lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyjadrite svoj zmysel pre originalitu

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 27.7.2015
späť
Späť

Poslať
 

COSMOLITE LIBERTY

Vyjadrite svoj zmysel pre originalitu

Každá renomovaná značka má svoju ikonu. Pre Samsonite je to kultová kolekcia Cosmolite.  Kufre sú vyrobené z materiálu Curv, vďaka ktorému je kufor pevný a napriek to mumimoriadne ľahký. Sú na prvý pohľad rozpoznateľné vďaka svojmu nezameniteľnému dizajnu, ktorý pripomína vzor mušle. Cosmolite každý rok rozširuje svoju stálu sériu a vzhľad kufrov okoreňuje štipkou niečoho originálneho a dizajnovo výnimočného. A presne taká je aj nová limitovaná edícia. Tá sa pre tento rok  spojila s renomovanou anglickou značkou Liberty Art Fabrics.  Kolekcia je doslova ako ušitá pre toho, kto nechce splynúť  s davom a túži byť majiteľom niečoho originálneho. Liberty Art Fabricsvtisol kolekcii Cosmolite svoje najväčšie dedičstvo v podobe decentného kvetinového motívu, ktorý v každej žene prebudí pocit jedinečnosti a odhalí jej romantickú dušu.

Limitovaná séria Cosmolite Liberty zaujme predovšetkým vďaka nežnému kvetinovému vzoru. Kufre z tejto kolekcie sú dôkazom toho, že aj cestovanie môže byť štýlové.

 

LITE-SHOCK

Cestujte s ľahkosťou a maximálnou ochranou

Cestovanie je najmä o prežitých okamihoch, dobrodružstvách a nezabudnuteľných zážitkoch. Pri náročných a často dlhých cestách vyžadujeme od batožiny maximálny komfort a spoľahlivosť. Aj napriek tomu, že do kufra musíme často vtesnať kopu vecí, nechceme, aby bola batožina príliš ťažká. Po niekoľkohodinovom lete a náročnej ceste zasa oceníme batožinu, s ktorou sa bude ľahkomanipulovať a pritom aj niečo vydrží.  Nie vždy sa ale môžeme spoľahnúť na opatrné zaobchádzanie s batožinou zo strany personálu letiska. Samsonite si tieto prekážky plne uvedomuje, preto sa snaží všetkým zákazníkom ich cestovanie maximálne uľahčiť. Na trh prichádza s novinkou s názvom LITE-SHOCK. Ako už názov napovedá, kufre z tejto kolekcie sú maximálne odolné aj voči tým najsilnejším nárazom. I keď sú veľmi robustné, dokázali si zachovať ľahkosť. To všetko vďaka patentovanému materiálu Curv. Rohy kufra sú taktiež veľmi odolné a boli navrhnuté tak, aby prekonali i ten najväčší náraz. Dizajn, ktorý našiel inšpiráciu v prírode, ocenia najmä nároční cestovatelia, ktorí obľubujú jednoduchosť, minimalizmus a nadčasové farebné prevedenie

Ak hľadáte naozaj pevný kufor, ktorý bude odolný voči nárazom a neopatrnej manipulácii na letiskách, ste na správnej adrese. Batožina LITE-SHOCK tieto nároky spĺňa do poslednej bodky. Navyše má krásny dizajn a je dostupná v jedinečnej škále farieb.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!