lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ČAROVNÉ A ROZPRÁVKOVÉ VIANOCE

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 7.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Večer sa skrátil a rýchlo sa stmieva, noc prichádza skôr. Za oknami býva zima a domov už dýcha sviatočnou atmosférou. Blížia sa sviatky lásky a pohody, čas obdarovávania blízkych, ktorý vnáša do sŕdc pokoj a zmier, novú nádej. Budťe štedrá a darujte svoju lásku všetkým, na ktorých vám záleží. Aj malý dar, ktorý spríjemní krátku chvíľu, poteší či sa prakticky postará o milovanú osobu, je zhmotnením najsilnejšieho a najúprimnejšieho citu. Oslávte sviatok lásky a  potešte svojich blízkych výnimočnou ponukou Oriflame.

 

NOVINKY KAMPANE 16

Vôňa nezabudnuteľných momentov

Vôňa dýchajúca pravou vianočnou atmosférou je plná nádejí a očakávaní. Toaletná voda Fairy City Lights vás očarí tónmi karamelu, sladkých jabĺčok a jazmínu. Zatvorte oči a objavte rozprávkovú krajinu s krásnou vôňou Fairy City Lights. Potešte svoje zmysly a cíťte sa zvodne.

 

Telová kozmetika Fairy City Lights vyčarí na tvári obdarovanej úsmev. Krásna vianočná kolekcia Fairy City Lights vám prevonia pokožku a zlepší náladu. Buďte svieža po celý deň s Guľôčkovým antiperspiračným dezodorantom Fairy City Lights! Ochráni pokožku pred pocitom vlhka a zápachom v podpazuší. Jednoducho sa nanáša a nezanecháva biele fľaky na oblečení. Vyživujúci Sprchovací krém Fairy City Lights s orientálnou vôňou ovocia  zľahka umyje pokožku. Hydratačný Krém na ruky Fairy City Lights s drobnými trblietkami je jemne parfumovaný na vyčarenie dokonalého sviatočného pocitu.

 

Nočné obnovujúce sérum proti vráskam

Úžasný vynovený rad pleťovej kozmetiky Ecollagen obsahuje vzácny zdroj nekonečnej regenerácie z  rastlín: rastlinné kmeňové bunky s preukázateľnými účinkami na tvorbu kolagénu. Zlepšuje a podporuje jeho tvorbu až o 200 %! V kampani 16 uvádzame ďalší produkt, ktorý má omladzujúce účinky na pleť. Je to Nočné obnovujúce sérum Ecollagen, vynikajúce sérum s výťažkom z rastlinných kmeňových buniek a jedinečnou zmesou hydroxykyselín. Sila zmesi hydroxykyselín zdokonaľuje vzhľad pleti a pomáha redukovať vrásky. Viditeľne rozjasňuje pleť a zvýrazňuje jej žiarivosť, minimalizuje póry, zjednocuje jej farebný tón a okamžite zjemňuje jej štruktúru. Nanášajte každý večer na čistú pleť tváre. Používajte pod Nočný krém proti vráskam Ecollagen s maximálnym protivráskovým účinkom. Sérum pri použití s nočným krémom zvyšuje ich účinnosť až o 19 %.

 

Vianoce sú čarovným obdobím roka, keď sa plnia sny častejšie ako inokedy. Ponuka dekoratívnej kozmetiky Oriflame vám splní tohtoročný sen o dokonalom darčeku, s ktorým budete krásna a štýlová.

 

Ligotavá krása

„S kolekciou super trblietavých leskov na pery a lakov na nechty ťa na bále nikto neprehliadne!“ odkazuje Frederique z Vývoja dekoratívnej kozmetiky.

 

Elegancia, ligot a veľa zábavy, to je obdobie večierkov a osláv. S kolekciou Secret budete krásnou žiarivou hviezdou večera. Rýchloschnúci Lak na nechty Very Me Secrets s vysokým leskom nájdete v troch slávnostných trblietavých odtieňoch. Super trblietavý Lesk na pery Very Me Secrets má stredne kryciu schopnosť a je ideálny na slávnostné chvíle.

 

Nezabudli sme ani na našich najmenších a najmilovanejších. Rozžiarené detské očká a ich úprimná radosť býva najväčším darom Vianoc.

 

Pre malé princezné

Ariel, malá morská víla, sa už teší na vodné dobrodružstvo. Doprajte svojej malej morskej víle ešte viac zábavy pri kúpaní s Disney kozmetikou s motívom víly Ariel. Dobrodružstvo so sviežou morskou vôňou má tvar trblietavej mušličky. Jemný Šampón Disney Princess nedráždi detské očká a má sviežu vôňu. Toaletná voda Disney Princess je príjemná dievčenská vôňa pre malé morské víly. S tónmi mora a so sviežimi šťavnatými melónovými akordmi. Je bez alkoholu, vhodná na detskú pokožku.

 

Lietadlá, tvoje nové dobrodružstvo

Preteky v oblakoch sa práve začínajú! Pripútajte sa, prosím. Pripravte sa na nové dobrodružstvo s Dustym z Disney rozprávky Lietadlá. Váš malý pilot sa iste poteší novej kolekcii telovej kozmetiky s Disney motívom, s ktorým sa každé kúpanie stane nezabudnuteľným zážitkom. Mydlo Disney lietadlá v tvare obláčika a s jemnou vôňou citrusov a pižma je citlivé k detskej pokožke a vhodné na každodenné použitie. Jemný šampón 2 v 1, Šampón na telo a vlasy Disney lietadlá  nedráždi detské očká. Citrusový svieži vír Toaletnej vody Disney lietadlá pre odvážneho pilota bez alkoholu dopĺňajú tóny chladného vánku, svetlých drevín a pižma.

 

NOVINKY KAMPANE 17

Parfumovaná voda VIP Night

Cíťte sa nádherne vďaka podmanivej vôni, ktorá je rovnako nezabudnuteľná ako jeden z najdôležitejších večerov vo vašom živote, ktorý si budete pamätať navždy. Buďte ako nezabudnuteľný a neviazaný ohňostroj počas čarovnej silvestrovskej noci. Nová vôňa VIP Night dokonale stelesňuje kúzlo a bohatstvo, unikátny akord šampanského vo vrchných tónoch definuje podpis vône s elegantným ženským srdcom z jazmínu a s jemnou vanilkou v základe. Parfuméri Dora Bachriche-Arnaud a Hamid Merati-Kashani pracovali spoločne na vytvorení novej ženskej vône a inšpiráciu našli vo výnimočných oslavách. Podarilo sa im vyjadriť všetky slávnostné a dôležité momenty  v jednom parfume pomocou originálnych ingrediencií, ako je akord šampanského a extrémne zmyselné a exotické biele kvety. Základ sa skladá z unikátnej postupnosti drevín a korenia. Exotické santalové drevo sa mieša s dymovým pačuli a so sladkou vanilkou.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!