lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
A-DERMA: Široký rad hygieny a starostlivosti pre náročné potreby atopickej a veľmi suchej kože.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 2.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

V r. 2013 prichádza prvá STERILNÁ emolienčná starostlivosť BEZ KONZERVANTOV pre atopickú a veľmi suchú kožu s využitím unikátnej technológie vyvinutej Laboratóriami Pierre Fabre: Výsledkom tejto technológie je EXOMEGA D.E.F.I s obsahom iba základných nevyhnutných zložiek, ktoré znižujú suchosť a upokojujú atopickú a veľmi suchú kožu.

 

Unikátny výrobný proces v dermokozmetike, ktorý spĺňa kritériá farmaceutického priemyslu.

 

Sterilita počas celého výrobného procesu:

komplexná sterilizácia všetkých výrobných zariadení

sterilizácia zloženia infúzií, tepelnou metódou vyvinutou Laboratóriami Pierre Fabre: zloženie prípravku je vystavené na krátku dobu pôsobeniu veľmi vysokej teplote, čím je zachovaná účinnosť aktívnych zložiek a kvalita textúry, zatiaľ čo zároveň prebieha sterilizácia.

Balenie v sterilnej jednotke za účelom úplného zamedzenia vstupu baktérií, vírusov a plesní. Všetky produkty sú vyrábané vo vysoko sterilnom výrobnom prostredí jednotky Laboratórií Pierre Fabre v Tarne.

 

D.E.F.I balenie (Patentovaný ochranný systém) :

Vývoj 100% hermetického ochranného patentovaného systému trval 10 rokov:

Zabraňuje kontaminácii zloženia baktériami.

Zaisťuje sterilitu prípravku po celú dobu používania.

Súčasťou tejto revolučnej tuby je inovatívny uzáver, ktorý zabraňuje kontaminácii prípravku zvonka. Tuba s týmto uzáverom funguje rovnako ako by ste zakaždým otvorili novú sterilnú monodózu.

 

Prípravok je sterilný  po celú dobu používania

Bez dátumu spotreby po otvorení

Spotrebovanie produktu bezo zvyšku

Patentovaný ochranný systém 100% hermeticky uzavretý

 

 

 

Čo je to STERILNÁ KOZMETIKA?

 

Kombinácia 3 svetovo unikátnych inovácií výskumu Pierre Fabre garantuje:

- ultra-bezpečné prípravky pre starostlivosť o kožu, ktoré zostávajú STERILNÉ po celú dobu používania. Zloženie neobsahuje žiadne parabény, žiadne konzervanty ani žiadne iné zložky, ktoré pôsobia ako konzervanty.

Prof. J.F. NICOLAS, vedúci oddelenia alergií a klinickej imunológie Lyonskej Fakultnej nemocnice a uznávaný odborník v tejto oblasti uvádza:

“Konzervanty sú molekuly, ktoré potenciálne spôsobujú podráždenie alebo alergiu atopickej kože, tá v tomto prípade funguje ako “savý papier”. Je preto dôležité takéto molekuly eliminovať pokiaľ liečime túto kožnú patológiu.

Zároveň je veľmi dôležité sterilné zloženie a jeho nekontaminácia po otvorení balenia, pretože koža pacientov s atopiou je často napadnutá zlatým stafylokokom a prichádza k sekundárnej infekcii.”

 

Je EXOMEGA D.E.F.I vhodná aj pre kožu, ktorá nie je atopická? A ako a kedy ju možno odporučiť?

- Na všetky časti tela, predovšetkým suché miesta (lakte, kolená …).

- V lete, keď je koža napätejšia po opaľovaní alebo kúpaní (kožu vysušuje slnko, vietor, chlór aj slaná voda).

- V zime pri nízkych mrazivých teplotách, koža sa viac vysušuje a na citlivých miestach rozpraská.

 

Prípravky EXOMEGA D.E.F.I sa veľmi jednoducho aplikujú a rýchlo sa vstrebávajú do kože. Používa sa na pokožku tváre a tela dojčiat, detí aj dospelých. Kožná tolerancia prípravkov bola testovaná pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou.

 

Odporúčané používanie: Aplikujte raz až dvakrát denne na suché, neporušené oblasti tváre a tela. Na umyté ruky naneste prípravok a zahrejte - nebude potom nepríjemne chladiť a dráždiť detskú kožu pri roztieraní.

 

 

EXOMEGA D.E.F.I Emoliečný krém, Emoliečný balzam

 

Extrakt z výhonkov ovsa Rhealba®

 

Extrakt z výhonkov ovsa Rhealba® je exkluzívny objav výskumu laboratórií A-Derma. Naše hlboké znalosti týkajúce sa kultivácie ovsa Rhealba® a skúsenosti získané z 20-ročného výskumu viedli k objaveniu jedinečných a dosiaľ nevyužitých vlastností mladého ovsa Rhealba®, ktoré vznikajú v prvom štádiu rastu: maximálna koncentrácia špecifických aktívnych látok, mimoriadna účinnosť a veľmi dobrá znášanlivosť pokožky.

 

Pre potreby atopickej a veľmi suchej kože sa vedci rozhodli pre zber výhonkov ovsa Rhealba® práve v období, keď obsahujú najviac flavonoidov (molekuly, ktoré znižujú vzplanutie zápalu) a saponínov, ktoré účinne regulujú poruchu imunitného systému.

 

Ovos Rhealba® sa pestuje v juhozápadnom Francúzsku v súlade so zásadami organického poľnohospodárstva a v spolupráci s vybranými farmármi, ktorí pestujú ovos Rhealba® exkluzívne pre Dermatologické laboratóriá A-DERMA.

 

Ovos sa vysieva v marci a v máji prebieha zber mladých výhonkov.

 

A-DERMA vyvinula extrakt z výhonkov ovsa Rhealba®, ktorý neobsahuje žiadne detekovateľné proteíny s cieľom znížiť riziko podráždenia kože hypersezitívnych atopických pacientov.

 

 

Filaxerine

 

Vyživuje kožu, znižuje jej suchosť a obnovuje ochrannú kožnú bariéru. Filaxerine® je zlúčenina mastných kyselín omega 6(z pupalkového oleja) a originálnej aktívnej látky 10 HDA (z materskej kašičky) zvyšujúce množstvo filagrínu v koži.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!