lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Schauma Fyto-kofeín pre viditeľne hustejšie a silnejšie vlasy

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Pokiaľ Vašim vlasom chýba sila a sú riedke, dôvodom môže byť niekoľko rôznych faktorov. Chemické ošetrovanie alebo nevhodné tepelné ošetrovanie môže vlasy namáhať a poškodzovať, čo môže viesť k lámavosti vlasov; hormonálne zmeny, vek, ale tiež stres, nezdravá strava alebo vplyvy prostredia môžu spôsobovať rednutie vlasov, či dokonca ich vypadávanie. S novinkou Schauma Fyto-kofeín prichádza rad starostlivosti o vlasy, ktorý stimuluje faktory rastu vlasov a aktivuje korienky vlasov. Receptúra s komplexom fyto-kofeínu posilňuje jemné, riedke a slabé vlasy a posilňuje vlasovú štruktúru. Rad vlasovej starostlivosti pozostáva zo šampónu, kondicionéra a kondicionéra v spreji, a je dostupný vo Vašich obchodoch od januára 2013.

 

Slabé a rednúce vlasy predstavujú bežný problém a ľudia, ktorých sa tento problém týka sú často bezradný pri jeho riešení. Schauma vyvinula receptúru s inovatívnym komplexom fyto-kofeínu, ktorý spája rastlinné výťažky a kofeín. Receptúra posilňuje vlasové vlákna zvnútra a aktívna zložka kofeín stimuluje faktory rastu vlasov zlepšením výmeny výživných látok v korienkoch vlasov a podporovaním mikrocirkulácie. Výťažky z rastlín, ktoré sú bohaté na antioxidanty dokážu bojovať proti voľným radikálom a chránia tak vlasy pred negatívnymi vplyvmi z prostredia. Navyše rastlinné zložky, nazývané fyto-flavóny zvyšujú pružnosť vlasov a napomáhajú ich prirodzenej regenerácii.

 

Šampón Schauma Fyto-kofeín ošetruje vlasy a aktivuje korienky vlasov, a zároveň vlasy umýva. Kondicionér Schauma Fyto-kofeín uhladzuje povrch vlasov, okamžite uľahčuje rozčesávanie a dodáva vlasom intenzívny lesk. Kondicionér v spreji Schauma Fyto-kofeín rozmotáva vlasy, posilňuje ich a je dokonalý na každodenné použitie – stačí jednoducho nastriekať do uterákom presušených vlasov. Účinnosť tohto radu je vedecky dokázaná.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!