lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čierna je trend, ktorý nikdy nevybledne

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 25.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, čierne a tmavé oblečenie tvorí viac ako tretinu bielizne, ktorú doma vyperiete. Poznáte však tajomstvo, ako sa zbaviť nečistôt a zároveň nestratiť nič z jej výrazného odtieňa? Spoločnosť Henkel predstavuje nový Persil Black Expert Gel, ktorý nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny osvedčenou silou pracieho prostriedku značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Tie tak zostanú výrazné a budú vyzerať stále dobre bez ohľadu na to, koľkokrát ste ich vyprali.

Bez toho, aby sme vopred poznali obsah vašich šatníkov, je takmer isté, že v každom nájdeme nejaký ten čierny kúsok. Nie, teraz nemáme na mysli jemné oblečenie ako hodvábny šál alebo saténovú nočnú košieľku, ale to, čo nosíte v každodennom živote. Nech už sú to klasické bavlnené tričká s dlhým alebo krátkym rukávom, s golierom i bez, tielka s úzkymi alebo širokými ramienkami, rovnako aj rifle, menčestráky, bavlnené košele rôznych strihov alebo čierne ponožky. Určite totiž viete, že táto „obyčajná čierna“ vám pristane a dobre sa kombinuje. Ale má to jedu podmienku, musí byť naozaj čierna. Akonáhle totiž začne blednúť, je veľmi náročné ju obnoviť.

 

Jedinečná receptúra

Nový Persil Black Expert Gel bol vyvinutý s ohľadom na nároky a vlastnosti čiernej a tmavej bielizne. Nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny overenou kvalitou pracích prostriedkov značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Unikátna receptúra Black Fix obsahuje inhibítor uvoľnenia farbiva, ktorý zabráni čiernej, aby sa z oblečenia vypierala. Takisto sa v tejto receptúre nachádzajú aj špeciálne enzýmy, ktoré zachovávajú tmavé odtiene bielizne a zamedzujú ich vyblednutiu. Tiež chránia odevy pred zošednutím a tvorením žmolkov. Obľúbené čierne tričká alebo tmavé nohavice tak budú vyzerať stále dobre aj po opakovanom praní.

 

Príjemná a svieža vôňa

Okrem jedinečného zloženia nový Persil Black Expert Gel príjemne a sviežo vonia. Tmavé aj čierne odevy si tak nielen udržia svoje farby, ale zároveň budú aj krásne voňať.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!