lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slovenské ženy si na Valentína želajú šperky a kvety

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 13.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

Valentín je sviatok, ktorý si už našiel svoje stále miesto v našom kalendári. Svedčí o tom aj počet párov, ľudí, ktorí sa 14. februára navzájom obdarúvajú. Lásku, náklonosť či vďaku si formou darčeku vyjadruje až 80 % z nich. Jednoznačný prím v preferencii darov majú šperky a kytice kvetov. 

 

Sviatok všetkých zaľúbených – Valentín nemá na Slovensku ešte dlhú tradíciu, no počet jeho priaznivcov neustále stúpa.  A aj keď sa ešte stále nájdu tí, ktorí sa s myšlienkou tohto dňa úplne nestotožnili, pre mnoho párov je to skvelá príležitosť, ako si vyznať lásku, venovať si kúsok svojho času či urobiť pre svojho partnera čosi nevšedné, špeciálne.

 

Možností, ako obdarovať toho, koho máme radi, je mnoho. Slovenské ženy ale preferujú najmä kyticu kvetov či šperk, no nepohrdnú ani sladkým prekvapením. Až 41% z nich na otázku: Aký valentínsky dar preferujú, čím by ich ich partner potešil, uviedlo kyticu kvetov. Len o niečo menej, a to 37% by si prialo šperk.  Dôležitý je ale aj jeho správny výber. „Počas sviatku všetkých zamilovaných sú najobľúbenejšie najmä šperky s motívom srdiečka. Či už ide o prívesky, brošne, náušnice alebo prstienky. Naši klienti kupujú prevažne drobné šperky rádovo v stovkách eur, ktorými si chcú dať mladšie páry najovo, že sa milujú a tie „dlhodobejšie“ si pripomínajú svoje výročie, alebo okamih, keď sa zoznámili.  Z našej skúsenosti môžem tiež potvrdiť, že v tomto období sa zvyšuje aj dopyt po zásnubných prstienkoch, keďže mnoho mužov sa rozhodne práve v tento deň požiadať svoju vyvolenú o ruku,“ hovorí Alojz Ryšavý, majiteľ spoločnosti ALO diamonds. Na treťom mieste sa umiestnilo sladké prekvapenie.

 

V celkovom hodnotení až 84% žien deklarovalo, že sa na sviatok všetkých zaľúbených so svojím partnerom obdarúvajú či už spomínaným šperkom, kyticou kvetou alebo aj romantickou večerou pri sviečkach. Môžeme teda povedať, že Valentín je už na Slovensku etablovaným a aj neprehliadnuteľným sviatkom, ktorý je výbornou príležitosťou pripomenúť si, že láska je jeden z najkrajších ľudských citov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!