďaka čisto prírodnému minerálnemu ochrannému filtru chránia citlivú pokožku. Vyvážená kombinácia UVA a UVB širokospektrálnych filtrov a vitamín E chránia pokožku pred spálením, predchádzajú jej predčasnému starnutiu a vzniku pigmentových škvŕn. Bohaté zloženie s glycerínom, slnečnicovým, jojobovým a olivovým olejom poskytuje pokožke hydratáciu a udržiava ju jemnou a príjemnou na dotyk.

 

alverde krém a mlieko na opaľovanie so schizandrou čínskou, OF 20

Ovocie rastliny schizandra sa vyznačuje upokojujúcim a antioxidačným účinkom na pokožku. Bohaté zloženie s extraktom z plodov schizandry a glycerínom upokojuje slnkom podráždenú pokožku a poskytuje jej dlhodobú hydratáciu. Hodnotné rastlinné oleje ako slnečnicový, jojobový a olivový olej udržiavajú pokožku jemnú a príjemnú na dotyk.

alverde Sonnenmichel mlieko a krém na opaľovanie pre deti s púpavou, OF 30

Špeciálne produkty ochrany pred slnkom pre deti s vyváženou kombináciou UVA a UVB širokospektrálnych filtrov poskytujú spoľahlivú ochranu pred spálením. Jemné ošetrujúce zloženie s púpavou podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky a intenzívne ju ošetruje.

 

alverde Kleine Elfe mlieko a krém na opaľovanie pre bábätká s výťažkom z plesnivca, OF 30

Chráni citlivú pokožku bábätiek prostredníctvom čisto prírodného minerálneho ochranného filtra. Vyvážený UVA a UVB širokospektrálny filter a vitamín E chránia pokožku pred spálením, predchádzajú jej predčasnému starnutiu a vzniku pigmentových škvŕn.

 

alverde mlieko po opaľovaní

Mlieko po opaľovaní upokojuje pokožku vďaka extraktu z plodov schizandry, aloe vera a glycerínu. Prírodná pomarančová voda chladí slnkom podráždenú pokožku a poskytuje jej intenzívnu hydratáciu. Vitamín E ju chráni pred voľnými radikálmi a predchádza jej predčasnému starnutiu. Hodnotný olej z broskyňových kôstok a masla shorea udržiavajú pokožku hebkú a príjemnú na dotyk. Vďaka púpave bude pokožka dokonale ošetrená. Mlieko sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastného filmu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!