lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nepodceňujte to

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 10.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

Väčšina ľudí rieši tento problém tak, že si v lekárňach nakúpia lieky bez receptu Anaciu a Tums alebo Rennie. To je však len krátkodobé riešenie, ktoré ešte viac zaťažuje organizmus. Pre odstránenie týchto nepríjemných príznakov je omnoho dôležitejšia zmena životosprávy, ktorá spočíva v úplnom vylúčení stresu pri jedle, v prijímaní potravín v malom množstve, ale častejšie. Treba si zvyknúť na pomalé jedenie! Keď jete rýchlo, prehĺtate s tuhou potravou aj vzduch, ktorý vám potom spôsobuje tráviace ťažkosti Ľudia s problémami s pálením záhy by mali piť minerálku bez bubliniek. Vo všeobecnosti sa treba vyhnúť nápojom s veľkým obsahom plynov. Úplne treba vylúčiť všetko, „čo vám vždy uškodí“. Najčastejšie sú to vysmážané veci, čokoláda, kapusta, čerstvé kysnuté koláče alebo veľmi pikantné jedlá.

Treba dbať na to, aby ste nikdy nezaťažili organizmus jedlom pred veľkým fyzickým výkonom. Je jedno či budete športovať alebo prestavovať nábytok. Ak vás veľmi tlačí žalúdok už po jedle, namiesto tabletky, to skúste rozchodiť. Pätnásťminútová rezká chôdza robieva priam divy. V tomto prípade je vhodná spoločnosť psa. Po návrate domov ho chvíľku hladkajte po srsti, aj to uvoľňuje žalúdočné kŕče.

Nechoďte spať bezprostredne po najedení a ak vás pálenie prepadne v noci a nechce sa vám prejsť. Sadnite si na chvíľu do kresla.Aj keď pálenie prejde, dbajte, aby ste mali dosť vysoko pod hlavou. Často túto nepríjemnosť najmä u žien spôsobujú príliš úzke šaty, pančušky, ktoré veľmi sťahujú driek, pritesná podprsenka. Alebo prisilno pritiahnutý opasok. Veľký vplyv má aj obezita. Pribúdaním kíl sa stav výrazne zhoršuje. Preto sa snažte kontrolovať váhu pravidelne a v prípade nárastu, čo len o kilo, vybojovať s ním boj a nedopustiť, aby váha pomaličky po kilečkách narastala. Uvedomte si, že ak máte 30 rokov a každý rok priberiete iba kilo, v šestdesiatke budete mať 30 kíl navyše. A nemyslite si, že vám to v tom veku bude jedno. A aj keby. Nebude to jedno vášmu srdcu, ľadvinám, žalúdku, chrbtici, kĺbom... Rovnako škodlivý je aj alkohol, tabak a káva, ktoré uľahčujú prienik žalúdočnej kyseliny do pažeráka. Ak nepomôžu naše rady a do mesiaca sa nič nezmení, navštívte určite lekára.

Diskusia k článku:

That?s incredible!
Neregistrovaný - France escort, 18.4.2013 02:13, Sook2(`na`)ymail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!