lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Horúci tip na jarné upratovanie - Vyložte si nohy, iRobot Roomba povysáva za vás

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 3.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Skúšali  ste už niekedy upratovať s vyloženými nohami? Nie? Robotický vysávač iRobot Roomba 581 vás to naučí. Dokonale vyčistí podlahu v celom byte a vy môžete zatiaľ sedieť s vyloženými nohami a urobiť si kompletnú manikúru, prečítať zopár kapitol rozčítanej knihy, pozrieť obľúbený seriál alebo skočiť k susedke na kávu...

 

iRobot Roomba 581 s pomocou troch virtuálnych  majákov Virtual Wall Lightouse® poupratuje jednu miestnosť za druhou. Bez problémov prechádza cez prahy a prechodové lišty do výšky 1,5 cm. Keď je so všetkým hotová,  sama sa vráti späť na nabíjaciu základňu.

Chcete mať povysávané, keď sa vrátite z práce domov? Žiaden problém. Pohodlne si nastavíte plán upratovania na každý deň v týždni, na konkrétnu hodinu. Skutočne nie je potrebné urobiť nič viac. iRobot povysáva celý byt postupne miestnosť za miestnosťou. Vďaka prepracovanému systému orientácie  sa dokáže prispôsobiť prostrediu, povrchu a množstvu znečistenia. Ako jediný robotický vysávač na trhu má automatický systém na aktívne rozoznávanie viac znečistených miest. Pomocou senzorov rozozná miesta, ktoré sú viac znečistené. Vysáva ich intenzívne dovtedy, kým senzory registrujú špinu.

iRobot sa obratne vyhýba schodom, registruje prekážky (nábytok, nohy na stoličkách), okolo ktorých priestor dokonale povymetá bočnou kefkou. Ľahko prechádza medzi rôznymi typmi podláh a kobercov a dokáže upratať aj na ťažšie prístupné miestach ako sú kúty miestností a priestory pod nábytkom.

Ak si potrpíte na originalitu, môžete si iRobot Roomba 581 upraviť tak, aby sa stal vhodným doplnkom vášho interiéru. Stačí si vybrať zo širokej palety dekoračných samolepiek iDress od jednofarebných až po kvetinové či geometrické vzory.

Triky na upratovanie v pohode a bez stresu

1.      Na upratovanie musíte mať náladu a čas. Nenúťte sa do gruntovania kuchynskej linky so zaťatými zubami. Základom je voľný deň zaliaty slnkom a prázdny byt bez partnera a detí, ktorí sa okolo vás tmolia.

2.      Predtým, ako sa pustíte do upratovania, pustite si obľúbenú hudbu. S pohodou v duši a občas aj s tanečným krokom zvládnete ľahko aj tie najmenej obľúbené domáce práce.

3.      Na upratovanie si vyberte kvalitné čistiace prostriedky a upratovaciu techniku – polovicu práce urobia za vás. Bonusom je príjemná vôňa – citrusová a pomarančová  povzbudzuje aktivitu a vôňa ihličia pôsobí uvoľňujúco proti stresu.

4.      Postupuje vždy odhora dolu – od stropu k podlahe. Najskôr poumývajte okná, utrite prach, povysávajte a nakoniec umyte podlahy.

5.      Pokým Roomba povysáva jednu izbu, doprajte si šálku kávy a k nej niečo dobré. A po malej odmene sa pustíte do práce s novým elánom.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!