lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bratislava zažila premiéru detského muzikálu Labyrinty detstva

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 25.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

V hlavnom meste Slovenska sa v pondelok 11. augusta predstavil medzinárodný projekt Nuckids s detským muzikálom Labyrinty detstva. Na javisku Ateliéru Babylon vystúpilo takmer 80 detí z ôsmich krajín sveta - Ruska, Turecka, Bulharska, Maďarska, Bieloruska, Ukrajiny, Českej republiky a Vietnamu.


Mladých umelcov prišiel podporiť aj talentovaný slovenský interpret Thomas Puskailer, ktorý účinkoval v mnohých svetových muzikáloch. Zahral si Dannyho Zukku v Pomáde, Tonyho Manera v Horúčke sobotňajšej noci, Rademesa v Disneyho muzikáli Aida, Džoka v muzikáli Boyband a pod vedením Jána Ďurovčíka účinkuje v muzikáloch Ôsmy svetadiel a Romeo a Júlia. „Bol pre mňa zážitok sledovať nadšenie detí, ktoré zo seba vydali úplne všetko. Z vlastných skúseností viem, čo všetko sa skrýva za naštudovaním textov, zosúladením choreografie a všetkých detailov do uceleného celku. To, čo dokázali tieto deti za tak krátky čas, je niečo úžasné,“ povedal Thomas Puskailer.


V muzikáli Labyrinty detstva sa diváci v niekoľkých dejstvách zoznámili s problémami detí, ktoré by sa chceli čo najrýchlejšie dostať do sveta dospelých. Mladí umelci prekvapili publikum dokonalými speváckymi a tanečnými výstupmi. Jediné predstavenie tohto medzinárodného projektu v Slovenskej republike malo unikátnu scénu s využitím neobvyklých svetelných efektov.


Autorom hudby je svetoznámy ukrajinský multiinštrumentalista a skladateľ Grigorij Němirovskij, ktorý dlhodobo pôsobí v Nemecku. Je známy predovšetkým milovníkom džezu ako vynikajúci hráč na trúbku a krídlovku.


Deti po absolvovaní konkurzu spoločne trávia minimálne tri týždne, počas ktorých nacvičujú celý muzikál pod dohľadom profesionálneho režiséra a choreografov. Počas ďalších troch týždňov s muzikálom cestujú po Rusku a Európe. Tohtoročná premiéra sa konala 28. júla v Petrohrade. Nasledovali Jekaterinburg, Čeľabinsk a Brno a 11. augusta Bratislava. Dve záverečné predstavenia sa konajú 14. a 15. augusta v Moskve na scéne divadla Et Cetera.

 

Organizátorom vystúpenia je Občanské sdružení pro evropskou multikulturní společnost z Českej republiky, záštitu nad podujatím prevzal Veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike, pán Pavel Kuznecov. Muzikálový projekt už šiesty rok podporuje Štátna korporácia pre jadrovú energiu Rosatom, ktorá umožňuje talentovaným deťom zamestnancov jadrového priemyslu zúčastniť sa tohto medzinárodného projektu.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!