lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kúpeľný park v Trenčianskych Tepliciach znova zažiari!

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 26.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

Kúpele Trenčianske Teplice plánujú nadviazať na zlatú kúpeľnú éru a priniesť obyvateľom i návštevníkom mesta ešte väčší pôžitok z oddychu. Jedna z dominánt Trenčianskych Teplíc - takmer 150-ročný kúpeľný park, založený v roku 1873, prejde výraznou revitalizáciou.

„Srdcom každého kúpeľného mesta je kúpeľný park ako miesto stretnutí, prechádzok a načerpania energie i pokoja.  Sme hrdí, že v Trenčianskych Tepliciach sa môžeme pochváliť unikátom – parkom s až 150-ročnou históriou. Je prirodzené, že robíme, čo je v našich silách, aby sme tomuto vzácnemu miestu prinavrátili jeho niekdajší lesk. Zároveň sa snažíme zmodernizovať priestory parku tak, aby sa v ňom hostia cítili príjemne a mali chuť znova sa tam vrátiť “ uviedol generálny riaditeľ kúpeľov Ing. Michal Vojtáš.

Projekt prebehne pod záštitou neinvestičného fondu HODNOTY KÚPEĽOV, n.f. a bude mať podobu verejnej zbierky s názvom „Obnova kúpeľného parku Trenčianske Teplice“, ktorej účelom bude ochrana a tvorba životného prostredia, zachovanie prírodných a kultúrnych hodnôt, ako aj obnova a revitalizácia kúpeľného parku.

Do verejnej zbierky sa od 01. februára 2015 do 31. januára 2016 bude môcť zapojiť široká verejnosť prostredníctvom dobrovoľných finančných príspevkov na vybraných zberných miestach – v uzavretých stacionárnych pokladničkách vInfocentre KH PAX avpredajni procedúr na Kúpeľnom námestí Trenčianske Teplice.

Prispieť bude možné aj platobným príkazom alebo zaslaním sumy na číslo účtu (IBAN)SK39 3100 0000 0042 5013 4405.

Výťažok z vyhlásenej verejnej zbierky využije neinvestičný fond na rozsiahle úpravy kúpeľného parku s celkovou rozlohou 8 ha. Cieľom úprav bude okrem iného vytvorenie oddychových a relaxačných zón, vrátane zóny pre aromaterapiu, väčší výber možností pre aktívny odpočinok a posilnenie bezpečnosti návštevníkov parku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!