lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na trh prichádza 100 % prírodný produkt regulujúci váhu - - schudnúť a nehladovať

  Spracoval(a) : G
Dátum : 22.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Žijeme v zrýchlenej dobe, kedy nikto nemá na nič čas a dokonca ani na to najcennejšie, čo máme – svoje zdravie. Trend, ktorému musíme čeliť, sú nezdravé stravovacie návyky, málo pohybu a s tým súvisiace nabaľujúce sa kilá. Spočiatku problém riešime väčším a voľnejším oblečením, až kým nedospejeme do štádia, kedy sa už sami pred sebou necítime dobre.

 

Spoločnosť Danare prichádza na náš trh so 100% prírodným výživovým doplnkom OBEZIN TM, ktorý pomáha pri redukcií váhy bez toho, aby sme hladovali.

 

Všemocná príroda!

 

Spoločnosť vytvorila čisto prírodný produkt, ktorý pomáha pri znižovaní hmotnosti bez pocitu hladu. OBEZIN TM  v sebe skrýva zmes rastlín, ktorú si Danare a.s. , pre ich jedinečnosť, nechala patentovať. Je to výživový doplnok, ktorý vytvára pocit nasýtenia a znižuje tak chuť do jedla. Stačí užiť 2 tobolky tridsať minút pred jedlom a zapiť vodou. OBEZIN TM sa v žalúdku rozpustí a až sto násobne zväčší svoj objem. To má za následok, že skonzumujeme polovičnú porciu jedla. Žalúdok po 20 minútach vyšle signál, že sme sýti a nemáme potrebu sa prejedať. Zmes patentovaných rastlín taktiež výrazne eliminuje chuť na sladké a navyše udržiava cholesterol v norme.

“Pri pracovnej vyťaženosti som jedával veľmi nepravidelne a nezdravo, až sa s tým moje telo nevedelo vysporiadať. V zahraničí som spoznal účinky niekoľkých rastlín a rozhodol som sa, ich zmiešaním, účinok znásobiť. Osobne môžem potvrdiť, že vďaka OBEZINu úbytok váhy nastal takmer okamžite,” hovorí Rudolf Kalovksý, majiteľ.

Zmena životného štýlu

Ak chceme znížiť svoju hmotnosť, netreba sa spoliehať “iba” na zázračné tobolky. Áno, vďaka OBEZINu zhodíme kilá navyše, ale dôležitá je aj úprava celkovej životosprávy. Pravidelný prísun menšieho množstva potravín a pohyb, úbytku váhy a jej následnému udržiavaniu iba prospeje. OBEZIN TM je veľkým pomocníkom, ktorý podporuje Vaše správne rozhodnutie niečo so svojím telom spraviť. Ak sa dostaví aj sebemenší výsledok, dodá Vám to energiu do ďalšieho boja a v neposlednom rade prinavráti sebavedomie.

Ach to sladké

Popri zmene stravovacích návykov je treba potlačiť aj chuť na sladké. OBEZIN TM , ktorý obsahuje výťažok z riasy Spirulina platensis a to konkrétne zložku aminokyseliny fenylalaninu, túto chuť potláča . Pôsobí totiž na chuťové centrum v mozgu, ktoré ju efektívne zníži. Preto, ak sa Vám zdá, že bez rafinovaného cukru neviete vydržať, OBEZIN TM je tá správna voľba, ako začať.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!