lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V Bratislave sa griluje v prírode

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 25.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Slováci grilovanie milujú, často vyťahujú grily na balkónoch. Vhodné je však grilovať vonku, aby ste predišli nechcenému zadymeniu alebo požiaru. Slovenskou tradíciou je opekanie na ohniskách v lese. V Bratislave možno toto leto grilovať s Hellmann´s na troch miestach vonku.

Letné počasie láka do prírody, rodinný výlet Slováci často spájajú aj so spoločným občerstvením. Radi si grilujú nielen na záhradách, ale pri výletoch do batohov zbalia mäsko, špekáčiky, zeleninku alebo chlieb a využijú niektoré z vyhradených ohnísk, na ktorých si ich opekajú. Tento rok ich čaká novinka – tri z grilovacích miest budú fungovať pod hlavičkou Hellmann´s. Takto obrandované miesta sa nachádzajú na Železnej studienke, v Krasňanoch a na Kačíne. Pre nadšených opekačov sú pripravené vyhradené miesta, kde si môžu grilovať.

 

Tohtoročná letná kampaň Hellmann´s učí ľudí pripravovať si doma burgre. Ide o úplne iné jedlo, ako sa podáva v stánkoch rýchleho občerstvenia. Domáci burger je skvelý tip na letné grilovanie, pretože na správny burger sa používa kvalitné hovädzie mäso a čerstvá zelenina.  Na dochutenie sa využíva tatárska omáčka Hellmann´s, ktorá burgeru dodá tú správnu chuť. Značka zároveň prichádza aj s novými grilovacími omáčkami, ktoré si možno zbaliť aj do batoha a zobrať si na grilovačku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!