lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Osviežte si leto s tvarohovým Míšom!

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 28.8.2008
späť
Späť

Poslať
 

Leto je v plnom prúde a vy by ste si radi dopriali niečo sladké a súčasne osviežujúce. Dbáte však na zdravú stravu a strážite si štíhlu líniu. Stavte na klasiku – tvarohovú zmrzlinu Míša. V porovnaní s inými maškrtami má Míša menej tukov, cukrov a obsahuje  65 % tvarohu ve zmrzlinové části. Môžete si tak zamaškrtiť a nemusíte sa trápiť výčitkami.

Vyvážená a zdravá strava je veľmi dôležitým prvkom nášho každodenného života a ľudia sa čím ďalej, tým viac zaujímajú o to, čo konzumujú. Informácie o nutričných hodnotách potravín nás zaplavujú zo všetkých strán. Napriek tomu sú mnohé potraviny opradené mýtami a poverami o ich skutočných hodnotách..

Tvaroh má dôležité postavenie v zdravom stravovaní vďaka vysokému obsahu bielkovín, ktoré sú dôležité pre ľudský organizmus. Obsahuje mliečnu bielkovinu kazeín, ktorá významne ovplyvňuje rastovú aktivitu človeka a chráni pečeňové bunky. Navyše obsahuje ďalšie látky potrebné pre ľudský organizmus - vápnik, železo a vitamín B2.  Pre nízky obsah tuku  sa často využíva aj pri rôznych diétach.

Veľa ľudí si zmrzlinu ako mliečny výrobok spája s vysokým obsahom tukov, cukrov a kalórií. Tvarohovú zmrzlinu Míša však môžeme pokojne porovnávať aj s inými potravinami, ktoré sú súčasťou zdravej a vyváženej stravy. A v porovnaní so sladkosťami sa zmrzlina Míša radí medzi najmenej kalorické pochúťky. Obsahuje len 7 g tuku, a jej kalorická hodnota je 130 kcal v jednom výrobku, čo predstavuje 7 % odporúčaného denného množstva pre dospelú osobu.

Prvá zmrzlina Míša na paličke bola vyrobená už v roku 1962. Pre jej jedinečné zloženie chutí stále rovnako dobre a teší sa veľkej obľube medzi deťmi i dospelými. Je tomu tak aj vďaka starostlivej príprave z kvalitných ingrediencií, ktoré sú uchované zmrazením. Mrazenie je považované za druhý najšetrnejší spôsob uchovávania potravín. 
 

V súčasnosti si už okrem tradičnej čisto tvarohovej chuti môžeme pochutnať aj na jahodovej príchuti. Tí z nás, ktorí chcú mať Míšu doma stále po ruke, si môžu pochutiť na rodinných baleniach vo forme vaničky Míša a to buď na klasické tvarohové alebo kakaovej variante.

 


 


Diskusia k článku:

nooo ja si myslim ze lady je najlepsia stranka pre tehotne!!!nooo tie si tu mozu pozriet ze ako sa vychovavaju deti.....
Neregistrovaný - blanuskq, 26.10.2008 13:47, rexona51(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!